dirbu administratore, na pokolkas neblogai darbo nelabai yra, bet sake taip ramu cia labai retai, tai man kol priprasiu pats tas tas ramumas
Ka tu veiki braske ? Darbuojies kur?
QUOTE(Kam @ 2013 07 12, 16:40)
dirbu administratore, na pokolkas neblogai darbo nelabai yra, bet sake taip ramu cia labai retai, tai man kol priprasiu pats tas tas ramumas
As tai jau antra menesi pradejau Dirbu valstybes tarnyboj kolkas patenkinta
QUOTE(braskeles @ 2013 07 12, 20:34)
As tai jau antra menesi pradejau Dirbu valstybes tarnyboj kolkas patenkinta
o tai fainiai, tu pagal profesija radai?
QUOTE(Kam @ 2013 07 12, 20:51)
o tai fainiai, tu pagal profesija radai?
na ne, bet patinka ten dirbti
QUOTE(braskeles @ 2013 07 12, 22:38)
na ne, bet patinka ten dirbti
na tas ir svarbiausia, kad tau gerai
QUOTE(Kam @ 2013 07 13, 11:04)
na tas ir svarbiausia, kad tau gerai
kaip tavo mergaites?
QUOTE(braskeles @ 2013 07 13, 14:50)
kaip tavo mergaites?
Na normaliai. Dickei jau reiks gi kuprine pirkt O maze kieta mano vadovauja
Bet siaip tai viskas kaip ir gerai. Dabar kai ilindau dirbt, tai su uosviene jos sedi
Imesiu kelias fotkes i fotki
QUOTE(Kam @ 2013 07 14, 21:49)
Na normaliai. Dickei jau reiks gi kuprine pirkt O maze kieta mano vadovauja
Bet siaip tai viskas kaip ir gerai. Dabar kai ilindau dirbt, tai su uosviene jos sedi
grazios tavo mergytes gal man atrodo tik, bet dicke man gryna tu o mazoji i vyra labiau uznesa!?
QUOTE(braskeles @ 2013 07 15, 19:57)
grazios tavo mergytes gal man atrodo tik, bet dicke man gryna tu o mazoji i vyra labiau uznesa!?
ai zinok as pati nezinau, vieniems vienaip kitiems kitaip Man asmeniskai atrodo, kad mazoji i mane , bet esu girdejus ir tavo variantu
QUOTE(Kam @ 2013 07 16, 18:08)
ai zinok as pati nezinau, vieniems vienaip kitiems kitaip Man asmeniskai atrodo, kad mazoji i mane , bet esu girdejus ir tavo variantu
ne esme, svarbiausia kad sveikos
QUOTE(braskeles @ 2013 07 16, 19:53)
ne esme, svarbiausia kad sveikos
na taip. Tikiuosi rudeni nelabai ims sirgt, nes as biuliotenio nepaiminesiu teks vyrui mano vaikus priziuret
Sveikos, as sekmadieni buvau sostinej Nu orelis kaip zapadlo lietus, bet ka darysi toki kelia nulekus po miesta vaiksciojom ir tokiu oru Aplankem Jusu izimybes ir vakare namo Kita syk sakiau reik su nakvyne varyt permazai laiko buvo