Fabiana ir jus berods apie ta antipersperanta atsiliepet kaip geriausia ?
Seniai ieskau gero, tikiuos nupirks mums ir nenuvils
QUOTE(savita1 @ 2012 11 17, 20:10)
Jis issispaudzia kaip kremas? Netepa drabuziu?
ne manęs klausiat, bet išsispaudžia kaip kremas ir netepa drabužių gerai panaikina prakaito kvapą man jis tikrai nepakeičiamas kaip tik baigėsi, tai kiek teko pirkti, nė vienas neprilygo šiam
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 11 17, 19:17)
ne manęs klausiat, bet išsispaudžia kaip kremas ir netepa drabužių gerai panaikina prakaito kvapą man jis tikrai nepakeičiamas kaip tik baigėsi, tai kiek teko pirkti, nė vienas neprilygo šiam
sakes,kiba reik du imt..
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 11 17, 19:17)
o as galvojau kad cia shiaip kuno kremas
QUOTE(pupen @ 2012 11 17, 20:19)
sakes,kiba reik du imt..
aš išsiunčiau vieną, bet ir mąstau apie du, bet jo pakankamai ilgai užtenka
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 11 17, 20:17)
nebera kas priduria kvapas
QUOTE(jsmilgė @ 2012 11 17, 20:14)
Mergaites, gal kuri esate pirke tokia striukyte - http://www.landsend....419244-_-419242
Noriu mamai nupirkti, tik nesigaudau dydziuose. vyrui tai esu atitaikiusi is Landsend dydi, tai zinau jau, bet va moteriskuose dydziuose
padekit ka Gal kuri turite L dydi, galetumet ismatuoti ar siaip pakomentuoti?
Noriu mamai nupirkti, tik nesigaudau dydziuose. vyrui tai esu atitaikiusi is Landsend dydi, tai zinau jau, bet va moteriskuose dydziuose
padekit ka Gal kuri turite L dydi, galetumet ismatuoti ar siaip pakomentuoti?
Butent sios neturiu, bet apei sia galiu pasakyti kad didinta geru dydziu ar net daugiau http://www.landsend....~244265_59.html
QUOTE(pupen @ 2012 11 17, 20:16)
Fabiana ir jus berods apie ta antipersperanta atsiliepet kaip geriausia ?
Man geriausias kiek esu naudojusi Matis, dabar Clarins turiu, tai visgi Matis geresnis, labiau patiko.
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 11 17, 20:17)
Kreminiu labai nemegstu, bet gal reikia pabandyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2012 11 17, 20:21)
nebera kas priduria kvapas
Kitiems kaip tik kvapas nepatinka. Man kvapas nieko, o pats irgi patiko. Kartoju vel
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 11 17, 19:21)
aš išsiunčiau vieną, bet ir mąstau apie du, bet jo pakankamai ilgai užtenka
as jau du nusiunciau..
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 11 17, 19:25)
tik nekeikit jei netiks
netiks, turiu kam padovanoti, gal tiks kazkam
QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 17, 16:29)
PARDUOTA
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2012 11 17, 19:24)
as jau du nusiunciau..
aš jį jau antrą naudoju, patinka, bet jis nėra labai geras, trečio nebepirksiu