Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(bonda @ 2012 11 14, 21:26)
Aha, su dioptrijom sau 4u.gif labai dziaugiuos, kad pagaliau isdrisau ir akuliorius siustis biggrin.gif nes gerokai sutaupiau 4u.gif ypac ant stiklu(galiu daba prabangia tase imt laugh.gif)

O taip... AŠ ant vaikiškų daugiau nei trigubai sutaupiau thumbup.gif . Mano dukra net nenešioja tų, kur Lietuvoj pirkom, kur matavosi, staipėsi prieš veidrodį. Sakė, tie bus atsarginiai (už 200 lt wacko.gif)
Atsakyti
Issiunciau pasto 19 viso, jau viskas nepasivelku, zinutes surasysiu rytoj, unsure.gif ai nu bet svarbu issiūsta 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2012 11 14, 21:51)

O Levi džinsai nebūna padidinti/pamažinti? Skubu krepšį krauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 14, 21:35)
friends.gif  console.gif Su proto uztemimais bei sazines priekaistais galima kovot tik "atiduodant" grozius kitoms 4u.gif. Taip kad, metam toliau visom "kabliukus" ir nuorodas, is viskas bus ok  biggrin.gif. O kai jau labai labai temsta, tai ka jau bepadarys, pirkti flirt.gif

Čia save guodi ar drąsini ar kaip? biggrin.gif
O prieš tai buvęs terapinis tekstas Gafsai gerulis. Įtikinamai skambėjo.. bigsmile.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 11 14, 20:52)
Ačiū už siuntinį wub.gif

Tašiuks jėga, jau susikroviau šmutkes, eisiu ryt koleges erzint biggrin.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

agha..., as jau "apnesiojus" tokia. Tenkina poreikius ir talpi blush2.gif.

QUOTE(Song @ 2012 11 14, 21:04)
A, kas nepatiko-paveiksliuke tašės pamušalas tamsiai rudas, o maniškės šviesiai kažkoks, nesugalvoju spalvos. Bet nesimatys, tai išgyvensiu biggrin.gif

Ale priekabumas smile.gif, net neatkreipiau demesio i pamusalo atspalvi, man viskas normoj irnesakyk.gif.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 14, 22:20)
lotuliukas.gif kuri ten striuke, nerandu  g.gif

http://www.landsend....~233896_59.html mano ilgesne, bet jau nebera tokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2012 11 14, 23:57)
O Levi džinsai nebūna padidinti/pamažinti? Skubu krepšį krauti. biggrin.gif

Vyrui atitiko, o man ilgio pritruko (1,78), bet žiema po aulinukais susinešioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2012 11 14, 22:00)
Vyrui atitiko, o man ilgio pritruko (1,78), bet žiema po aulinukais susinešioja  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Aš sau šiek tiek pridėjau ilgio, tai gal nepritrūks. blush2.gif

Išsiunčiau užsakymą, tai tikiuosi, kad mergaitės spės užsakyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 21:58)
Čia save guodi ar drąsini ar kaip? biggrin.gif
O prieš tai buvęs terapinis tekstas Gafsai gerulis. Įtikinamai skambėjo.. bigsmile.gif  doh.gif  biggrin.gif

Ka cia guostis, ka cia drasintis irnesakyk.gif. Reik babkes skaiciuotis, ir realius poreikius. Visko nenupirksi, ir kitiem reik palikt biggrin.gif.
Atsakyti
[quote=kriisti,2012 11 14, 21:45]
[quote=zuikelisv,2012 11 14, 22:41]
GAL KAS IEŠKO, MAN NETIKO blink.gif
Landsend pūkinė striukė. Kaina 280 lt.
Dydisv L tall
Atitinka EU 44 apie 177-182 ūgiui
http://www.landsend....-422699_AE.html
Išmatavinmai
Rankovė 67 cm
Ilgis 99 cm
Pečiai 45 cm
Tarp pazastų 59 cm
Klubai 62 cm
Jetus as tokios pat laukiu, bet per pecius tai pats tas, tai gal ir kita tiks, nes ka suraset tai tinka tik peciu linija, bet jei mazesnis dydis tada ir peciai siauresni bus. Nuraminot, kad nors kokybiska rolleyes.gif
[/quote]
Kokybe tikrai liks, peciai tai gai buti didesni, nes auksciau rankoves istatytos geras modeliukas
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 14, 22:26)
Aha, su dioptrijom sau 4u.gif labai dziaugiuos, kad pagaliau isdrisau ir akuliorius siustis biggrin.gif nes gerokai sutaupiau 4u.gif ypac ant stiklu(galiu daba prabangia tase imt laugh.gif)

as vis ziuriu ziuriu, bet niekaip nesubrestu akiniu su stiklais uzsakyti....
remelius siunciau, bet del stiklu pabijojau, kad ka nors ne taip nuo receptu nurasysiu blush2.gif

gal galit pasakyti, kokia kainele gavosi stikliuku? gal akivaizdus kainu sirtumas pagaliau drasos suteiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 11 14, 19:34)
ačiūūūūūūūūūūūūū
turiu praktiškai tobulą paltą http://www.overstock...34/product.html
teisingai padariau ėmus M. Dydis mano suopročiu atitinka, tai man jis toks čiut laisvokas - yra vietos švarkui esant reikalui.

Mano svajoniu paltas! bigsmile.gif O siaip koki dydi nesiojat, M ir nesiojat? Gal kas pirkot tokia ir netiko? blush2.gif
Atsakyti