Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Jau išsirinkau darbelį thumbup.gif užsisakiau siūlus, tikiuosi greit gausiu ir lauksiu STARTO bigsmile.gif
Atsakyti
Aš šiandien taip pat pradėjau ax.gif - žadėjau daryt mažesnį, tik trečdalį viso paveiksliuko, bet nusprendžiau, kad jei viso nespėsiu kaip sutarėm, tai iki Velykų vis tiek visas bus biggrin.gif
Atsakyti
as baigiau motyva vakar dabar galvoju uzteks nufotkint ar butina apipavidalint?nes minciu 0 be to tai ne mano stichija nemoku graziai apipavidalint blush2.gif
Atsakyti
O aš visgi nusprendžiau nesiuvinėt viso, pakaks ir to trečdalio- labai didelis gautųsi, o ir nuobodoka kažkaip... ax.gif
Aš žadu iš karto apipavidalinus pasirodyt. Ddziuljeta- panaršyk googlej- visokių idėjų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Startuoju bigsmile.gif
Atsakyti
Na ką- procesai turbūt jau į pabaigą mirksiukas.gif , man beliko vos keletas kryželių ir apiformint gražiai ax.gif
Atsakyti
Aš tik šiandien pradėsiu ax.gif kiek turiu laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 18:33)
tai pradedam nuo pirmadienio Vasario 18 d. ,ir siuvinėjam 2 savaites ,paskui žiūrėsim kas kaip pabaigęs bus  ax.gif

QUOTE(Egise @ 2013 02 27, 13:05)
Aš tik šiandien pradėsiu  ax.gif  kiek turiu laiko?  smile.gif

Atsakyti
Aišku, tai dar "turiu laiko". Pasistengsiu.. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pusę darbelio padariau ir sustojau, pasigavau kažkokį gripą, tai sunkiai siuvinėjosi, bet stengsiuos savaitgalį damušt blush2.gif labai džiaugiuos, kad grįžo noras imtis adatos biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir per prievartą darau kelis kryžiukus. Gal atsiras noras sugrįžti prie siuvinėjimo wub.gif
Mano motyvas jau matosi, gal ryt pabaigsiu. Jis labai nedidelis, bet vis pirmyn, vis judu... ax.gif
Atsakyti
Man kazkaip letai judasi unsure.gif bet kadangi tai atskiri mazi darbeliai, tai parodyt jau turesiu ka, o iki paciu Velyku tikiuos, kad pabaigsiu ir viska ax.gif
Atsakyti