Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Kaip ir oficialiai pradedame darbuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 11:10)
Kaip ir oficialiai pradedame darbuotis  4u.gif

o kiek laiko turim ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 13:09)
o kiek laiko turim ? g.gif

ale užtektinai biggrin.gif 3 sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 12:14)
ale užtektinai  biggrin.gif 3 sav.  ax.gif

supratau 4u.gif vadinas spesiu viska uzsibaigt ir dar kelis darbelius padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip darbų iki soties (bakalaurinis, namų darbai, papuošalų užsakymai), beeet gal kaip nors ištaikysiu valandėlę ir MTSA ax.gif
Atsakyti
ar galima dar jungtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 22:32)
ar galima dar jungtis? blush2.gif

tik siandien pradedam,tai gali junktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2013 04 26, 15:44)
o ka paskui darot, kai issiuvinejat MTSA? reminat ar dar ka?
ir kiek tu paveiksliuku reik issiuvineti?

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 26, 16:03)
irinejus- jau kaip kuri sugalvoja- vienos rėmina, kitos siuva ką nors įdomaus, knygelę aaptraukia, o bendram procesui po vieną siuvinėjam (nebent kuri yra tikra spartuolė ir kelis spėja  biggrin.gif  )

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 26, 16:04)
Kai išsiuvinėsim ,kaip kas norės : rėmins ,siūs adatinę ,pagalvėlę  4u.gif kiekvienos fantazijai  smile.gif

viena dalyvė Cindy darė va tokią pagalvėlę ,dizainas marie therese saint aubin mtsa

user posted image

buvau temą "pametusi" tai visoms atsakiusioms nepadėkojau.

Jei suprasčiau kaip reikia siuvinėti pusinius kryžiukus ir aš jungčiausi, bet kiek žiūrėjau tai man tamsus miškas.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2013 04 29, 22:52)
buvau temą "pametusi" tai visoms atsakiusioms nepadėkojau.

Jei suprasčiau kaip reikia siuvinėti pusinius kryžiukus ir aš jungčiausi, bet kiek žiūrėjau tai man tamsus miškas.

taigi ten nieko sudetingo,darai ne visa kryzeli,o tik viena dyksneli x-/ tik ziuri, kad visi butu vienos krypties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 balandžio 2013 - 22:00
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 21:59)
taigi ten nieko sudetingo,darai ne visa kryzeli,o tik viena dyksneli x-/ tik ziuri, kad visi butu vienos krypties mirksiukas.gif

jei tik puse kryželio, tai lengva. o aš kažkur mačiau kažkokį grafinį piešinuką, iš kurio supratau, kad turi būti pilnas kryželis ir dar kažkaip jame pusinis išsiuvinėtas, tai taip jo ir nesupratau.

o tokie kryželiai naudojami tik ant lino, ar galima ir ant aidos?
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2013 04 29, 23:07)
jei tik puse kryželio, tai lengva. o aš kažkur mačiau kažkokį grafinį piešinuką, iš kurio supratau, kad turi būti pilnas kryželis ir dar kažkaip jame pusinis išsiuvinėtas, tai taip jo ir nesupratau.

o tokie kryželiai naudojami tik ant lino, ar galima ir ant aidos?

sitas dizainas siuvinejasi tik ant lino 28cm,o tokiu pusiniu pasitaiko ivairiose schemutese,tai juos galima siuvinet ant betkokios medziagytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 22:24)
sitas dizainas siuvinejasi tik ant lino 28cm,o tokiu pusiniu pasitaiko ivairiose schemutese,tai juos galima siuvinet ant betkokios medziagytes ax.gif

na kai pabandysiu ką nors su pusiniais kryžiukais ir išbandysiu liną, tada ir aš jungsiuosi prie MTSA,
O dabar merginoms sėkmės ir laukiam pasirodymų 4u.gif
Atsakyti