QUOTE(rasiuk @ 2012 11 17, 02:15)
Mergaites uz kiek perkate Levis dzinsiukus vyrams, akcijos pasibaige, o man prisireike dzinsu? Ar cia kainos padorios; http://www.dillards....amp;storeId=301 ? Ir gal kas galetumete parasyti 36/32 ir 34/32 ismatavimus? Buciau dekinga.
Levis parduotuve duoda 30%
QUOTE(proksi @ 2012 11 17, 02:30)
Mergaites SOS Kas galite atsiuskite prasau nuoroda i tunell bear programele, mano programa po tech. aptarnavimo dingo
kad lyg ir dejau nuoroda i temos ivada
Papildyta:
Nevaziuoju syrit i mokykla su vaikais, issiunciu mb. Vakare turiu lekt i baliu, tai dabar atidirbsiu is dusios. Einu atakuoti gmailo
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2012 11 17, 03:01)
Ziuriu ugg is shoebuy.com, tik nelabai suprantu.. Prie clasic short modelio raso, kad viduje vilna...
Kaip taip gali buti.? Maniau,kad visi uggai avikailiniai? originalus jie.? TA papildoma -30% nuolaida visai vilioja..Taure rase,kad turi..
Kaip taip gali buti.? Maniau,kad visi uggai avikailiniai? originalus jie.? TA papildoma -30% nuolaida visai vilioja..Taure rase,kad turi..
parodykit norimus batus, paziuresiu ar veikia mano kodas uggams. Ugg dazniausiai buna neitraukti i nuolaida Arba galiu imest jums koduka i email, viesai dalintis nenoriu