Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2012 11 14, 19:59)
http://www.landsend....~233896_59.html mano ilgesne, bet jau nebera tokiu  unsure.gif

geeras, na paveikslelyje as ji ja demesio nebuciau kreipus, o realiai labai grazi smile.gif ir ta spalva melyna grazi...As taip ir galvojau kad realybeje Landsend striukes grazesnes nei ant modeliu biggrin.gif
Atsakyti
Anerita happybday.gif happybday.gif alc.gif

O 11/05 skaiciuku dar neismato horizonte? lens.gif Bijau praleist biggrin.gif

As tai jauciuos tokia didvyre, vakar nuo Levis susilaikiau biggrin.gif Is tikro tai nesugalvojau koki dydi imt, nes turiu 7 tai nuo dupces nekrenta, bet ir nera aptempti kaip as megstu, o mazesnis pas juos 5, tai pabijojau kad neibraskinsiu storosios jei pasitaikys kokie netamprus dzinsai doh.gif Nesuprantu kodel pas Levis 6 dydzio nera unsure.gif Su 96 cm per klubus koki dydi imat?

Apie vyriskus, tai saviskio i slimus ar skinny tai net moteriskais kerais neiviliociau lotuliukas.gif Konservatorius..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Gėlytės solinezantei 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 11 15, 10:10)
geeras, na paveikslelyje as ji ja demesio nebuciau kreipus, o realiai labai grazi  smile.gif ir ta spalva melyna grazi...As taip ir galvojau kad realybeje Landsend striukes grazesnes nei ant modeliu  biggrin.gif

aga, nuotraukose medziaga visai kitaip atrodo, blizgi labai, o realybeje visai kitaip smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit vaikiska SITA Landsend striuke? Kaip ji realybeje idomu, komentarai ivairius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 11 15, 09:01)
Žiūrėjau ir aš į tą užrašą... Kas ten per stebuklas?

kai panesiosiu -pasakyt galesiu biggrin.gif raso -oil and fingerprint resistant mirksiukas.gif nete kiek skaiciau, raso, kad vanduo, riebalai, pirstu antspaudai tongue.gif , dulkes ir pan. gerokai maziau limpa prie jos mirksiukas.gif jei taip bus -labai dziaugsiuos biggrin.gif nes man atirefleksine paprasta tai ziauriai tepas, nu nerealiai, nors atrodo stiklu neciupinu gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 lapkričio 2012 - 09:30
QUOTE(bonda @ 2012 11 15, 09:28)
kai panesiosiu -pasakyt galesiu biggrin.gif raso -oil and fingerprint resistant mirksiukas.gif nete kiek skaiciau, raso, kad vanduo, riebalai, dulkes ir pan. gerokai amziau limpa prie jos mirksiukas.gif jei taip bus -labai dziaugsiuos biggrin.gif nes man atirefleksine paprasta tai ziauriai tepas, nu nerealiai, nors atrodo stiklu neciupinu gi biggrin.gif

Aš Lietuvoje pirkau akinius su tokiais stikliukais. Na, visai man jie patinka, tik norėtusi, kad visiškai nesiteptų. lotuliukas.gif Tepasi, rasoja, lietus laikosi ant jų tikrai mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 11 14, 23:14)
Mano svajoniu paltas!  bigsmile.gif O siaip koki dydi nesiojat, M ir nesiojat? Gal kas pirkot tokia ir netiko?  blush2.gif

Rašiau, šiaip nešioju S, S ir būtų buvęs labai geras. Bet nemėgstu aptemptų rūbų. O šitas neatrodo kaip mamos nors ir laisvokas. Dydis atitinka.

Tik susirinkau vieną siuntinį, jau kito sąskaitos plaukia doh.gif . Ir kada gi pabaiga? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 15 lapkričio 2012 - 09:52
QUOTE(pumpica @ 2012 11 15, 10:20)
Gal kas turit vaikiska SITA Landsend striuke? Kaip ji realybeje idomu, komentarai ivairius... g.gif

Turiu, mergaitišką tik, kas jus konkrečiai domina? Plonytė ji, viduje pūkai, keli buvo išlindę biggrin.gif Šiaip labai faina, gal todėl, kad labai skani spalva(žalią aš ėmiau) patiko man, rudeniui-pavasariui ji daugiau tinkama manau.
Atsakyti
Sveiki.
Klausimukas: jeigu šią savaitę užsakytumėt iš old navy.com, kada maždaug ateitų siuntinys?
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2012 11 15, 09:32)
Aš Lietuvoje pirkau akinius su tokiais stikliukais. Na, visai man jie patinka, tik norėtusi, kad visiškai nesiteptų.  lotuliukas.gif  Tepasi, rasoja, lietus laikosi ant jų tikrai mažiau.

na,jei tikrai maziau -tai tada liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa @ 2012 11 15, 07:38)
Turiu, mergaitišką tik, kas jus konkrečiai domina? Plonytė ji, viduje pūkai, keli buvo išlindę biggrin.gif Šiaip labai faina, gal todėl, kad labai skani spalva(žalią aš ėmiau) patiko man, rudeniui-pavasariui ji daugiau tinkama manau.

vat ir domina, ar lenda pukai, ir ta spalva zalioji ar tokia faina ir ryski kaip foto mirksiukas.gif zodziu rudeni nesusaltu prie kokiu plius 10-15?
Papildyta:
QUOTE(rasarasa @ 2012 11 15, 07:38)

ai kaip dar su dydziu -koki dydi turit kokiam ugiui? 4u.gif nors mergaitiskos gal skirsis nuo berniukisku g.gif zodziu ar atitinka dydis pagal ju nurodyta size chart ugi? 4u.gif
Atsakyti