Įkraunama...
Įkraunama...

Planavome kartu, auginame kartu

QUOTE(Kam @ 2013 03 14, 20:45)
Na va, nelinksma tau, man stogas vaziuoja ligoninej, nebent guli mokomoj palatoj su TV tada dar gyvent galima smile.gif
na matai, akd tavo ziurkes mandros tai gal ir nepakele kopusto, biski jo duot galima, o cia jei persivalge gal ir sustreikavo
Sveikit greiciau. Mes tai sveikos visos, nors mazes grupej  tik 4 vaikai like, bet mes laikomes smile.gif

Pas mus vaiku skyriuj nera mokamu palatu, tik ten kur pagimdziusios, tai ten yra, kad galetu tik su vyru but. bet matai mes gulimpalatoj kur dvi suaugusiu loos ir lovele ir tik mes vienos. o kadangi turi ipada, kompa, tai dar laikomes. Vyras priplos kai pamatys kiek gigu jo mobilaus interneto isnaudojau, o ka as aliu padaryt, be interneto tikrai sunku butu smile.gif
laikykites mergaites, nesusirkit. greit atsils, o ir sventes ne uz kalnu. Mums siandien 15 metu kaip vede, linksmai atsvesim palatoj lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Būkit laimingi vienam pasauly, Ant vieno kelio, po viena saule. Meilę branginkit, laimę apginkit, Žiedais žydėkit, žiedus auginkit! Bukit laimingi!

Visko buvo ir dar visko bus, bet svarbiausia, kad po dar 50m sededami kartu jaustumetes, kad esat vis dar laimingi budami kartu smile.gif
Atsakyti
Labukes 4u.gif
maniskis jau i dara eina nuo antradienio pagaliau doh.gif o as vis koseju doh.gif darbo vis ieskausi, jau ne tik agal specialybe bet ir kitur siunciu kur padorios kokios pareigos, tikiuosi nenusirisiu iki kasininkes kad reiks eit lotuliukas.gif nors jei reiks ir eisiu ax.gif na as ligoninej irgi negaliu buti, mazas cypia, nemiega, nu katastrofa doh.gif Labai sveikinu su sukaktim, smagi labai svente wub.gif wub.gif wub.gif ...
nu bet mano dicke, tai nebegaliu, aprekiau, uzkniso, nifiga nenori tvarkytis kambario savo blink.gif amzinai as turiu blink.gif uzkniso juodai jau, man uztenka visu namu, dar jos tvarta turiu priziuret mad.gif
Atsakyti
Oi braske as kartais ir paziuriu belekokius skelbimus, bet vis dar laikausi savo, kad dar pakentesiu, dar man daug duoda tai, kad mokslai man 5-6tadien i tai belekur ir nelabai galiu, o jei nemokslai manau jau buciau belekur nusukus.
Tai tavo pana jau charakteri ima rodyt, jau gi didele yra.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ziuriu visi sergate,na ir mes visa ziema kankinames,dicke dar siek tiek atsparesne ligom,o vat su maze prastai verysad.gif pries pat kaledas labai sunkiai susirgo,savaite gulejo reanimacijoje su sunkiu plauciu uzdegimu,kvepavimo nepakankamumu ir dar prie viso sito gerio sirdute sustreikavo.dabar tasomes per gydytojus ir sanatorijas,vienas pas kita siuntineja,o diagnozes niekas nenustato doh.gif pulmonologe aiskina,kad mazei bronchine astma, ryt vaziuojam pas alergologus,ziures ar visos kvepavimo ligos nuo kazkokios alergijos,musu gydytoja isvis nieko nebezino doh.gif is LOR gavom siuntima operacijai,adenoidu salinimui,beprotiskai bijau cray.gif cray.gif cray.gif
po truputi pradedu dirbti,labai tikiuosi,kad susilus oram vaikai bus sveikesni,o as galesiu dazniau i darba nuvaziuoti biggrin.gif

kaip jus laikotes?

Papildyta:
maciau apie vyrus kalbejote smile.gif maniskis man padeda,bet ir pats demesio daugiau noretu biggrin.gif

smagu butu pamatyti kaip visi uzaugo,bet as nezinau prisijungimo musu albumo doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vajetau kaip jum nesiseka verysad.gif laikykites, gal tikrai atsilus pageres... mes tai jau aciu D nesergam doh.gif tik as vis persalu, bet cia nuo poilsio trukumo manau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mes pokolkas nesergam, nors dicke jau uzsimine, kad gerkle skauda, lyg sloga prasidejo, tai tas pavasaris ir nervina, nes nesuprasi kaip rengtis doh.gif
Del adenoidu tai ir mano mazei lyg reiketu, bet as kazkaip niekur neskubu, reik koki syki vel nulekt pas LOR paziuresiu ka vel sakys.
Pas mus dickei tai isleistuves is darzo arteja smile.gif
Atsakyti
Kam,gerai kai tu gali neskubeti su operacija,o mum paprasta sloga per pora dienu persimeta i bronchita,o bronchitas i plauciu uzdegima ir taip visa ziema doh.gif net antibijotikai nepadeda blink.gif ir turiu itarima,kad mano maziuke alergiska vaistam unsure.gif
Papildyta:
imeciau foto,ryt daugiau imesiu
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2013 04 16, 23:39)
Kam,gerai kai tu gali neskubeti su operacija,o mum paprasta sloga per pora dienu persimeta i bronchita,o bronchitas i plauciu uzdegima ir taip visa ziema doh.gif net antibijotikai nepadeda blink.gif ir turiu itarima,kad mano maziuke alergiska vaistam unsure.gif
Papildyta:
imeciau foto,ryt daugiau imesiu

Nu jo matyt pas Jus rimta, pas mus tai sloga ilgai buna ir be antibijotiku nepraeina ir akys ima puliuot, bet kazkur priesh metus, nuejau pas lor tai sake isbandyt man purskala Immuwash tai po jo dvieju bonkuciu, mums tu problemu nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
Panos biski papildykit albumelius, nes nebeisivaizduoju kaip beatrodo Jusu vaikai ypac BONITOS
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip gyvenate?
mano maziukei nustate bronchine astma verysad.gif kruva vaistu prirase,bet tikiuosi jie pades unsure.gif maisto alergija baigesi thumbup.gif bet dabar alergija rado sunim ir 2 rusiu dulkiu erkem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2013 04 24, 22:45)
sveikos 4u.gif

kaip gyvenate?
mano maziukei nustate bronchine astma verysad.gif  kruva vaistu prirase,bet tikiuosi jie pades  unsure.gif maisto alergija baigesi thumbup.gif bet dabar alergija rado sunim ir 2 rusiu dulkiu erkem doh.gif

Sveika,
O del alergijos moket reikejo tyrimus kai daret ar galima gaut ir nemokamai???
Atsakyti