Įkraunama...
Įkraunama...

Planavome kartu, auginame kartu

Jau pas mane buvo darze susirinkimas, pas mazaja metames po 40LT, bet cia manau bus pigiau nei dickes. kas pas Jus?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 11 19, 20:54)
Jau pas mane buvo darze susirinkimas, pas mazaja metames po 40LT, bet cia manau bus pigiau nei dickes. kas pas Jus?

Pas mus po 100lt surinko doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pas mus pinigus renka mamytes,bet tie pinigai skirti dovanom,kaledu seniui.pernai po60lt,siemet reikes maziau.o daugiau viska reikia patiem nupirkti,valiklius,tualetini popieriu,kanceliarines ir t.t. jeigu lieka pinigu nuo svenciu tada juos duodame aukletojai,o ji vaikus i teatra nuveda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 20 lapkričio 2012 - 13:29
QUOTE(braskeles @ 2012 11 20, 14:14)
Pas mus po 100lt surinko  doh.gif

Cia kaledom 100lt???

Pas mus tai pradziai maziu grupe paeme po 50lt ir viskas sakem neberinks, nebent ko ekstra reiketu, o tokiu kaip wc popierius ar kitas su vaikais nesusijusias prekes perka darzelis. Mes perkam pagrinde zaislus. Jei metu gale lieka nepanaudoti tai praeitais metais kilimeli pirkom.
O pas dicke tai i men teveliai duoda po 5lt ir si men pirko is to fondo papuosimus grupei Kaledoms.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 11 20, 16:23)
Cia kaledom 100lt???

Pas mus tai pradziai maziu grupe paeme po 50lt ir viskas sakem neberinks, nebent ko ekstra reiketu, o tokiu kaip wc popierius ar kitas su vaikais nesusijusias prekes perka darzelis. Mes perkam pagrinde zaislus. Jei metu gale lieka nepanaudoti tai praeitais metais kilimeli pirkom.
O pas dicke tai i men teveliai duoda po 5lt ir si men pirko is to fondo papuosimus grupei Kaledoms.

tipo grupes fondui, is jo ir dovaneles pirks, bet man atrodo biski per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2012 11 20, 17:47)
tipo grupes fondui, is jo ir dovaneles pirks, bet man atrodo biski per daug  doh.gif

Na jei visiems metams 100LT tai manau normaliai
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 11 20, 15:23)
Cia kaledom 100lt???

pas mus zaislus perka darzelis,ir siaip viska perka darzelis,bet daznai skiriamu pinigu neuztenka ir tenka tevams prisideti
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2012 11 20, 18:28)
pas mus zaislus perka darzelis,ir siaip viska perka darzelis,bet daznai skiriamu pinigu neuztenka ir tenka tevams prisideti

na manauy visur darzelis juos perka, bet aisq jie luzta, duzta ir tt. tai va musu pinigai butent tokiems daiktams. Man idomiai atrodo, kad reik wc popieriu pirkt ar indu plovikli, nu niekaip nesuprantu prie ko sitos prekes ir vaikai. jauciu valdzia naudojas proga ir tempia viska is tevu.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 11 20, 22:06)
na manauy visur darzelis juos perka, bet aisq jie luzta, duzta ir tt. tai va musu pinigai butent tokiems daiktams. Man idomiai atrodo, kad reik wc popieriu pirkt ar indu plovikli, nu niekaip nesuprantu prie ko sitos prekes ir vaikai. jauciu valdzia naudojas proga ir tempia viska is tevu.

na matai,kiekvienas darzelis vis kitaip gautus pinigus panaudoja. g.gif
musu darzelyje per susirinkima tevam yra rodomi visi darzelio is valstybes gaunami pinigai,mums parodo ka ir uz kiek pirko ir ko dar reikia.gal is buitines chemijos kas nors keliauja pas aukletojas i namus,bet is kanceliarijos prekiu tikrai ne,nes mes (tevai) matome kur yra panaudojami musu pirkti daiktai.
pas jus per menesi po 5lt renka - 9*5=45lt per metus nuo vieno vaiko. jus is tu pinigu perkate papuosimus,o mes tokiu neperkame,nes musu vaikai patys papuosia grupes ir sale. mes perkame priemones,o jus zaislus.na supratai mirksiukas.gif

Atsakyti
na matai uz priemones jie gauna pinigus, bent pas mus i menesine saskaita ieina 13.50 uz priemones tai manau cia pakankama pinigu suma ir mes jokiu priemoniu neperkam. O tos ataskaitos ir pas mus buna iskabintos, kiek gavo ir kur kiek isleido, bet tai i jas gali prirasyt beleka gi neisi sutikrint. Mano mamai teko dirbti puse metu darzely tai ji atejo menesi priesh Kaledas tai jai tik menesi pradirbus israse kaledine premija 800LT, o visi kiti sake iki 1500lt issimokejo ir cia skaitos is tu sukauptu pinigu blink.gif blink.gif Ir nemanau, kad sarasas buvo iskabintas, kad premijas jau pasidare smile.gif
Atsakyti
ko cia taip tylu? g.gif
Atsakyti
Pas mane sloga tai nenoriu Jusu uzkrest tai ir tyliu biggrin.gif
Atsakyti