As jau pastebejau,kad ji nebepirmas kartas,kai savo darbo neparodo,o gal klystu
Rasiux turiu ,bet nebedaug beliko,negalejau pabaigt.rašiau kad negalesiu pasirodyt,nes ligoninen pagulde ,del kelio traumos.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 27, 17:55)
Rasiux turiu ,bet nebedaug beliko,negalejau pabaigt.rašiau kad negalesiu pasirodyt,nes ligoninen pagulde ,del kelio traumos.
Uiii...,pirma kart girdziu Kaip daba tavo kojyte,ar i gera puse taisos ? laikykis
QUOTE(zerutis @ 2013 10 27, 19:08)
Uiii...,pirma kart girdziu Kaip daba tavo kojyte,ar i gera puse taisos ? laikykis
Jau buvau rašius,viskas susivarkė,va ka reiškia leistis nuo kalno dviračiu ,teškiausi ant šono ,ir kelis į asfaltą.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 27, 18:17)
Jau buvau rašius,viskas susivarkė,va ka reiškia leistis nuo kalno dviračiu ,teškiausi ant šono ,ir kelis į asfaltą.
o aupsaugos kur gerai,kad labiau nenukentejai
QUOTE(zerutis @ 2013 10 27, 19:59)
o aupsaugos kur gerai,kad labiau nenukentejai
Juokingai atrodyčiau per plauką ,nes kreivai koją pradėjau dėt,buvau jau išsigandus ,bet masažai po truputį padeda.
Tai sakai- geriau susižeidus, nei juokinga . Dabar aš kaip vyresnė ciocė tave barsiu Dabar jau aišku, šaukštai po pietų- sveik, ir daugiau taip neprotingai nedaryk
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 27, 21:36)
Tai sakai- geriau susižeidus, nei juokinga . Dabar aš kaip vyresnė ciocė tave barsiu Dabar jau aišku, šaukštai po pietų- sveik, ir daugiau taip neprotingai nedaryk
Na kvailokai išejo
O rasiux norejau paklaust,kur tu perki siuliukus,jai skubiai reikia.
Uodegyte, sveikit. Labai baisiai nuskambejo
oooo geras...tai va kur jūs visos bazuojatės...tylomis... arba aš čia tokia laiką skirianti tik favoritams ...būčiau žinojusi, kad Helovyno tema priklauso rudeniui, drąsiai būč sudalyvavusi su savo darbeliu ...faini, faini, faini darbukai...uodegyt, kam stabdžiai reikalingi, kur ABI rankos buvo...o svarbiausia-kur žiūrėjai,
Nugis traukiuosi temukę į favoritus...
Nugis traukiuosi temukę į favoritus...
QUOTE(sobieska @ 2013 10 27, 22:23)
oooo geras...tai va kur jūs visos bazuojatės...tylomis... arba aš čia tokia laiką skirianti tik favoritams ...būčiau žinojusi, kad Helovyno tema priklauso rudeniui, drąsiai būč sudalyvavusi su savo darbeliu ...faini, faini, faini darbukai...uodegyt, kam stabdžiai reikalingi, kur ABI rankos buvo...o svarbiausia-kur žiūrėjai,
Man tą patį vyras sakė matyt man tie stabdžiai nesutverti ,o kur žiūrėjau nebuvo svarbu ,mėgavausi vėjo gūsiu bet nesuvaldžiau
pamenu dar 13kametė būdama ,mokinasi su moterišku draugės mamos dviračiu ,nesėkmingas važiavimas baigėsi trenksmu į žibintą ,ir aštunkės formos ratu
QUOTE(Streamy @ 2013 10 27, 22:06)
Uodegyte, sveikit. Labai baisiai nuskambejo
QUOTE(sobieska @ 2013 10 27, 21:23)
oooo geras...tai va kur jūs visos bazuojatės...tylomis...
ir cia prigavo....nu niekur nepasislepsi