Įkraunama...
Įkraunama...

Planavome kartu, auginame kartu

QUOTE(Kam @ 2012 12 01, 21:49)
o tai kodel kriziuojasi?

mano pacios blakstienos kreivos ir nuo svorio jos dar labiau kriziuojasi

braskele,saunuole 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
butu pinigu daugiau butu sauniau blush2.gif bet nieko, kada nors ir i mano kiema ateis svente cool.gif gal...
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2012 12 02, 08:32)
ax.gif
butu pinigu daugiau butu sauniau  blush2.gif  bet nieko, kada nors ir i mano kiema ateis svente  cool.gif gal...

ateis ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2012 12 02, 13:05)
ateis ateis mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
ka veikiate?
Atsakyti
Braske bus tu svenciu 4u.gif smile.gif

O as vel buvau radus darba bet grafikas netinka man, jau kokiu 4 darbu atsisakiau del grafiko doh.gif , o taip jau noreciau pult i draba, nors jauciu kai reiktu eit, galvociau kam man to reikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 12 03, 16:06)
Braske bus tu svenciu  4u.gif  smile.gif

O as vel buvau radus darba bet grafikas netinka man, jau kokiu 4 darbu atsisakiau del grafiko  doh.gif , o taip jau noreciau pult i draba, nors jauciu kai reiktu eit, galvociau kam man to reikejo biggrin.gif

o koks grafikas tau tiktu?
Atsakyti
Nuo 8-17val darbo dienos
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 12 03, 20:50)
Nuo 8-17val darbo dienos

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kam,o koki tau grafika siulo,kad netinka?
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2012 12 04, 00:42)
Kam,o koki tau grafika siulo,kad netinka?

Vienas buvo, kad 7 reik jau darbe but, kitas, kad sestadienis dar papuola kaikada, kitas kad 4dirbi 4laisva, arba darbas nuo 10 iki 19val, na va tokie variantai, o kadangi mano vyro yra pamaininis tai as turiu ieskot pagal darzo grafika, pirma kai gavau pasiulyma nuo 7val tai bandziau surast zmogu, bet neradau, tai daba net nesidraskau, nes sunku rast toki kuris tik biski prisidetu, visi nori pastovaus darbo
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 12 04, 08:42)
Vienas buvo, kad 7 reik jau darbe but, kitas, kad sestadienis dar papuola  kaikada, kitas kad 4dirbi 4laisva, arba darbas nuo 10 iki 19val, na va tokie variantai, o kadangi mano vyro yra pamaininis tai as turiu ieskot pagal darzo grafika, pirma kai gavau pasiulyma nuo 7val tai bandziau surast zmogu, bet neradau, tai daba net nesidraskau, nes sunku rast toki kuris tik biski prisidetu, visi nori pastovaus darbo

neturi kokios pensininkes kaimynes kuri galetu padeti?
Atsakyti