Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 23:18)
Bus. Reiktų gal 32 bent ar 33L g.gif
Maniškiui 30 L tinka, ūgis 170. (jeigu jūs apie ūgį/ilgį klausiat))

Ką nors apie skinny ir slim ir kitus kirpimus pamąstom garsiai  mirksiukas.gif  doh.gif

dėkui dėl ilgio 4u.gif

skinny kirpimai, mano nuomone, kaip ir moterom, tinka ne visom figūrom ax.gif jei šlaunys užsportuotos, užpakaliukas didokas, didelė pėda atrodo tikrai nekaip schmoll.gif o ir ne visiem vyram priimtinos "apteškės"
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 23:18)
Bus. Reiktų gal 32 bent ar 33L g.gif
Maniškiui 30 L tinka, ūgis 170. (jeigu jūs apie ūgį/ilgį klausiat))

Ką nors apie skinny ir slim ir kitus kirpimus pamąstom garsiai  mirksiukas.gif  doh.gif

Pirmą karta SV perku iš Levi, tai ėmiau slim. Kažkai man tai pats gražiausias kirpimas rimtam vyrui (kalbu apie svorio/ūgio santykį). Boot cut ir relaxed bent jau maniškiui netinka, nes dar optiškai nemažai svorio prideda. doh.gif O gerokai kūdesniam gal man asmeniškai gražiau skinny. Maniškiui tokie netiktų dėl "rimtų" koju.

Bet čia tik mano nuomonė, kuri nėra remta jokia patirtimi su Levi. ot, dabar susimasčiau, ar tikrai gerą kirpimą išrinkau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 14 lapkričio 2012 - 23:29
QUOTE(Stepė @ 2012 11 14, 20:34)
ačiūūūūūūūūūūūūū
turiu praktiškai tobulą paltą http://www.overstock...34/product.html

o gal kas toki turi 3X kazi ar labai didelis jis butu unsure.gif kaip tuos ismatavimus patikrint,nesu pirkus tokio didelio rubo sau,gaila jei netiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 15, 01:01)
O 6pm. bus ta 10 proc nuolaida ra jau ne?

Ne, ja vakar atsiunte viena mergaite ir vienkartine buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2012 11 15, 01:27)
Pirmą karta SV perku iš Levi, tai ėmiau slim. Kažkai man tai pats gražiausias kirpimas rimtam vyrui (kalbu apie svorio/ūgio santykį). Boot cut ir relaxed bent jau maniškiui netinka, nes dar optiškai nemažai svorio prideda.  doh.gif  O gerokai kūdesniam gal man asmeniškai gražiau skinny. Maniškiui tokie netiktų dėl "rimtų" koju.

Bet čia tik mano nuomonė, kuri nėra remta jokia patirtimi su Levi. ot, dabar susimasčiau, ar tikrai gerą kirpimą išrinkau.  doh.gif

Nu va.. gal ir geri pamąstymai.. Rimtam, tai ne skruzdėliukui? hihihi.gif Tai čia gal apie maniškį irgi panašiai, kaip rašot, reik galvot.. nes tikrai ne smulkmena, toks sportiško sudėjimo vyryškis, bet ir ne stambuolis.. skinny jau išų krepšio išmečiau.. dabar mėtausi tarp slim ir boot-cut. Nes relaxed platoki (galvojau dėl dydžio, bet supratau, kad dydis tai jų geras, jų kirpimas nelabai žiūrisi.. reikėtų dar "rimtesnio" monekeno biggrin.gif)
Atsakyti
As dar vis negavau pakvietimo, nu nejaugi as ko nors nesusimokejau unsure.gif
Patikrinkit mane cool.gif
Atsakyti
Tauryte, o tu papildomo koduko ae.com neturi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 11 14, 23:37)
Nu va.. gal ir geri pamąstymai.. Rimtam, tai ne skruzdėliukui? hihihi.gif Tai čia gal apie maniškį irgi panašiai, kaip rašot, reik galvot.. nes tikrai ne smulkmena, toks sportiško sudėjimo vyryškis, bet ir ne stambuolis.. skinny jau išų krepšio išmečiau.. dabar mėtausi tarp slim ir boot-cut. Nes relaxed platoki (galvojau dėl dydžio, bet supratau, kad dydis tai jų geras, jų kirpimas nelabai žiūrisi.. reikėtų dar "rimtesnio" monekeno biggrin.gif)

Na, mano rimtas tai 1,85 m ir šiek tiek virš 100 kg lotuliukas.gif

Beje, boot-cut MB irgi netinka. Tokio kirpimo džinsų klešnės apačioje atrodo tokios kaip ir šiek tiek praplatėjusios. Tai vėl kažkiek jam prideda svorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 14 lapkričio 2012 - 23:47
QUOTE(Asta.gru @ 2012 11 15, 01:39)
As dar vis negavau pakvietimo, nu nejaugi as ko nors nesusimokejau unsure.gif
Patikrinkit mane cool.gif

Napanikuokite 4u.gif 4u.gif juk tauryte negali vien prie saskaitu sedeti, kai turi galimybe - jas patikrina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 14 lapkričio 2012 - 23:59
QUOTE(por-for @ 2012 11 15, 01:44)
Na, mano rimtas tai 1,85 m ir šiek tiek virš 100 kg  lotuliukas.gif

Beje, boot-cut MB irgi netinka. Tokio kirpimo džinsų klešnės apačioje atrodo tokios kaip ir šiek tiek praplatėjusios. Tai vėl kažkiek jam prideda svorio.

biggrin.gif Oi, tai labai "rimtas"..
Supratau.. o aš vat kaip tik suabejojau, ar savo labai jau konservatyvų vyriškį aš į tuos slim'us įvyliočiau.. ai, apsisprendžiau šįkart bandyt bootCut'us.. bus tų akcijų, tada gal išbandysiu.. foto tie slim visai gražiai atrodo ant monekeno, bet vat ar tiktų maniškiam, susiabejojau smile.gif

g.gif Nors man atrodo, nebegalioja kodas jau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 15 lapkričio 2012 - 00:09
J.Jill.com turiu -20$ koda nuo 80$ pirkinio

Shoes.com -20% turiu koda

Puma.com - Spend & Save! $100 Get $15 Off, $150 Get $30 Off, $200 Get $50 plus Free Shipping! (Exp. 11/18/2012)

Swimwearforme.com - 20% off $50+ order. (Exp. 11/18/2012) TURIU KODA

Lanebryant.com $25 off $75, $50 off $150 or $75 off $225 order. (Exclusions apply.) (Exp. 11/16/2012)

WilsonLeather

user posted image

Turime pradėtus rinkti 4u.gif
Zulily
Totsy truksta iki freeship ax.gif
Gap/OldNavy
Ideeli
LEVI
Paulaschoice
Timberland.com
Stockngo
DiscountDance