Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(zuikelisv @ 2012 11 14, 23:40)
EU 44 nesioju, viskas su ja gerai, dydis tiko, tik noriu ne  tokios ilgos, bet jei neparduosiu, tai sunesiosiu.

Na mano paltukas lindex 44 dydis, bet jusu surasyti ismatavimai vercia sunerimti ar neskesiu doh.gif doh.gif Nes striukes reikia mirtinai, jau man viena per krutine 18 cm rezervo, o apie klubus jau tyliu.....
Papildyta:
Mergaites ar gerai suprantu, kad vyru dzinsu pirmi skaiciai pavyzdziui 42 W reiskia liemeniui, tai bus 106.67 liemeniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 lapkričio 2012 - 22:54
QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 00:45)
Na mano paltukas lindex 44 dydis, bet jusu surasyti ismatavimai vercia sunerimti ar neskesiu doh.gif  doh.gif  Nes striukes reikia mirtinai, jau man viena per krutine 18 cm rezervo, o apie klubus jau tyliu.....

nepanikuok mirksiukas.gif juk kaip suprantu striukyte papusta, o matuojama juk isore smile.gif
as va irgi pamatavau savo striuke, kur L nesuioju, rezervu turetu buti apie 10 cm. pagal matmenys kaip minimum, o jo nera, tik megztukui smile.gif tai, kad ramiai lauk striukytes 4u.gif
Atsakyti
O 6pm. bus ta 10 proc nuolaida ra jau ne?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 15, 00:41)
Kalbi kaip beveik sveika smile.gif Žiū, kad iš Palatos neišrašytų biggrin.gif

Anerita  4u.gif 

Mh, man gal kas padės apsispręsti.. na, diedui iš Levis skinny tai labai skinny ar normalūs..? nes, reikia šiek tiek siauresnių nei relaxed (tokius turi, dydis tinka, bet tokie truputį per laisvoki per kojas, o vyriškis ne skruzdėlių giminės).. ar net nežiūrėti į tuos skinny, žvalgytis tik į boot cut ar straight skyrių unsure.gif  Gerai čia klausimą suvarčiau, bet, kas dabar sėdi levis vyrų skyriuje, supras biggrin.gif

Čia tai nepatarsiu, nuo figuros matyt priklauso., maniškis apie 1,82, svoris 96 kg, turi pilvuką, tai 2 poras boot cut idealiai tinka, ir tikrai gražiai gula prie kuno..
Atsakyti
gal kuri tokia turit?kazi silta?o kokybe g.gif
http://www1.macys.co...p;RVI=Browse_10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwasare: 14 lapkričio 2012 - 23:03
QUOTE(Dilma @ 2012 11 14, 23:43)
Tikrai ne. Viskas gana paprasta 4u.gif

reikes turbut ir man isidrasinti renkantis kitus akinius smile.gif

QUOTE(kriisti @ 2012 11 14, 23:54)
Na mano paltukas lindex 44 dydis, bet jusu surasyti ismatavimai vercia sunerimti ar neskesiu doh.gif  doh.gif  Nes striukes reikia mirtinai, jau man viena per krutine 18 cm rezervo, o apie klubus jau tyliu.....
Papildyta:
Mergaites ar gerai suprantu, kad vyru dzinsu pirmi skaiciai pavyzdziui 42 W reiskia liemeniui, tai bus 106.67 liemeniui?

pasimatuokit savo turimas tinkamas striukes. bus lengviau orientuotis, ar tiks 4u.gif

taip, 42W dzinsai tinka 106cm "talijai" smile.gif
cia perkant LT tokio dydzio ziuriu MB su tokiu liemeniu. siusti vyrui dzinsu dar nebandziau, nes bijau del dydziu atitikimo...
Atsakyti
Patarkit, imt, ar ne?

http://www.wilsonsle...kid=body_rv_img
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2012 11 15, 01:02)
Čia tai nepatarsiu, nuo figuros matyt priklauso., maniškis apie 1,82, svoris 96 kg, turi pilvuką, tai 2  poras boot cut idealiai tinka, ir tikrai gražiai gula prie kuno..

bigsmile.gif Ačiū nors už kokią nuomonę.. Aš dydį žinau, tik dėl figūros vat ir suabejojau.. 33w/30l tinka idealiai, tik relaxed truputį laisvokos per šlaunis.. o ir svorio negaliu paklaust - "migdo" vaikus su visais levi's'ais, girdžiu jau knarkia doh.gif biggrin.gif Teks improvizuot.. bet jis tikrai ne džiūsna, bet toks atletiškas.. gal vis tik nerizikuot su skinny.. unsure.gif Kas dar ką žino? BootCut tikiu, kad tiktų..
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2012 11 14, 23:02)
Čia tai nepatarsiu, nuo figuros matyt priklauso., maniškis apie 1,82, svoris 96 kg, turi pilvuką, tai 2  poras boot cut idealiai tinka, ir tikrai gražiai gula prie kuno..

o su tokiais duomenim kokį dydį ėmėt? rolleyes.gif 1,78 vyriškiui kažin 30 nebus trumpi?
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2012 11 15, 01:15)
o su tokiais duomenim kokį dydį ėmėt?  rolleyes.gif 1,78 vyriškiui kažin 30 nebus trumpi?

Bus. Reiktų gal 32 bent ar 33L g.gif
Maniškiui 30 L tinka, ūgis 170. (jeigu jūs apie ūgį/ilgį klausiat))

Ką nors apie skinny ir slim ir kitus kirpimus pamąstom garsiai mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 14 lapkričio 2012 - 23:19
QUOTE(Lejla @ 2012 11 15, 01:15)
o su tokiais duomenim kokį dydį ėmėt?  rolleyes.gif 1,78 vyriškiui kažin 30 nebus trumpi?

OJJ, tikrai bus trumpi, maniškio 34, tai 32 jums bus pats tas. smile.gif
Atsakyti
Ar ae.com dabar tikrai krepšyje papildomą 40% off clearance duoda? Man lyg ir davė. Tik įdomu, iki kada ši akcija galioja?
Atsakyti