Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

man labiau padėtumėt,jei sakytumėt-kokio čia šlamšto prisipirkai,gal apetitas apmažėtų doh.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 12:11)
kad dar akyčių daugiau būtų lotuliukas.gif
Spėk,kas nusikepė akinius praeitą savaitę? lotuliukas.gif
user posted image
rodyk savo dabar ax.gif

Grazus wub.gif
Pardeje gyvai pajamiau 2 AX akulinius po 25-30$. Jauciu seno modelio, nes isparduotuveje pirkau. Cia ta parde, kur visokiu brandu galima pigiau prisirankioti, bet ner online. Vienus baltus pirkau, bet su metaliniu remu kur patys veizolai istatyti, kitus juodus su juodu remu.

O geras, radau ax juos ! http://www.armaniexc...sses.do?sortby= tik mano balti kur plastikas, o metalas pilkas.

Kitu nematau pas juos.

QUOTE(nesuper @ 2012 11 14, 12:13)
nu neee, as dar tiek proto nepameciau  tongue.gif Va tokios, kaip taviskis spalvos, vasarai noreciau, bet as stipri  lotuliukas.gif Taure, tylek  unsure.gif
viltis durniu motina. Tikejausi, kad dar nupigs  lotuliukas.gif

bet kokia grazi busi, jamk bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MYG @ 2012 11 14, 12:10)
Reikejo budu greituoju po nosim kompa su 6PM rankiniu puslapiuku tik sast ir fsio.
Tegul atsako uz savo zodzius pries motera user posted image

jooo, but uzmoves jis man ta "graziai nuvalkiota" pirdikiuli ant galvos swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 20:23)
bet kokia grazi busi, jamk  bigsmile.gif

Nea schmoll.gif Jau uztenka, kad viena karta isejus pirkti juodu batu, parsinesiau kokius tai ciklameninius blush2.gif doh.gif Siaip ne taip sunesiojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 19:19)
man labiau padėtumėt,jei sakytumėt-kokio čia šlamšto prisipirkai,gal apetitas apmažėtų doh.gif  huh.gif

Nu jau tikrai. Kazkoks maisas biez tolku, kaip ivertintu Petruskevicius kazin blush2.gif biggrin.gif. O jau spalva spalva g.gif, cia prie rozinio kostiumelio kad tiktu, a nia? bigsmile.gif o kur kiseneles? Teks dar kitos ieskot, bent jau tos kur parodziau, ji bent pora kiseneliu pridetiniu turi hihihi.gif.
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 14, 19:27)
Nu jau tikrai. Kazkoks maisas biez tolku, kaip ivertintu Petruskevicius kazin blush2.gif  biggrin.gif. O jau spalva spalva g.gif, cia prie rozinio kostiumelio kad tiktu, a nia? bigsmile.gif o kur kiseneles? Teks dar kitos ieskot, bent jau tos kur parodziau, ji bent pora kiseneliu pridetiniu turi hihihi.gif.

ačiū 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 12:28)

ir akiniai dabar netiks g.gif
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2012 11 14, 12:25)
Nea  schmoll.gif Jau uztenka, kad viena karta isejus pirkti juodu batu, parsinesiau kokius tai ciklameninius  blush2.gif  doh.gif Siaip ne taip sunesiojau  lotuliukas.gif

buna kartais gyvenime "genialiu" pirkiniu doh.gif Pas mane baltai geltoni kablai stovi nenesioti, 2 metai ... mb kapsi jais man ant smegenines ...
Atsakyti
Ar 6PM yra kokia papildoma nuolaida?
Papildyta:
Gal kas turi Michael Antonio batus? Idomu kaip su ismerom ar atitinka jai nesioju 40 geriau imti 9 dydi ar kuri?
Nes nusipirkau Type Z is 6pm tai man perdideli 10 ismera, tai idomu kaip su sitais
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 18:07)
Dilma, o as raudona? Nesenai dar viena saskaitele gavau  lotuliukas.gif

Na taip... Raudona doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 20:29)
buna kartais gyvenime "genialiu" pirkiniu  doh.gif  Pas mane baltai geltoni kablai stovi nenesioti, 2 metai ... mb kapsi jais man ant smegenines ...

va va tongue.gif
Atsakyti
ačiūūūūūūūūūūūūū
turiu praktiškai tobulą paltą http://www.overstock...34/product.html
teisingai padariau ėmus M. Dydis mano suopročiu atitinka, tai man jis toks čiut laisvokas - yra vietos švarkui esant reikalui.

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 19:50)
Tingi pašte pažiūrėt lotuliukas.gif
kainytė neprotinga,sutinku,bet protas buvo pamestas umn.gif
http://www.6pm.com/f...ng-peacock-blue

vo tikras draugas didis.gif nori nenori - žiūrėk vadinasi biggrin.gif. labai labai graži tašė.

Nu bet tai kokie kamščiai pas Aneritą doh.gif mašinos nėr kur statyt, o ir prie durų eilė, kaip prie mandarinų tarybiniais laikais
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 14, 18:49)
aciu, nereikia, apsieisiu be videjo ... as taupau  topsecret.gif  lens.gif

hah.gif patikėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 14, 19:28)

friends.gif console.gif Su proto uztemimais bei sazines priekaistais galima kovot tik "atiduodant" grozius kitoms 4u.gif. Taip kad, metam toliau visom "kabliukus" ir nuorodas, is viskas bus ok biggrin.gif. O kai jau labai labai temsta, tai ka jau bepadarys, pirkti flirt.gif
Atsakyti