Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(gerdulka @ 2012 11 16, 00:54)
Carters -25% isskyrus Clearance 4u.gif
Papildyta:

Junkites, truksta kolkas kad ship isdalinti   ax.gif

As jau atsiunciau... brac dar dings kol susirinks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 16 lapkričio 2012 - 01:09
QUOTE(rasiuk @ 2012 11 15, 14:27)
Taure liko 10 min... unsure.gif

spejau likus 3 minutem karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2012 11 15, 23:49)
Yra ir Džesė pliušinukė smile.gif
aš niekaip nenusprendžiu ar  užtenka pliušinukų, ar reikia  tų kietais kūnais, bet kalbančių... Kalbės tai jie angliškai... Bet išversiu ką sakys, o paskui ir pačios kartos... Gal ne taip blogai smile.gif

Aš balsuočiau tik už tuos kietais kūnais 4u.gif Turim jau seniai, tačiau iki šiol vieni iš pačių mėgstamiausių žaislų. Kokybė puiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 11 16, 01:06)
Vistiek matot su kokiais zaislais daugiau zaidzia ir kokie labiau patinka smile.gif Tie su  "kietais kunais"  biggrin.gif  manau patogiau, jei reiktu kazkur kartu pasiimti. Issinesti ir pan 4u.gif

Užsakiau kietuosius šnekuolius smile.gif Dičkiai jie... Matysim kaip merginos draugaus su jais biggrin.gif Prie jų mylimų lego, atrodys, kaip dinozaurai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Koce @ 2012 11 16, 10:32)
Aš balsuočiau tik už tuos kietais kūnais  4u.gif  Turim jau seniai, tačiau iki šiol vieni iš pačių mėgstamiausių žaislų. Kokybė puiki  4u.gif

būtent tuos ir užsakiau smile.gif 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2012 11 16, 06:36)
Užsakiau kietuosius šnekuolius smile.gif Dičkiai jie... Matysim kaip merginos draugaus su jais biggrin.gif Prie jų mylimų lego, atrodys, kaip dinozaurai biggrin.gif

turim abu -Vudi turi jau metai, simet tures Dzese (kol kas guli saugiai spintoj biggrin.gif ), labai faini zaislai -nera jie kieti, tas kunas minkstas, kalba patraukus uz virvutes nugaroj. Zaislas Nr. 1 mirksiukas.gif I darzeli kai nusinesa, tai irgi visiem vaikam be konkurencijos nr 1 biggrin.gif as dar simet kartu su Dzese meskiuka Loco prigriebiau is Disney-nu jau fainuolis , minkstas, svelnus labai ir kvepia subtiliai braskem wub.gif biggrin.gif pavariau reklamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 16, 08:49)
turim abu -Vudi turi jau metai, simet tures Dzese (kol kas guli saugiai spintoj  biggrin.gif ), labai faini zaislai -nera jie kieti, tas kunas minkstas, kalba patraukus uz virvutes nugaroj. Zaislas Nr. 1 mirksiukas.gif I darzeli kai nusinesa, tai irgi visiem vaikam be konkurencijos nr 1 biggrin.gif as dar simet kartu su Dzese meskiuka Loco prigriebiau is Disney-nu jau fainuolis , minkstas, svelnus labai ir kvepia subtiliai braskem  wub.gif  biggrin.gif pavariau reklamos  biggrin.gif

Apie kokius cia kalbancius zaislus kalbate? Kazka praleidau..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 11 16, 06:52)
Apie kokius cia kalbancius zaislus kalbate? Kazka praleidau..

apie Vudi ir Dzese is Toy story filmuko, paziurekite psl atgal, yra nuorodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 16, 10:49)
turim abu -Vudi turi jau metai, simet tures Dzese (kol kas guli saugiai spintoj  biggrin.gif ), labai faini zaislai -nera jie kieti, tas kunas minkstas, kalba patraukus uz virvutes nugaroj. Zaislas Nr. 1 mirksiukas.gif I darzeli kai nusinesa, tai irgi visiem vaikam be konkurencijos nr 1 biggrin.gif as dar simet kartu su Dzese meskiuka Loco prigriebiau is Disney-nu jau fainuolis , minkstas, svelnus labai ir kvepia subtiliai braskem  wub.gif  biggrin.gif pavariau reklamos  biggrin.gif

tikrai biggrin.gif galvoju jau, kad gal reik ir mum Loco biggrin.gif O jis nešnekus? biggrin.gif Aj, nu ką čia... parodykit kurį pirkot? biggrin.gif 4u.gif

man dar tas Džesės arklys labai mielas smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JasVita: 16 lapkričio 2012 - 08:58
QUOTE(JasVita @ 2012 11 16, 06:56)
tikrai  biggrin.gif  galvoju jau, kad gal reik ir mum Loco biggrin.gif O jis nešnekus? biggrin.gif Aj, nu ką čia... parodykit kurį pirkot? biggrin.gif  4u.gif

man dar tas Džesės arklys labai mielas smile.gif  rolleyes.gif

Loco -sitas. Ne, nekalba, pliusinis tiesiog mirksiukas.gif Bet speju kad bus lovos draugas biggrin.gif dabar tai su Vudziu miega doh.gif Tetis kai nueina migdyt, tai dar gauna velniu -teveli, pasislink, Vudis netelpa doh.gif lotuliukas.gif
P.S. Tik man sitas Loco 12 dol kainavo, buvo kazkokia akcija 2 uz 32 ir dar 25 off...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 16 lapkričio 2012 - 09:10
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 15, 22:29)

o kas cia per medziaga kid mohair ?  unsure.gif Nesu gidejusi tokios dar mastau.gif

cia tokia mochera, kuri 'nekanda' 4u.gif biggrin.gif nes pvz man eiline paprasta mochera kanda, negaliu neisot, o kid mochera -viskas ok thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
reik pagalbos ax.gif : kokio dydžio Timberland'us vyriškus reik žiūrėt, jei pėda 28,5 g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 16, 04:10)
spejau likus 3 minutem  karsta.gif

ACIU clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti