QUOTE(Kam @ 2012 11 14, 17:54)
Kam, 14 Lap 2012 - 17:54, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Kam, 14 Lap 2012 - 17:54, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
as tai savo brolio seimai pranesiau, kad suaugusiems neperkam tik vaikams, nes brangiu nepirksim, o niekuciu man nereik
Tevams ir pasakysiu, kad nieko nereik, va tik su vyro seima gali but sunku susitart jauciu reiks galva lauzyt 
as tai savo brolio seimai pranesiau, kad suaugusiems neperkam tik vaikams, nes brangiu nepirksim, o niekuciu man nereik

Tevams ir pasakysiu, kad nieko nereik, va tik su vyro seima gali but sunku susitart jauciu reiks galva lauzyt
na niekutis tai as darysiu tokius rinkinukus - idesiu i maisiuka medziagini kokiu mandarinu, riesutu, saldainiu, gal iskepsiu kalediniu sausainiu dar ir psio , taip simboliskai , ir taip pinigu nera o dar niekada negaunu is nieko

per amzius as visiem padovanoju o pati negaunu

dzyn, man kad ir tokia smulkmenele suteikia paciai dziaugsma kad kazkam padovanoju

man dovanu nereikia, man Kaledos megstamiausia svente, man nuo to gera, ne nuo dovanu