Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Sveikos,

parodau ir aš savo blynelius biggrin.gif nesigavo man.. bandžiau apnerti vąšeliu, bet pradėjo irti medžiaga verysad.gif tai ant greito padariau kažką, bus ant vėlykinio medelio pakabint.
P.s. sorry, kad vėluoju - buvau apsirgusi..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egise @ 2013 03 13, 12:20)
Sveikos,

parodau ir aš savo blynelius  biggrin.gif  nesigavo man.. bandžiau apnerti vąšeliu, bet pradėjo irti medžiaga  verysad.gif  tai ant greito padariau kažką, bus ant vėlykinio medelio pakabint.
P.s. sorry, kad vėluoju - buvau apsirgusi..

perdaryčiau g.gif spalvotas popierius lengviau karposi ,bent išpjaut ovalą,ir darbelį įklijuot lygiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 kovo 2013 - 11:15
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 13, 11:14)
perdaryčiau  g.gif spalvotas popierius lengviau karposi ,bent išpjaut ovalą,ir darbelį įklijuot lygiai.

nu jo, čia kaip pirmokės darbas ax.gif iš akies kirpau.. gal prisiruošiu perdaryti. Lb nusivyliau, kai nepavyko apnerti verysad.gif tai galutinai sugadinau
Atsakyti
QUOTE(Egise @ 2013 03 13, 13:44)
nu jo, čia kaip pirmokės darbas  ax.gif iš akies kirpau.. gal prisiruošiu perdaryti. Lb nusivyliau, kai nepavyko apnerti  verysad.gif  tai galutinai sugadinau

ps tave matos kad ewas,todėl ir nepavyko ,nes jis tikrai irsta ,liną eitų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 13 kovo 2013 - 12:18
QUOTE(Egise @ 2013 03 13, 11:20)
parodau ir aš savo blynelius  biggrin.gif  nesigavo man..

patys siuvinukai tai grazus ax.gif o jeigu tu juos tvirciau paklijuotum dar ant storesnio kartono is blogosios puses g.gif ir ovalus ne is akies iskirptum mirksiukas.gif lauksim pataisytu biggrin.gif
Atsakyti
Pati "blyneliu" ideja yra labai grazi, graziai issivineta, labai vaikiska ir pavasariska.

As vis delto,kaip ir kitos patare, nuplesciau ta popieriu, o krastus apsiuciau apkantavimo juostele (atsiprasau, nezinau, ar tikrai taip ji vadinas lietuviskai).

Na ideja ta pati, kaip ir mano ziurstuku

Jei pati neturi siuvimo masinos, manau, rasi kokai kaimyne, drauge, mama ir pati busi labai labai patenkitna rezultatu wink.gif
Atsakyti
na merginos ir pasistenget,saunuoles jus,tokiu grozybiu prisiuvinejot wub.gif ,visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif maiseliai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus visoms 4u.gif bandysiu perdaryti...
kraštai lb pradėję irti, kaži ar prisisiųtų ta juostelė. Prisidariau sau vargo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 13, 11:14)
perdaryčiau  g.gif spalvotas popierius lengviau karposi ,bent išpjaut ovalą,ir darbelį įklijuot lygiai.

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi pavasaris pas mus nenori ateit ,tai mes kviečiamės pavasarį pas mus user posted image

Skelbiu pavasario temą 4u.gif Sušildykime temukę pavasariniais žiedais thumbup.gif
Motyvus renkatės pačios ,kokius tik norite cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 kovo 2013 - 20:27
ziedais, ne zuikiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 24, 22:22)
ziedais,  ne zuikiais  biggrin.gif

žiedais žiedais biggrin.gif

Tai rašau mudvi į sąrašiuką 4u.gif

1. OJE
2. Uodegyte
Atsakyti