Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Stepė @ 2012 11 14, 19:34)
Nu bet tai kokie kamščiai pas Aneritą  doh.gif mašinos nėr kur statyt, o ir prie durų eilė, kaip prie mandarinų tarybiniais laikais

Reikėjo anksčiau varyt-tuščia buvo ax.gif
o apie TH paltą mano draugė,kuriai jį ir pirkom,sakė tą patį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 14 lapkričio 2012 - 19:39
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 19:08)
As turiu 2 silpnybes, tases ir akiniai. Jos nepagydomos. Kazkiek susituriu ir vel prasideda. Dabar susiturejimas ant tasiu, bet 2 naujus akinius nusikepiau. Tiesa pigiai, bet visvien ...

mano ir silpnybe tases.. doh.gif ir si liga progresuoja.. ir kainos dideja doh.gif
O del akiniu tai labai sunkiai juos isirenku, bet jei jau patinka tai kaina nebesvarbi buna.. doh.gif

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 19:19)
man labiau padėtumėt,jei sakytumėt-kokio čia šlamšto prisipirkai,gal apetitas apmažėtų doh.gif  huh.gif

fosiil yra geris... o kai i rankytes paimi ir paciupineji... mmmmm.. palaimos jausmas...

QUOTE(nesuper @ 2012 11 14, 19:25)
Nea  schmoll.gif Jau uztenka, kad viena karta isejus pirkti juodu batu, parsinesiau kokius tai ciklameninius  blush2.gif  doh.gif Siaip ne taip sunesiojau  lotuliukas.gif

mano drauge..- dabar turiu melynus.. dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 11 14, 19:34)
ačiūūūūūūūūūūūūū
turiu praktiškai tobulą paltą http://www.overstock...34/product.html
teisingai padariau ėmus M. Dydis mano suopročiu atitinka, tai man jis toks čiut laisvokas - yra vietos švarkui esant reikalui.

O kokį dydį šiaip nešiojate? Ir ar žiemai geras turėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 11 14, 19:30)
Na taip... Raudona doh.gif  biggrin.gif

O siuntinukas jau yra? Jei taip, einu Taures maldauti, kad patikrintu mano saskaitele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 14, 20:42)
mano drauge..- dabar turiu melynus.. dirol.gif

melyni gal ne taip blogai g.gif as melynu daug turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2012 11 14, 20:51)
O kokį dydį šiaip nešiojate? Ir ar žiemai geras turėtų būti?  g.gif

šiaip nešioju S ir S garantuotai būtų geras, bet aš mėgstu va tokias striukes dydžiu didesnes. nu ir neatrodau kaip su mamos biggrin.gif. ūgis mano 172 rankovės ir kišenės labai labai vietoj. žiemai turėtų būt labai gerai. jau subėgiojau iki mašinos (ji pas mus už 200 metrų) sušilau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 14 lapkričio 2012 - 19:58
o kasnors pranes,kada siuntini atiduos pastui?pavydas jau ima kaip visos mandravoja cool.gif
ir dar klausimas,kaip suprast buvau nuziurejus 6pm.com Calvin Klein batelius uz 25$,isimeciau i krepsi,o paskui dar priejau sakau paziuresiu ar tikrai man ju reikia,ogi ziuriu ju kaina jau 60$ blink.gif .ir dabar aisku man ju baisiai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwasare @ 2012 11 14, 19:58)
ir dar klausimas,kaip suprast buvau nuziurejus 6pm.com Calvin Klein batelius uz 25$,isimeciau i krepsi,o paskui dar priejau sakau paziuresiu ar tikrai man ju reikia,ogi ziuriu ju kaina jau 60$ blink.gif .ir dabar aisku man ju baisiai reikia doh.gif

cia reiskia,kad Kalvinas persigalvojo ir parduoda juos brangiau..
Atsakyti
Neerzinkit su tais paltukais. As sakiau, jei netilpsiu i CK paltuka, tai pirksiu Goose kai papigins lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 14 lapkričio 2012 - 20:06
QUOTE(wwwasare @ 2012 11 14, 19:58)
o kasnors pranes,kada siuntini atiduos pastui?pavydas jau ima kaip visos mandravoja  cool.gif

Pranes , kaip tik jau susipakavau kalna siuntiniu, tuoj vaziuojam iki pasto ir siandien pat issiūsim bigsmile.gif tai dar sia savaite gausit ir jus dziaugsitės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 14 lapkričio 2012 - 20:12
ar mano kazi yra kas g.gif 4u.gif
Papildyta:
jau radau paste atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 14, 19:36)
Aciuuu, mergaites!!! wub.gif si syki mano maziuks- ale vertingas thumbup.gif  lotuliukas.gif jau akiniais tai patenkinta likau bigsmile.gif super thumbup.gif mama ir nesipeike- net pagyre, kad gerus issirinkau biggrin.gif reiskias tikrai gerus biggrin.gif
Anerita, kaip supratai- pasiemiau 4u.gif 
Gafsa, grazus nu thumbup.gif geriau nemacius buciau laugh.gif bet tikrai thumbup.gif

Nesuper, man tai grazi ta spalva bigsmile.gif

O tu su dioptrijom uzsakinejai?
Atsakyti