Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Anerituk, su gimtadieniu wub.gif wub.gif
clap_1.gif happybday.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta.gru @ 2012 11 14, 16:39)
As dar vis negavau pakvietimo, nu nejaugi as ko nors nesusimokejau unsure.gif
Patikrinkit mane cool.gif

Jusu pavedimai sutikrinti ir visi zali, bet gal dar ir panos nespejo surasyti, nes siunta dviguba. O gal dar nespejo pamatyti, kad jau pazaliavo saskaita.

QUOTE(proksi @ 2012 11 14, 16:43)
Tauryte, o tu papildomo koduko ae.com neturi ?  bigsmile.gif

neturiu unsure.gif

QUOTE(proksi @ 2012 11 14, 16:46)
Napanikuokite  4u.gif  4u.gif  juk tauryte negali vien prie saskaitu sedeti, kai turi galimybe   - jas patikrina   4u.gif

Saskaitos tikrinamos kasdien, mazdaug tuo laiku kai pasirodau, tai yra apie 15-17val. Lietuvos laiku. Pas mane tada 8 -10val. ryto. Daugiau i banka ta diena nebelendu, tik karta i diena. Jei landziociau daznai, galiu uzblokuoti pinus, o tada jau tektu visoms laukti kol suskraidyciau i LT ir atgal. Be to turiu kitu pareigu, kurias darau po to kai sutvarkau bankus, mesti kazka ir listi i banka yra neimanoma.

Zodziu mergaites, bukite kantrios. Esu sudirigavus darbus kaip galima patogiau visiems 4u.gif
As kantriai laukiu jusu pavedimu, jus kantriai laukiate kol patikrinsiu tam tikru laiku, kasdien isskyrus savaitgalius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 14, 20:51)
O siuntinukas jau yra? Jei taip, einu Taures maldauti, kad patikrintu mano saskaitele  blush2.gif

ar ismaldavai? lotuliukas.gif
As nepasiskambinus siandien nulekiau,visa nugara susukta,vos judanti doh.gif ale,negavau nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Anerita- su gimtadieniu.. 4u.gif Kad visi nepasiimti siuntiniai butu pasiimti ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 14, 21:48)
O tau kaip su pasimatavimu ant nuotraukos isejo? Nes man kazkaip nekrauna mano nuotraukos verysad.gif matuoju ant ten duotos, o kai snukelis siauras bijau, kad paskui be akiniu dar papildoma ausi reiks uzsakineti, nes bus per platus doh.gif cia is zenio optics? Parodyk, kurie remeliai ir kiek isejo kaina  su stiklais, nes mano pSkutiniai suluzo JAV muitinej doh.gif o noriu stiklu uztemstanciu 4u.gif

zinok, as ten ant vienos mergaites matavau (nes neturiu savo tokios vos ne pasines foto biggrin.gif dar be akiniu), kur veido forma panasi. (ir siaip man praktiskai visos akiniu formos tinka 4u.gif ) Ir kurie remai patikdavo, ziurejau i ismatavimus pacio remo plocio, aukscio, stiklu ismatvimus -lyginau su turimais akiniais mirksiukas.gif
taip is zennioptical thumbup.gif
remai tai paprasti haf-rim 4u.gif nr. 730821 (remus ir cia LT as nepirkdavau uz milijonus 4u.gif uz max 150lt , bet patikimus ir patvarius 4u.gif ) bet stiklai tai, kaip ir cia pirkdavau, kuo geresni, plastikas, gerokai plonintas, antirefleksas, ir dabar dar pasiemiau pabandyt nesitepancia danga biggrin.gif nes antirefleksine tai ziauriai tepliojas doh.gif ziuresim, kaip bus. si karta emiau nefotochrominius- nes netemstanciu jau kaip ir neturejus senai -o uzsimaniau nors tu ka biggrin.gif bet, manau iki vasaros pasiimsiu dar ir fotochroma biggrin.gif kainu palyginimas -cia paskutiniai kainavo apie 750lt, o dabar 370 4u.gif (112,95 dol ir 2,47shipas; svoris nedidelis -nesveria nei 100gr.) didziausias skirtumas stikluose -pas mane didelis minusas- tai stiklai jau dar brangesni nei mazam doh.gif ypac kuo labiau ploninti 4u.gif

sorry, visas romanas gavos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 lapkričio 2012 - 08:54
Ar įmanoma nupirkti ir parsiųsti į LT? 4u.gif
http://www.perfumene...-by-jacomo.html
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 11 15, 09:41)
zinok, as ten ant vienos mergaites matavau (nes neturiu savo tokios vos ne pasines foto biggrin.gif dar be akiniu), kur veido forma panasi.  (ir siaip man praktiskai visos akiniu formos tinka 4u.gif ) Ir kurie remai patikdavo, ziurejau i ismatavimus pacio remo plocio, aukscio, stiklu ismatvimus -lyginau su turimais akiniais mirksiukas.gif
taip is zennioptical thumbup.gif
remai tai paprasti haf-rim 4u.gif nr. 730821 (remus ir cia LT as nepirkdavau uz milijonus  4u.gif uz max 150lt , bet patikimus ir patvarius 4u.gif ) bet stiklai tai, kaip ir cia pirkdavau, kuo geresni, plastikas, gerokai plonintas, antirefleksas, ir dabar dar pasiemiau pabandyt nesitepancia danga biggrin.gif nes antirefleksine tai ziauriai tepliojas doh.gif ziuresim, kaip bus. si karta emiau nefotochrominius- nes netemstanciu jau kaip ir neturejus senai -o uzsimaniau nors tu ka biggrin.gif bet, manau iki vasaros pasiimsiu dar ir fotochroma biggrin.gif  kainu palyginimas -cia paskutiniai kainavo apie 750lt, o dabar 370 4u.gif (112,95 dol ir 2,47shipas; svoris nedidelis -nesveria nei 100gr.)

is kokiu tinklalapiu perkat akinukus?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 15, 03:34)
Saskaitos tikrinamos kasdien,  apie 15-17val. Lietuvos laiku.

va cia labai aisku thumbup.gif

bonda ateik i skaipa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 15 lapkričio 2012 - 08:52
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 11 14, 22:41)

ar labai sudetinga ten uzpildyti visus laukelius? nors ir turint recepta po nosim as nelabai susigaudau....  blush2.gif

gi padeism, jei kas 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(hardute @ 2012 11 15, 08:50)
is kokiu tinklalapiu perkat akinukus?

rasiau - is http://www.zennioptical.com/

QUOTE(guziukas @ 2012 11 15, 08:51)

bonda ateik i skaipa ax.gif

minutele biggrin.gif
Atsakyti
Anerita, su gimtadieniu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

Gaila, Levi baigėsi 40% kodukas. Bet yra naujas 30% bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2012 11 15, 08:40)
ar ismaldavai? lotuliukas.gif
As nepasiskambinus siandien nulekiau,visa nugara susukta,vos judanti doh.gif ale,negavau nieko lotuliukas.gif

C'est la vie cool.gif

QUOTE(bonda @ 2012 11 15, 08:41)
dabar dar pasiemiau pabandyt nesitepancia danga biggrin.gif

Žiūrėjau ir aš į tą užrašą... Kas ten per stebuklas?
Atsakyti
Gal kas turit šį paltuką, ar su 96 klubais nebus mažas S dydis?
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

O šita striukytė tai turbt M reiktų?
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
laba diena. labai noreciau siu crocsiuku. Taciau niekada nesisiunciau, ar galima nors mazdaug paskaiciuoti kiek tai kainuotu su viskuo?:)ar verta laukti kokiu nuolaidu,ar buna vasarinei avalynei nuolaidos ziema?
http://www.crocs.com...-footwear-flats
buciau begalo dekinga:)
Atsakyti