Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

oi merginos ko nesusvilpet biggrin.gif ciut nepavelavau ax.gif ,ir as noriu prisijungt,o gal nebepriimsit g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
1.Alatėja_
2.Uodegyte
3. RasuteK
4.rasiux
5.amiyra
6.Zerutis

Junkis thumbup.gif

o aš jau baigiau didis.gif bet imsiu dar vieną ,palaikysiu kompaniją hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 balandžio 2013 - 19:36
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 26, 20:36)
Junkis  thumbup.gif

o aš jau baigiau  didis.gif bet imsiu dar vieną ,palaikysiu kompaniją  hihihi.gif

jungiuos biggrin.gif

as motyva jau issirinkus turiu,siuliukus ir susipirkau,tik dar minti brandinu kaip geriau pasisiut,kad butu patogu i darba veziotis ax.gif
Atsakyti
et, panos, ir aš norėčiau, bet su laiku - niekaip, tai gal nebesiimsiu naujų darbų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 27, 22:21)
et, panos, ir aš norėčiau, bet su laiku - niekaip, tai gal nebesiimsiu naujų darbų verysad.gif

Netgi mažam motyvui mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 27, 21:21)

juk MTSA minetiuros,kai kuriuos galima per viena vakara issiuvinet,junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai didžiausias galvos skausmas, ką aš su tuo motyvu išsiuvinėtų darysiu biggrin.gif niekaip nesugalvoju, kaip čia reiktų apipavidalinti, nes rėminti tokios miniatiūros kažkaip nesinori rolleyes.gif
Atsakyti
as adatine siusiuos,nes susmeigus i aidos gabaleli besiveziodama i darba visas adateles issimetyt baigiu blush2.gif
Atsakyti
As jau rolleyes.gif lauksiu dabar ramiai, kai jau kelsit nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 28, 09:27)
As jau  rolleyes.gif lauksiu dabar ramiai, kai jau kelsit nuotraukytes  ax.gif

tai tu jau mtsa issiuvinejai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 28, 09:50)
tai tu jau mtsa issiuvinejai ? g.gif

taip, labai maziuka motyva pasirinkau, pabandymui tik, buvo idomus pats sio dizaino principas ax.gif manau, kad ateity as dar grisiu prie sio dizaino biggrin.gif
Atsakyti
savo per kelias val. išsiuvinėjau ax.gif poto dar vieną prigriebsiu blush2.gif
Atsakyti