as ir jau issirinkau nediduka darbeli ir laukiu priemoniu
QUOTE(Dantiste @ 2013 02 16, 01:23)
zuzanele, aš tai tam ir užsirašiau, kad gal kai prisiversiu siuvinėt, tai ir noras sugrįš, nes irgi nebeprisėdu jau pora mėn., dulkes renka darbas pradėtas dabar išsirinkau jau velykinį paveikslėlį sakau gal pramuš ant siuvinėjimo
Aš ir to pačio tikėjausi. Bet... Net paveikslėlio neturiu, net noro ieškot jo neatsirado O taip smagiai siuvinėjau Katu dovanotą rinkinuką Bet kai padėjau į šalį gruodžio vidury, tai daugiau nei iš vietos Vis tikiuosi, kad gal atsigausiu pavasariop
cia esu ikelusi velykiniu schemu nuorodu jei neveikia atsisiuntimas duokit zinot
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 16, 10:10)
Aš ir to pačio tikėjausi. Bet... Net paveikslėlio neturiu, net noro ieškot jo neatsirado O taip smagiai siuvinėjau Katu dovanotą rinkinuką Bet kai padėjau į šalį gruodžio vidury, tai daugiau nei iš vietos Vis tikiuosi, kad gal atsigausiu pavasariop
Aš vieną darbą padėjau į šalį gal prieš 1,5 metų, išsitraukiu, pasižiūriu ir vis sakau, nu rytoj reikės bent kelis kryžiukus padaryt vakar irgi taip be noro žiūrinėjau schemutes, galvojau neberasiu nieko patinkančio bet vieną pamačiau, kažkas sukirbėjo viduj, tai dar vakar naktį medžiagą susibraižiau
paskelbkit kas nors datą iki kada reik užbaigt
gal darom nuo sian iki kokios kovo 1?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 16, 17:17)
gal darom nuo sian iki kokios kovo 1?
turite datą nustatyti ,kad merginos spėtų pasiruošti ,o velykos pirmajį sekmadienį ?
nuo pimadienio pradėdavom ,o rodytis galite pekntadienį arba šeštadienį
tai Ddziuljeta tu jungies? ,taip supratau ,kad nebedalyvauji,todėl sąrašiuke tave ištryniau
Velykos kovo 31d
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 15:50)
turite datą nustatyti ,kad merginos spėtų pasiruošti ,o velykos pirmajį sekmadienį ?
tai Ddziuljeta tu jungies? ,taip supratau ,kad nebedalyvauji,todėl sąrašiuke tave ištryniau
tai as gi juokavau nes esu pradejus jau ta tema ir likes tik BS,irasiau juokais paskui issitryniau o rasiux liepe likt Dantiste atgal i sarasa itrauke zodziu nzn jum sprest man tas pats
QUOTE(Dantiste @ 2013 02 16, 18:04)
Velykos kovo 31d
ojej ,laiko pilnai tada aš prisijungiu nes maniau ,kad man laiko neužteks,kitą darbą turiu pabaigti ,tai pradedam nuo pirmadienio Vasario 18 d. ,ir siuvinėjam 2 savaites ,paskui žiūrėsim kas kaip pabaigęs bus ar sutinkat ?
Man tinka
Sveikos, aš irgi norėčiau prisijungti prie bendro, bet ne velykinio..tai teks laukti iki po velykų
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 19:33)
ojej ,laiko pilnai tada aš prisijungiu nes maniau ,kad man laiko neužteks,kitą darbą turiu pabaigti ,tai pradedam nuo pirmadienio Vasario 18 d. ,ir siuvinėjam 2 savaites ,paskui žiūrėsim kas kaip pabaigęs bus ar sutinkat ?
tinka