Įkraunama...
Įkraunama...

Planavome kartu, auginame kartu

as matai ir skeptiskai ziurejau, mazes neskiepijau, o dabar matai ka turiu, sita baisu kokliusa. Tai dabar galvoju, kad gal geriau buciau skiepijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 07, 14:56)
as matai ir skeptiskai ziurejau, mazes neskiepijau, o dabar matai ka turiu, sita baisu kokliusa. Tai dabar galvoju, kad gal geriau buciau skiepijus ax.gif

na man atrodo privalomai nuo jo skiepija g.gif
Atsakyti
na zinai kaip tas privalomai, visada gali atsisakyt, tai va as ir atsisakaiu. Mano Saulei nuo to skiepo buvo baisinga reakcija, tai as ir pabijojau.
Atsakyti
Sveikos panos, kaip smagu , kad biski cia emet uzsukt smile.gif
Orelis gal ir nieko butu jei saltis pasitrauktu, nes ta saulute taip graziai sviecia.
As ir skiepyju kas yra privaloma ir fsio, ai dicke dar buvau nuo vejaraupiu skiepijus papildomai, bet mazei nepasiule tai ir as patylejau smile.gif
Bonita dar tu darza apsikrovus ant saves, tai lakstai kaip bite smile.gif Jo tau tai tiksliai medali reik duot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 07, 15:18)
na zinai kaip tas privalomai, visada gali atsisakyt, tai va as ir atsisakaiu. Mano Saulei nuo to skiepo buvo baisinga reakcija, tai as ir pabijojau.

mm, as tai visus suduodavau ax.gif
Atsakyti
DEl darzu tai pas mus labai ziuri, jokiu slogu, na dar jei sukrankses biski tai nieko, bet su sloga niekaip arba 50LT bauda ir vistiek paskambins, kad atmautum pasiimti.
Atsakyti
O pas mus tai nieko neziuri. Va mano vidurinioji gi i darza eina jei tai galima ejimu pavadint, nes daugiau serga, bet nuvedu ryte, jau girdziu rubinej visokiais kosuliais, snarglius tik traukia. O dar i grupe integruoti 2 vaikuciai is vaiku namu, tai tuos vargsus aukletojos veda, tai joms is vis dzin ar jis kosti ar ne. Kiti gal stipresni ir pravaiksto, o maniskiu matyt jau imunitetas nuo tu antibu nusilpes, tai kiekvienas menkniekis kabinasi doh.gif
kam man tie darzai neapsikrovimas, o issikrovimas. As juos tikrai darausi ne iz butinumo, man tiesiog malonu gara nuleist kai nuo namu stogas Jau vaziuoja.
Kaip Jusu gyvunai gyvena papasakokit geriau. As tai savo jorke suleidau su siuniu, tai po poros menesiu turetu suniuku but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 07, 17:30)

Kaip Jusu gyvunai gyvena papasakokit geriau. As tai savo jorke suleidau su siuniu, tai po poros menesiu turetu suniuku but smile.gif

O geras, tai jau foto nepamirshk mums imest smile.gif Jei netureciau savo tai jau sakyciau rasyk mus i sarasa biggrin.gif noriu !!!! biggrin.gif
A mano dundukas as ji su vyru daznai taip vadinu, tai gyvena ir tiek, piktas ant svetimu uzknisa net kartais, as pamastau kartais del darbo kokia aukle gal paieskot kur paimtu is darzo, bet tai musu dundukas ja suvalgytu tai niekaip smile.gif smile.gif O juru kiaule ir normaliai sau gyvena, jokiu bedu ner.
Atsakyti
As tai atsimenet gi dvi plikas ziurkes turejau, fainuoles tokios buvo, bet viena diena radau uzsilenkusias, nesuprasi ar maistas koks nepatiko, ar liga. Nu bet kai pagalvoju abi tuo pat metu, tai mistika kazkokia blink.gif Dabar vel plika turim, dar mazyte sita smile.gif
O jorkai tai zinai irgi ne ka tylesnis, maniske ir loja ant svetimu ir dar ant vyro kai grizta loja, jauciu pas juos abipuse antipatija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 07, 19:25)
As tai atsimenet gi dvi plikas ziurkes turejau, fainuoles tokios buvo, bet viena diena radau uzsilenkusias, nesuprasi ar maistas koks nepatiko, ar liga. Nu bet kai pagalvoju abi tuo pat metu, tai mistika kazkokia blink.gif Dabar vel plika turim, dar mazyte sita smile.gif
O jorkai tai zinai irgi ne ka tylesnis, maniske ir loja ant svetimu ir dar ant vyro kai grizta loja, jauciu pas juos abipuse antipatija biggrin.gif

Tai lot loja, o puola? Mano tai puola ir kanda, kai sveciai ateina turim uzdaryt ir tas ten draskos visa ta laika, arba jei bus vaiku tai isvezam pas uosviu, nes vaikai laksto netycia atidarytu duris tas kai griebtu doh.gif
O jei peles abi kartu uzlinko jauciu maistas bus kaltas. mano ziurkenai viena syk abu palinko, o paskui paskaiciau, kad kopustu nelabai galima, o mes isvarem savaitgaliui i kaima tai as ten daug kopusto primeciau tai matyt persiede ir zarnynas sustreikavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 03 07, 19:43)
Tai lot loja, o puola? Mano tai puola ir kanda, kai sveciai ateina turim uzdaryt ir tas ten draskos visa ta laika, arba jei bus vaiku tai isvezam pas uosviu, nes vaikai laksto netycia atidarytu duris tas kai griebtu  doh.gif
O jei peles abi kartu uzlinko jauciu maistas bus kaltas. mano ziurkenai viena syk abu palinko, o paskui paskaiciau, kad kopustu nelabai galima, o mes isvarem savaitgaliui i kaima tai as ten daug kopusto primeciau tai matyt persiede ir zarnynas sustreikavo  doh.gif

Sveikos,
As tai ligoninej su mazge ir dicke, vis su tuo kokliusu nesusitvarkom. Na nors karsciuot nustojo, ryt jau zada israsyt. 5 dienas jau cia sedziu verysad.gif
Kam jei sakai, kad Tavo ziurkenai nuo kopusto uzlinko, tai jauciu cia mano ziurkem tas pats buvo, nes siaip niekad nebandziau duot kopusto, o ta diena babyte kaip tik pridejo kopusto. na bet zinai galvojau, kad jei ziurkes nuo kopusto mirtu tai nebutu toks atsparus pasaulyje gyvunas.
Kaip Jus laikotes, ar nesergat? Braskele kaip Tu?
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 14, 17:30)
Sveikos,
As tai ligoninej su mazge ir dicke, vis su tuo kokliusu nesusitvarkom. Na nors karsciuot nustojo, ryt jau zada israsyt. 5 dienas jau cia sedziu verysad.gif
Kam jei sakai, kad Tavo ziurkenai nuo kopusto uzlinko, tai jauciu cia mano ziurkem tas pats buvo, nes siaip niekad nebandziau duot kopusto, o ta diena babyte kaip tik pridejo kopusto. na bet zinai galvojau, kad jei ziurkes nuo kopusto mirtu tai nebutu toks atsparus pasaulyje gyvunas.
Kaip Jus laikotes, ar nesergat? Braskele kaip Tu?

Na va, nelinksma tau, man stogas vaziuoja ligoninej, nebent guli mokomoj palatoj su TV tada dar gyvent galima smile.gif
na matai, akd tavo ziurkes mandros tai gal ir nepakele kopusto, biski jo duot galima, o cia jei persivalge gal ir sustreikavo
Sveikit greiciau. Mes tai sveikos visos, nors mazes grupej tik 4 vaikai like, bet mes laikomes smile.gif
Atsakyti