Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

QUOTE(Uodegyte @ 2013 09 30, 20:41)
jai neklyustu jums į až parašiau ,su nuoroda ,jai kas neaišku rašykit man ,ir klauskit  4u.gif

ne zinokit negavau unsure.gif
Atsakyti
Ačiū uodegyte gavau pagaliau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 09 30, 21:56)
ne zinokit negavau  unsure.gif

siunčiu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galeciau ir as jungtis prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 10 01, 00:35)
Gal galeciau ir as jungtis prie jusu  smile.gif

Prašom 4u.gif

1.Uodegyte
2.RasuteK
3.zerutis
4.rasiux-
5.Katu
6.pupsiukelis123
7. Zuzanele
8.zydrem
9.Streamy
Atsakyti
Kaip sekasi, merginos? bigsmile.gif mano siuvinukas jau baigtas, liko apipavidalinti, tik dar vis nezinau, kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dar nepradėjau blush2.gif
Tikėjausi suspėti, bet matau, kad per darbą nieko negaliu pasiuvinėti. Jei ką, labai nepykit. Noras yra- jėgų nulis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 spalio 2013 - 17:54
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 07, 18:45)
Kaip sekasi, merginos?  bigsmile.gif mano siuvinukas jau baigtas, liko apipavidalinti, tik dar vis nezinau, kas gausis  rolleyes.gif

thumbup.gif o iki kada reikia priduoti blush2.gif g.gif

Atsakyti
RasuteK,nu tu saunuole thumbup.gif as dar net nepradejau blush2.gif vakar schemute tik issirinkau,siandien siuliukus nusipirkau,tai per iseigines kibsiu i darba ax.gif
Atsakyti
o aš kaip visada durnėju doh.gif - didelio įveikiau tik 4-tadąlį, pradėjau mažiuką- vienos dienos. Paskui apsižiūrėjau, kad ten ne tik kreiniko reikia, bet ir kažkokių glissengloss ir dar karoliukų doh.gif Motyvas mielas, bet neturiu resursų. Imsiu kitą
Atsakyti
Aš dar taip pat nepradėjau verysad.gif Išsirinkt išsirinkau tik jėgų dabar nėra siuvinėti su mažyliu sergam verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mažiuką baigiau ax.gif , didelį- turiu beveik 1/3- gal spėsiu ax.gif
Atsakyti