Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

karsta.gif viena iveikiau, doh.gif bet ka su juo daryt,minciu nulis unsure.gif
Atsakyti
o as jau zinau yu.gif sokiai.gif jau zinau sokiai.gif ka darysiu, kur padesiu ta siuvinuka bigsmile.gif
Atsakyti
o iki kada reikia pasirodyti su savo darbeliu?
Atsakyti
sita savaite paskutine? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 14, 21:16)
sita savaite paskutine?  unsure.gif

gal kitą savaitę ,darbo gavau ,reik pabaigt šioj savaitėj ,o rudeniniam nedaug liko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 10 14, 22:59)
gal kitą savaitę ,darbo gavau ,reik pabaigt šioj savaitėj ,o rudeniniam nedaug liko  blush2.gif

as uz, nes mano ir uzstrigo nebaigtas apipavidalinimas blush2.gif
Atsakyti
Ui... tai aš didžiojo niekaip neįveiksiu. Bet nors procesą pasirodysiu ir mažiuką ax.gif Nes ir aš pradėjau lėkimų maratoną, kai visai nebėra nei laiko, nei jėgų siuvinėt doh.gif
Atsakyti
Uch,kaip gerai,man ir su laiku striuka rolleyes.gif viska issiuvinejau,bet apipavidalint ner kada,tik per iseigines galesiu prisest ax.gif
Atsakyti
Ziuriu ne as viena stringu su laiku biggrin.gif Kaip tikra lietuve, pasidziaugiau hihihi.gif Tai reiskias atidedam kitai savaitei ax.gif
Atsakyti
karsta.gif na ka,turiu viena laisva vakareli,bandysiu pasidarbuot,issitraukiau,senai spintoj apdulkejusia siuvimo reikmenu deze, blink.gif ko ten tik neradau biggrin.gif vienas darbelis jau pilnai baigtas,dar du bandysiu apipavidalint ax.gif doh.gif vakaras bus ne su xxxx,o prie siuvenkes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
clap.gif yu.gif assa.gif as baigiau hihihi.gif
Atsakyti
As pabaigus, maniau, spesiu kazka graziau, bet nespesiu, tai toks minimalizmas bus pas mane...
Atsakyti