dziaugiuosi radusi sia tema! As taip pat isteku ne Lietuvoje, tad rupescio uztenka del ivairiu dalyku.. Labiausiai neramina kaip susodinti svecius (nes daug neturi "bendros" kalbos kuria galetu sisikalbeti). tai man labiausiai ir kelia stresa! Ai, dar bijau kad nesuklysti tariant priesaikos zodzius svetima kalba
Mano vestuvės bus jau greitai, lygiai po dviejų mėnesių Suomijoje svečių iš Lietuvos, ko gero, bus labai nedaug, tėvai, pamergė, gal dar keletas draugų. Daugumą svečių (apie 80-90proc.) sudaro suomiai - mano ir būsimo vyro bendri draugai, jo giminaičiai. Rūpestėlių buvo daug, bet jau kaip ir viską turime. Gaila, kad temutė tokia "pritilusi".
Jau uzsiregistravome del santuokos,db reikia dokumentu is lt isverstu,ir diena bus rezervuota. kelione jau nusipirke turim,tik del ziedu dar nesutarta,juos darysim LT,pas juvelyra,taip pigiau iseina. o UK nusprendeme tuoktis del pavardes,nes nenoriutureti -iene galunes
Papildyta:
Nawaksiuke, 07 Vas 2013 - 01:56, parašė:
Nawaksiuke, 07 Vas 2013 - 01:56, parašė: domina kur pirkote suknele, ziedus? kur daretes sukuosena ir nagucius (jei juos daretes)?
suknele galima rasti ebay,netgi visai graziu,ziedus siulyciau darytis pas juvelyrus LT vis delto,o sukuosena ir nagucius yra pilna daranciu lietuviu UK,tik pasieiskot reikia FB
JolantaSwan, 21 Bal 2013 - 03:38, parašė:
JolantaSwan, 21 Bal 2013 - 03:38, parašė: db reikia dokumentu is lt isverstu,ir diena bus rezervuota.o UK nusprendeme tuoktis del pavardes,nes nenoriutureti -iene galunes
O kokie dokumentai Jums reikalingi?
Pati suknelę pirkau internetu, ne iš ebay, bet iš www.artwedding.com; taip pat daugelis merginų giria tinklalapį www.landybridal.co.
Asta L., 24 Bal 2013 - 12:42, parašė:
Asta L., 24 Bal 2013 - 12:42, parašė: O kokie dokumentai Jums reikalingi?
Pati suknelę pirkau internetu, ne iš ebay, bet iš www.artwedding.com; taip pat daugelis merginų giria tinklalapį www.landybridal.co.
paprase tik patvirtinimo,kad issiskyre,versto ir notaro patvirtinto,man te pirma santuoka MB,jis issiskyres,o man nieko nereikia,tik paso.
malonu rasti sia tema as taip pat ruosiuosi tuoktis UK, kitu metu liepa. Dar nieko neplanavoje, bet, manau, jau laikas..
Idomu, kaip kitos poros dare ceremonija, kai puse zmoniu kalba tik angliskai, o kita puse tik lietuviskai? Norisi, jog abi puses suprastu, kas vyksta..
Esha, o jus tuoksites Mauricijuje? Mes ten susizadejome si menesi
*Aistulka*, 25 Bal 2013 - 11:27, parašė:
*Aistulka*, 25 Bal 2013 - 11:27, parašė: sveikos!
malonu rasti sia tema as taip pat ruosiuosi tuoktis UK, kitu metu liepa. Dar nieko neplanavoje, bet, manau, jau laikas..
Idomu, kaip kitos poros dare ceremonija, kai puse zmoniu kalba tik angliskai, o kita puse tik lietuviskai? Norisi, jog abi puses suprastu, kas vyksta..
Del kalbos tai nepergyvenkite,jie verteja duoda jei reikia
Papildyta:
gal kas zino ar metrikacijos skyriuje kakbeti reikes butinai angliskai,ar galima butu tureti verteja,taip noretusi kad viskas vyktu lietuviu kalba
agnite, 15 Rug 2013 - 23:26, parašė:
agnite, 15 Rug 2013 - 23:26, parašė: Gal kas planuojate vestuves Italijoje? Aktuali bendra, esminė informacija ir idėjos
Turime svajoniu gal kas vis dar planuojat? Nebutinai Italijoj, kazkur Europoj?