Jau išsirinkau darbelį užsisakiau siūlus, tikiuosi greit gausiu ir lauksiu STARTO
Aš šiandien taip pat pradėjau - žadėjau daryt mažesnį, tik trečdalį viso paveiksliuko, bet nusprendžiau, kad jei viso nespėsiu kaip sutarėm, tai iki Velykų vis tiek visas bus
as baigiau motyva vakar dabar galvoju uzteks nufotkint ar butina apipavidalint?nes minciu 0 be to tai ne mano stichija nemoku graziai apipavidalint
O aš visgi nusprendžiau nesiuvinėt viso, pakaks ir to trečdalio- labai didelis gautųsi, o ir nuobodoka kažkaip...
Aš žadu iš karto apipavidalinus pasirodyt. Ddziuljeta- panaršyk googlej- visokių idėjų yra
Aš žadu iš karto apipavidalinus pasirodyt. Ddziuljeta- panaršyk googlej- visokių idėjų yra
Startuoju
Na ką- procesai turbūt jau į pabaigą , man beliko vos keletas kryželių ir apiformint gražiai
Aš tik šiandien pradėsiu kiek turiu laiko?
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 18:33)
tai pradedam nuo pirmadienio Vasario 18 d. ,ir siuvinėjam 2 savaites ,paskui žiūrėsim kas kaip pabaigęs bus
QUOTE(Egise @ 2013 02 27, 13:05)
Aš tik šiandien pradėsiu kiek turiu laiko?
Aišku, tai dar "turiu laiko". Pasistengsiu..
Aš pusę darbelio padariau ir sustojau, pasigavau kažkokį gripą, tai sunkiai siuvinėjosi, bet stengsiuos savaitgalį damušt labai džiaugiuos, kad grįžo noras imtis adatos
Aš ir per prievartą darau kelis kryžiukus. Gal atsiras noras sugrįžti prie siuvinėjimo
Mano motyvas jau matosi, gal ryt pabaigsiu. Jis labai nedidelis, bet vis pirmyn, vis judu...
Mano motyvas jau matosi, gal ryt pabaigsiu. Jis labai nedidelis, bet vis pirmyn, vis judu...
Man kazkaip letai judasi bet kadangi tai atskiri mazi darbeliai, tai parodyt jau turesiu ka, o iki paciu Velyku tikiuos, kad pabaigsiu ir viska