Kadangi terminas jau i pabaiga, tai prisistatau su savo darbeliu
Galvojau pakentėti iki rytojaus, bet kadangi jau pradėjom..tai pradedu ir aš.. labai mažas darbelis, gal labiau idėja nei darbelis..tik reikėtų bent šešis tokius padaryti, tačiau kiti dalykai prispaudė, tai nepadariau...
labai puikūs maišeliais aukščiau
labai puikūs maišeliais aukščiau
rasutek vienas motyvas man gerai matytas tiksliau jo pas tave tik vidurys mano pabaigta bet neapipavidalinta beprasmiska as toj srity
ruttaly , ideja
Ddziuljeta, na as pasinaudojau tavo ikeltom schemutem
Ddziuljeta, na as pasinaudojau tavo ikeltom schemutem
Šaunūs darbeliai- puikus pritaikymas
Mano motyvas išsiuvinėtas per didžiauius vargus, nes noro siuvinėti vis dar neatsirado Bet su apipavidalinimu tai niekaip. Taip ir stovi padėtas
Mano motyvas išsiuvinėtas per didžiauius vargus, nes noro siuvinėti vis dar neatsirado Bet su apipavidalinimu tai niekaip. Taip ir stovi padėtas
Super gražu idėjos puikios. Šaunuolės
Aš jau į pabaigą, bet dar nžn kaip apipavidalinsiu turbūt į rėmelius į dėsiu, nes minčių O
Aš jau į pabaigą, bet dar nžn kaip apipavidalinsiu turbūt į rėmelius į dėsiu, nes minčių O
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 03, 15:07)
smagu gi kad panaudota tai ka ikeliu
o jau šiandien būtina rodytis? nespėjuuu jei ką, tai pasirodysiu vėliau procesą, o paskui kai jau pabaigsiu
gražūs visi darbeliai maišiukai labai mieli
gražūs visi darbeliai maišiukai labai mieli
Aš irgi siuvinuką baigiau- ryt nufotkinsiu, bet apipavidalinimo dabar visai neturiu laiko pabaigt (nors Velykom norėčiau kaip nors iškapstyt valandžiukę)
Maniškiai iškeliavo jau į darželį
QUOTE(GieNa @ 2013 03 04, 22:04)
super.. bet man visad smalsu, o kaip kita pusė? ar ji kuo nors uždengiama, ar taip ir paliekama?