Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Kadangi terminas jau i pabaiga, tai prisistatau su savo darbeliu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Galvojau pakentėti iki rytojaus, bet kadangi jau pradėjom..tai pradedu ir aš.. lotuliukas.gif labai mažas darbelis, gal labiau idėja nei darbelis..tik reikėtų bent šešis tokius padaryti, tačiau kiti dalykai prispaudė, tai nepadariau... ax.gif user posted image

labai puikūs maišeliais aukščiau wub.gif
Atsakyti
rasutek vienas motyvas man gerai matytas swoon.gif tiksliau jo pas tave tik vidurys ax.gif mano pabaigta bet neapipavidalinta doh.gif beprasmiska as toj srity doh.gif
Atsakyti
ruttaly , thumbup.gif ideja 4u.gif

Ddziuljeta, na as pasinaudojau tavo ikeltom schemutem ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunūs darbeliai- puikus pritaikymas wub.gif
Mano motyvas išsiuvinėtas per didžiauius vargus, nes noro siuvinėti vis dar neatsirado verysad.gif Bet su apipavidalinimu tai niekaip. Taip ir stovi padėtas unsure.gif
Atsakyti
Super gražu smile.gif idėjos puikios. Šaunuolės 4u.gif

Aš jau į pabaigą, bet dar nžn kaip apipavidalinsiu blink.gif turbūt į rėmelius į dėsiu, nes minčių O
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 03, 15:07)
ruttaly thumbup.gif ideja  4u.gif

Ddziuljeta, na as pasinaudojau tavo ikeltom schemutem  ax.gif  4u.gif

thumbup.gif smagu gi kad panaudota tai ka ikeliu 4u.gif
Atsakyti
pabusiu tingine ir parodysiu tik motyva be apipavidalinimo .i prizines vietas nepretenduoju biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o jau šiandien būtina rodytis? nespėjuuu blush2.gif jei ką, tai pasirodysiu vėliau procesą, o paskui kai jau pabaigsiu blush2.gif

gražūs visi darbeliai thumbup.gif maišiukai labai mieli wub.gif
Atsakyti
Aš irgi siuvinuką baigiau- ryt nufotkinsiu, bet apipavidalinimo dabar visai neturiu laiko pabaigt (nors Velykom norėčiau kaip nors iškapstyt valandžiukę) ax.gif
Atsakyti
Maniškiai iškeliavo jau į darželį rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2013 03 04, 22:04)
Maniškiai iškeliavo jau į darželį rolleyes.gif
user posted image

super.. 4u.gif bet man visad smalsu, o kaip kita pusė? ar ji kuo nors uždengiama, ar taip ir paliekama? g.gif
Atsakyti