Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(MYG @ 2012 11 15, 14:31)
Calvin Klein rinkinukas labai labai, lauksim pavasario dabar  wub.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

O čia striukytė be kapiušono, ane? kaip dydis? ar atitinka? smile.gif
Gal ir mums reikia pavasariui smile.gif fainas!
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 11 15, 02:37)
Rašiau, šiaip nešioju S, S ir būtų buvęs labai geras. Bet nemėgstu aptemptų rūbų. O šitas neatrodo kaip mamos nors ir laisvokas. Dydis atitinka.
Tik susirinkau vieną siuntinį, jau kito sąskaitos plaukia  doh.gif . Ir kada gi pabaiga?  biggrin.gif

niekada lotuliukas.gif

QUOTE(FenG @ 2012 11 15, 03:19)

WilsonLeather

user posted image
sakykite o 25 proc pritaiko nuo prekes idetos i krepseli ar nebe.
konkreciai domina  sitas paltukas http://www.wilsonsle...mp;clickid=cart

idomiai jie dabar ten. Pv http://www.wilsonsle...mp;clickid=cart pigiau kainuoja dabar kai nebeminusuoja jai -25%, nei kai minusavo. Tada gaudavosi kaina apie 98$, o dabar 90 ir jei kodas kuri turiu, ne vienkartinis, tai dar -10$ butu.
Bet kaip suprantu dabar dar -25% neduoda, tipo jau kainos yra su ta nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 11 15, 16:09)
o man atrodo, kad ne oda  g.gif

Aciu visoms pasisakusioms del sio tasiuko, jei tai ne oda tai kaina nenormali jos tada doh.gif

Pasiulykite kazka normalaus iki 200 lt ka, ar cia misija neimanoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 15, 07:04)
Didelis ACIU visai komandai  4u.gif

CK paltukas superinis. Didis L tiko puikiai  thumbup.gif Vienas minusiukas jam, kad nenusiima kailiukas kapisono. Na ir jis toks nera labai dailus, na aisku nusigulejes ne taip per siuntima, tai ziuresiu ka cia su juo padaryti, gal is vis nuimti pas siuveja  g.gif  Bet visa kita super padaryta. Viduje fleesiukas iki puses eina, 3 kisenes viduje su uztrauktukais. Viskas labai dailiai, neradau nei vieno pukelio, tai tikiuosi ir nesipukuos thumbup.gif Pastebejau, kad zemapugem per ilgas gali buti. Man su 173cm ilgis zemiau keliu is karto baigiasi, bet man tai patinka. Neatrodo stora, bet silta turetu buti  bigsmile.gif

Ecco batukai man kaip visada superiniai Ecco  wub.gif Sunui Bearpaw gerai, kad 13 dydi emiau  thumbup.gif Ir vyrui Timberlandai irgi puikus. Dydis 10.5 28cm pedai siek tiek didoki gal. Geriau butu buve 10US, bet MB patiko, sake neklapsi, nesios thumbup.gif Vidpadis 10.5 apie 29cm, su uzlinkimu kulniuko 30cm.

Na ir visos kitos smulkmeneles puikios  bigsmile.gif

Juodos tai grazus kailis man buvo. As irgi tokia turejau, bet juoda g.gif Pukai ir nelis, man nelindo g.gif

QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 07:27)
http://www.wilsonsle...kid=body_rv_img

Kazkodel sita tase mane persekioja, vis uzkliuna uz akiu, ji odine kaip suprantu  g.gif  Atrodo nieko ipatingo bet traukia mano aki nors tu ka bigsmile.gif 

Na kas nors atiliepimu apie ja gal turi g.gif

ne odine
Two 20" carry straps (Drop: 7"); removable shoulder strap
Adorned with polished, stainless steel hardware
Top zip closure
Back exterior pocket with zip closure
Woven interior lining with floral print; interior center gusset pocket with zip closure; additional interior zip pocket; interior pouch pocket; interior cell phone holder
Faux-leather exterior
20"W x 10.5"H x 5.5"D
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 15, 15:17)

idomiai jie dabar ten. Pv http://www.wilsonsle...mp;clickid=cart pigiau kainuoja dabar kai nebeminusuoja jai -25%, nei kai minusavo. Tada gaudavosi kaina apie 98$, o dabar 90 ir jei kodas kuri turiu, ne vienkartinis, tai dar -10$ butu.

minusuoja ir 25 automatiskai, bet nevisom prekem -pvz sitam -neminusuoja mirksiukas.gif bet prie jo ir parasyta - 70% OFF ORIGINAL PRICE - NO OTHER DISCOUNTS APPLY
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 08:19)
Aciu visoms pasisakusioms del sio tasiuko, jei tai ne oda tai kaina nenormali jos tada  doh.gif

Pasiulykite kazka normalaus iki 200 lt ka, ar cia misija neimanoma verysad.gif

imanoma, paganykit macys.com sita branga http://www1.macys.co...e...5&slotId=22 tikrai sulauksit geresniu kainu. Neblogi tasiukai siti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 11 15, 15:08)
Aaaaa....  doh.gif Oi, ismatuokit, kaip fainai! ACIU!  4u.gif

Ismatavau visa paltuka lotuliukas.gif

L dydzio ismatavimai is lauko. Siek tiek svyruoja cm, nes vis tiek truputi papusta, tai taip mazdaug:

po pazastim - 59-60cm
per liemeni (iliemenuota ji) - 54cm
per klubus - apie 60cm
pacioje apacioje paltuko - apie 68 cm
rankove nuo peties siules - 63 cm
rankove nuo pazasties - 47 cm
Visas ilgis nuo peties vidurio - apie 105 cm

Dar nepasakiau, kad rankovese nera manketuku. Del ko as labai pergyvenau, bet pasirodo rankovese is vidaus tokia gumele yra, tai siek tiek patraukia, kad vejas neipustu ir dar dar yra fleesiukas kelis centimetrus rankoves galuose thumbup.gif

QUOTE(Taurė @ 2012 11 15, 15:17)
niekada  lotuliukas.gif

As kaip suprantu kurios jau nukainuotos 70%, tom nebetaiko -25%. O tam kas nenukainuota 70% - taiko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 11 15, 15:20)
Juodos tai grazus kailis man buvo. As irgi tokia turejau, bet juoda  g.gif Pukai ir nelis, man nelindo  g.gif

Nu reiks dar ji pakedenti labiau biggrin.gif Gal ne toks jis ir negrazus, kaip man pasirode. Mane siek tiek erzina dirbtiniai kailiai, nes plaukai nuo ju ziema elektrinasi doh.gif Kai suerzina galutinai, tada nuimu kailiuka is vis blush2.gif O del puku, tai tikai nepanasu, kad lys jie lauk. Kaip sakiau, nei vieno neradau islindusio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 15 lapkričio 2012 - 15:29
QUOTE(luju @ 2012 11 15, 17:08)
aciu, paziurejau ir palikau nesupratus, az ziuri i 8 dydi su 90 krutine ,o pas jus 2 dydis ir tilptu 88 krutine, tai gal man drasiai 6 imti  doh.gif  biggrin.gif

Imk. Paskęsi biggrin.gif

Nejuokauju.. net nežiūrėjau, kokį modelį.. bet, įtariu, paskęsi ax.gif
Size chartą žiūrėjai? Žiūrėk į mažesnį skaičių.. ir gal net mažesnį dydį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2012 11 15, 15:08)
aciu, paziurejau ir palikau nesupratus, az ziuri i 8 dydi su 90 krutine ,o pas jus 2 dydis ir tilptu 88 krutine, tai gal man drasiai 6 imti  doh.gif  biggrin.gif

90 krutine USA dydziuose niekaip "netraukia" ant 8 dydžio. Imkit 6, jei ne 4 g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 15, 13:12)
Siandien jau gavau pakvietima, bet jauciu tik vakare pasiimsiu. Nebent anksciau is darbo istruks MB.

bigsmile.gif jau gavai,taip anksti bigsmile.gif as tai ne dar hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 15 lapkričio 2012 - 15:50
QUOTE(guziukas @ 2012 11 15, 15:45)
bigsmile.gif jau gavai bigsmile.gif as tai ne dar hihihi.gif as nepatikima lotuliukas.gif

ne tik gavau, bet ir pasiemiau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 15, 16:50)
ne tik gavau, bet ir pasiemiau  tongue.gif  biggrin.gif

nu matai kaip tau gerai unsure.gif as tai laukiu saziningai kol pazaliuos mano saskaita lotuliukas.gif
Atsakyti