Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(wwwasare @ 2012 11 15, 11:46)
tai kazin kaip su tais siuntinukais pastu,jau gavot emeilus?as tai nieko tai ir nzn laukt ko ar ne?

jusu vakar issiusta vakar, siandien vakare parasysiu kiek uz siuntima 4u.gif mirksiukas.gif

Oi mergaites, kokia as laiminga wub.gif wub.gif wub.gif , labai Jums aciu uz tiek daug sveikinimu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai likau maloniai nustebinta, aciu daug daug daug kartu wub.gif[B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 15 lapkričio 2012 - 14:55
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 15, 14:04)
Didelis ACIU visai komandai  4u.gif

CK paltukas superinis. Didis L tiko puikiai  thumbup.gif Vienas minusiukas jam, kad nenusiima kailiukas kapisono. Na ir jis toks nera labai dailus, na aisku nusigulejes ne taip per siuntima, tai ziuresiu ka cia su juo padaryti, gal is vis nuimti pas siuveja  g.gif  Bet visa kita super padaryta. Viduje fleesiukas iki puses eina, 3 kisenes viduje su uztrauktukais. Viskas labai dailiai, neradau nei vieno pukelio, tai tikiuosi ir nesipukuos thumbup.gif Pastebejau, kad zemapugem per ilgas gali buti. Man su 173cm ilgis zemiau keliu is karto baigiasi, bet man tai patinka. Neatrodo stora, bet silta turetu buti  bigsmile.gif

Pagal aprasyma ir zmogaus komentara, tai kapisonas nusiimt turetu g.gif
Kaip rankoviu ilgis? Man amzinai per trumpos buna... Net nezinau ar rizikuot ir jamt, ar cia vietoj ieskot g.gif
Atsakyti
Gal turit gymboree koduka? 4u.gif
Atsakyti
AX imsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 11 15, 16:27)
Dėl ūgio tai man tikrai tiks su 162, bet bijau kad PP gali atitikti M dydį doh.gif

Nebus M smile.gif Talbots tik šiek tiek didinti, bet, ne dviem dyžiais biggrin.gif
Na, jūs ypatinga smulkmena, bet pp dydis gal ir tiks.. megztukėlis gi gali būti truputį laisvesnis.. Dar ieškokit, o gal yra xxs atitikmuo.. arba išsiaiškinkit, kas per dydžiai tų misses..
Šiaip, aš menkas patarėjas: turiu tik marškinukus dvejus (kurie netamprūs, bet tokie laisvoko stilaus) su 92 krūtine ps. Tai jie tinka idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2012 11 15, 14:40)
ir as i ja ziurineju, bet bijau su dydziu prasaut,gal kas galit padet,ar ju sukneles labai didintos buna,galima ju dydziu lentele pasitiketi?

Talbots megztos suknelės didintos, o vat tokios kaip ir nelabai g.gif. Orientuokitės į dydžių lentelę 4u.gif. Pardavinėju panašaus modelio manau, pasižiūrėkit Taurės išparduotuvėj.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 14:27)
http://www.wilsonsle...kid=body_rv_img

Kazkodel sita tase mane persekioja, vis uzkliuna uz akiu, ji odine kaip suprantu  g.gif  Atrodo nieko ipatingo bet traukia mano aki nors tu ka bigsmile.gif 

Na kas nors atiliepimu apie ja gal turi g.gif

Dirbtine cia oda schmoll.gif

QUOTE(pumpica @ 2012 11 15, 14:28)
o kaip jie realiai, ta spalva, ir kas ten per oda?  g.gif mes vakar uzsakem tokius, bet nesupratau kokia ten oda, ar nubuck, ar ta versta? nes apyrase raso tiesiog leather  g.gif
Beje pas mus jie 500 pinigu kainuoja  biggrin.gif

Realiai grynai kaip foto atrodo spalva. Tokia tamsiai ruda. O oda nubuko kaip suprantu. Pasaugoti aisku reikia, kad neiberzti kur ir priziureti. Bet su Gafsos uzrodytu impregnatu turetu gerai nesiotis. Bandysim.

QUOTE(MYG @ 2012 11 15, 14:31)
Imeskite ralia batuku nuotrauka prasau  blush2.gif
Ir dar klausimas ar batukai tiktu placia peda turinciam  vyrui? g.gif

Dekui uz siuntinukus, nerealiai viskas patiko  thumbup.gif

Calvin Klein rinkinukas labai labai, lauksim pavasario dabar  wub.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

Realiai tikrai kaip foto atrodo 4u.gif Tingiu fotkinti blush2.gif
O del placios pedos gali buti per siauri, nes modeliukas toks siaurejantis. MB kaip suprantu peda nera plati, tai jam gerai, o dar kai dydis i didesne puse, tai visai gerai.
Siu ziuriu galima pasirinkti platuma, bet su dydziais jau problema unsure.gif

Koks fainas tas CK rinkinukas wub.gif As ziurejau i ji, bet dydzio nebuvo reikiamo, dabar ziuriu yra. Kaip dydis atitinka? g.gif
QUOTE(Mintee @ 2012 11 15, 14:46)
Pagal aprasyma ir zmogaus komentara, tai kapisonas nusiimt turetu  g.gif
Kaip rankoviu ilgis? Man amzinai per trumpos buna... Net nezinau ar rizikuot ir jamt, ar cia vietoj ieskot  g.gif

Pats kapisonas nusisega, nenusisega nuo kapisono kailiukas verysad.gif
Man liuks su 173 ugiu rankoves. Einu dar ismatuosiu tikslai kiek jos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate R: 15 lapkričio 2012 - 14:59
QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 15:27)

Kazkodel sita tase mane persekioja, vis uzkliuna uz akiu, ji odine kaip suprantu  g.gif  Atrodo nieko ipatingo bet traukia mano aki nors tu ka bigsmile.gif 

man negrazi biggrin.gif ,tai tiek ir galiu pasakyt smile.gif

QUOTE(anerita* @ 2012 11 15, 15:44)
jusu vakar issiusta vakar, siandien vakare parasysiu kiek uz siuntima 4u.gif  mirksiukas.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 15, 14:56)
Pats kapisonas nusisega, nenusisega nuo kapisono kailiukas  verysad.gif
Man liuks su 173 ugiu rankoves. Einu dar ismatuosiu tikslai kiek jos  4u.gif

Aaaaa.... doh.gif Oi, ismatuokit, kaip fainai! ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 15, 14:52)
Talbots megztos suknelės didintos, o vat tokios kaip ir nelabai g.gif. Orientuokitės į dydžių lentelę 4u.gif. Pardavinėju panašaus modelio manau, pasižiūrėkit Taurės išparduotuvėj.

aciu, paziurejau ir palikau nesupratus, az ziuri i 8 dydi su 90 krutine ,o pas jus 2 dydis ir tilptu 88 krutine, tai gal man drasiai 6 imti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 15 lapkričio 2012 - 15:13
QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 16:27)

o man atrodo, kad ne oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 11 15, 15:27)
Dėl ūgio tai man tikrai tiks su 162, bet bijau kad PP gali atitikti M dydį doh.gif

Juokaujat wink.gif

Taigi SP atitinka S.
Man SP (o perku viska S, kai nedidinta), atrodo kaip ant paveikslelio.

O PP net i mazesne puse. Tai jau niekaip M nebus smile.gif

Atsakyti