1.Uodegyte ?
2.Jurginėlis
3. gold_fish
4. GieNa
5. egluzeeele ?
6. Kristute97
7.amiyra
8. buckizs
Jei priimsit, tai ir aš šį kartą sudalyvaučiau Jei gerai supratau, tai kiekviena siuvinėsim tą senioką vadinamą ir kiekviena apipavidalinam kaip norim? Sutartu laiku visos pasirodom kas gavosi Parašiau Uodegyte į AŽ adresą, kuriuo siųsti schemą
rituker dėkoju
buckizs apipavidalinti, kaip norite,ir kiek leidžia jum fantazija.
Pamokėlė kaip pasigaminti juostelę apsiuvimui.
darote panašiai kaip pinkeepa,bet tik nededam paralono,darbelį užklijuoti ant kartono,likusią medžiagą susiūti,sudėti abi dalis kojinės,jai norite galite paklijuoti,apsiūti kraštuose ,vėliau prisiūti juostelę.
pamokėlė
buckizs apipavidalinti, kaip norite,ir kiek leidžia jum fantazija.
Pamokėlė kaip pasigaminti juostelę apsiuvimui.
darote panašiai kaip pinkeepa,bet tik nededam paralono,darbelį užklijuoti ant kartono,likusią medžiagą susiūti,sudėti abi dalis kojinės,jai norite galite paklijuoti,apsiūti kraštuose ,vėliau prisiūti juostelę.
pamokėlė
QUOTE(amiyra @ 2012 11 15, 09:29)
siuvinesim nuo 11 19 iki 12 16?
oi, tiek daug laiko, gal tada ir aš spėčiau ar galima būtų prisijungti prie jūsų vėliau? kai jau matysiu, kaip einasi su eglutėmis ir kad lieka dar laiko, galėčiau dar įšokti į važiuojantį traukinį ar jau nebepriimsit?
QUOTE(B_March @ 2012 11 15, 11:53)
oi, tiek daug laiko, gal tada ir aš spėčiau ar galima būtų prisijungti prie jūsų vėliau? kai jau matysiu, kaip einasi su eglutėmis ir kad lieka dar laiko, galėčiau dar įšokti į važiuojantį traukinį ar jau nebepriimsit?
as manau, kad taip
OHO- kokios eglutės . Manoji visgi liko nesusiūta, bet būtinai pabaigsiu. Jei nepyksit paskui ir pasirodysiu .
Seniokas superinis, bet susilaikysiu, nes dar savo šunių nebaigiau (o Kalėdos artėja, vaikai laukia), dar ligoninėj pradėjau Dimensions rinkinį, labai prie jo rankos niežti- žodžiu kaip visada- barbė devyndarbė
Seniokas superinis, bet susilaikysiu, nes dar savo šunių nebaigiau (o Kalėdos artėja, vaikai laukia), dar ligoninėj pradėjau Dimensions rinkinį, labai prie jo rankos niežti- žodžiu kaip visada- barbė devyndarbė
1.Uodegyte ?
2.Jurginėlis
3. gold_fish
4. GieNa
5. egluzeeele ?
6. Kristute97
7.amiyra
8. buckizs
9.3Zzz
2.Jurginėlis
3. gold_fish
4. GieNa
5. egluzeeele ?
6. Kristute97
7.amiyra
8. buckizs
9.3Zzz
pabaigiau senučiuką,ryt apipavidalinsiu jau
oficialiai pradedam nuo pirmadienio ,lapkričio 19
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 14, 16:53)
čia rusaitės Marinos Nostromo darbelis
http://fullmoontheed...p;max-results=7
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 18, 20:30)
alia ir greita as visa savaitgali isvykus buvau, tad reikes siandien jau susiruosti pradeti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 18, 21:30)
oho kokia greita Aš jau viską susižiūrėjau, bet dar pabaigsiu metriką siuvinėti, nes tik užrašai liko ir pradėsiu senioką
ačiū norėjau kuo greičiau apsidirbti,nes kiti darbeliai laukia,šnd kaip tik kartono lekiau pirkt nuotrauką dėsiu ,kai daugiau bus pabaigusių