Sveikos,
parodau ir aš savo blynelius nesigavo man.. bandžiau apnerti vąšeliu, bet pradėjo irti medžiaga tai ant greito padariau kažką, bus ant vėlykinio medelio pakabint.
P.s. sorry, kad vėluoju - buvau apsirgusi..
QUOTE(Egise @ 2013 03 13, 12:20)
Sveikos,
parodau ir aš savo blynelius nesigavo man.. bandžiau apnerti vąšeliu, bet pradėjo irti medžiaga tai ant greito padariau kažką, bus ant vėlykinio medelio pakabint.
perdaryčiau spalvotas popierius lengviau karposi ,bent išpjaut ovalą,ir darbelį įklijuot lygiai.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 13, 11:14)
perdaryčiau spalvotas popierius lengviau karposi ,bent išpjaut ovalą,ir darbelį įklijuot lygiai.
nu jo, čia kaip pirmokės darbas iš akies kirpau.. gal prisiruošiu perdaryti. Lb nusivyliau, kai nepavyko apnerti tai galutinai sugadinau
QUOTE(Egise @ 2013 03 13, 13:44)
nu jo, čia kaip pirmokės darbas iš akies kirpau.. gal prisiruošiu perdaryti. Lb nusivyliau, kai nepavyko apnerti tai galutinai sugadinau
ps tave matos kad ewas,todėl ir nepavyko ,nes jis tikrai irsta ,liną eitų
QUOTE(Egise @ 2013 03 13, 11:20)
parodau ir aš savo blynelius nesigavo man..
patys siuvinukai tai grazus o jeigu tu juos tvirciau paklijuotum dar ant storesnio kartono is blogosios puses ir ovalus ne is akies iskirptum lauksim pataisytu
Pati "blyneliu" ideja yra labai grazi, graziai issivineta, labai vaikiska ir pavasariska.
As vis delto,kaip ir kitos patare, nuplesciau ta popieriu, o krastus apsiuciau apkantavimo juostele (atsiprasau, nezinau, ar tikrai taip ji vadinas lietuviskai).
Na ideja ta pati, kaip ir mano ziurstuku
Jei pati neturi siuvimo masinos, manau, rasi kokai kaimyne, drauge, mama ir pati busi labai labai patenkitna rezultatu
As vis delto,kaip ir kitos patare, nuplesciau ta popieriu, o krastus apsiuciau apkantavimo juostele (atsiprasau, nezinau, ar tikrai taip ji vadinas lietuviskai).
Na ideja ta pati, kaip ir mano ziurstuku
Jei pati neturi siuvimo masinos, manau, rasi kokai kaimyne, drauge, mama ir pati busi labai labai patenkitna rezultatu
na merginos ir pasistenget,saunuoles jus,tokiu grozybiu prisiuvinejot ,visoms maiseliai labai patiko
Ačiū už patarimus visoms bandysiu perdaryti...
kraštai lb pradėję irti, kaži ar prisisiųtų ta juostelė. Prisidariau sau vargo
kraštai lb pradėję irti, kaži ar prisisiųtų ta juostelė. Prisidariau sau vargo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 13, 11:14)
pritariu
ziedais, ne zuikiais
QUOTE(OJE @ 2013 03 24, 22:22)
ziedais, ne zuikiais
žiedais žiedais
Tai rašau mudvi į sąrašiuką
1. OJE
2. Uodegyte