Įkraunama...
Įkraunama...

Planavome kartu, auginame kartu

QUOTE(Kam @ 2013 02 14, 16:31)
Pasirodo gyvu dar yra smile.gif  wub.gif

aga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2013 02 14, 23:24)

kaip tau sekas? darbuojies jau?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 02 15, 13:18)
kaip tau sekas? darbuojies jau?

dar ne, ieskausi dar doh.gif o siaip tai gyvenam ir tiek, laukiam pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2013 02 15, 16:52)
dar ne, ieskausi dar  doh.gif  o siaip tai gyvenam ir tiek, laukiam pavasario smile.gif

Atrodo Sostinej turetu but darbu, bet va kai ieskai tai kaip ir ner smile.gif
O kas belieka, tik pavasario ir laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 02 15, 21:22)
Atrodo Sostinej turetu but darbu, bet va kai ieskai tai kaip ir ner  smile.gif
O kas belieka, tik pavasario ir laukt  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

as zinokita jau visai be jegu. Neturiu nei laiko, nei noro po interneta landziot. Zinokit maniskes kaip pradejo sirgt pries kaledas, taip iki dabar neissikrapstom. Dicke per ta laika 4 antibiotikus sugere. Tai plauciu uzdegimai, sinusitai, o dabar paskutinis bajeris - kokliusas. Dicke jau baigineja sirgt, o maziausia tik pradejo. Neduok Dieve kas cia per liga, priepuoliai kosulio iki melynumo, oro ikvept negali ir dar ant galo vemt pradeda. Paskaiciau internete, kad tokie kosulio priepuoliai iki 6 menesiu galiu islikt verysad.gif Per tas ligas jau visai susibaigus esu, blaskausi tarp darbo ir namu ir tiek. Laukiu baisingai pavasario, sakau, gal ateis lengvesnes dienos. mano maze neskiepyta buvo, todel ir susirgo, o dickei jau tipo galiojmas pasibaiges, nes apie 10 metu skiepas galioja. Pasirodo to kokliuso protrukis dabar. Siaip kai apsveiksta vaikai tai aukle buna su jom, nes mociutei jau visai su sveikata blogai, o dabar pati bileteni turiu, nes iki darbo jau koju nenuvilkciau nuo nemiegotu naktu. Teko ir paciai ligonineje savaite praleist, nes sutriko sirdies ritmas ir kaip gydytojai sake viskas nuo nuovargio. mano maze siaip ziauriai neramus vaikas, istisai reikalauja demesio arba kazka zbitkina, o jei tik sudrausmini, tai iskart i dudas ir gali prarekt visa diena taip, o tas ziauriai issekina moraliskai. Diedas tai kaip ir visi turbut diedai nelabai ka padeda tai va ir kapstausi kaip ismanau. Nenoriu cia net eit, nes kaip nuotaika depresova tai nesinori kitiems savo bedeliu dar uzkraut.
Siaip ziauriai visu Jusu pasiilgau, vis prisimenu kaip planavom, kaip tuos metelius kartu buvom ir dalinomes ka suvalge, kaip pakakojo ir t.t. smile.gif
Butu smagu vel atgaivint tema, fotkiu ikelt, pasidziaugt kaip papaugom. Maniske labai auksta pana, daug plepa ir Ipada valdo puikiai. Atsimenu kaip Tu Kam sakei, kad taviske 2 metu puikiai valdo tai stebejausi, o dabar pati matau, kad tie mazgiai labai jau imlus technikai biggrin.gif Mamyciukas dinges, kazin kaip einasi jai. Gal braskele susikambini su ja?
Atsakyti
Sveika prazuvele smile.gif Nu pagaliau ir tu daejai, o to jau galvojau isvis mirtis cia smile.gif
Na tiku, kad tie vaikai tau visa sveikata atema smile.gif Dicke mandra jauciu susikalbet nelabai eina, o maze tavo zyzla gera, tai gal bent vidurine mamos paguoda smile.gif
Jo tie dedai amzinai nuskriausti ir nesuprasti biggrin.gif Bent manasis skundzias, kad perdaug apie vaikus lakstau smile.gif demesio meiles jam truksta , kad jo balsas cia sudo vietoj biggrin.gif
Na fainiai butu jei panos albumeli papildytu bent keliom foto wink.gif Jau nebepamenu kaip tavoji atrodo smile.gif
AS ir laukiu tu geru dienu, tada bus faina, tik pamastau tas apgaulingas oras nuves vel iki persalimo doh.gif
Mamyciukas jauciu bizni suka ir neturi laiko kada cia zaist smile.gif
Atsakyti
oo Kam maniskis irgi sako, kad jo balsas sudo voetoj. Kodel jie taip jauciasi. Tai ka mums tada sakyt kai savo gyvenimo visai neturim, visas vaiku ligas, zyzimus atlaikyt turim. Maniskis siemet vel slidinejo savaite kalnuose, o as kaip jau tradiciskai su serganciais vaikais buvau. Ir kas, kad sakiau neisleidziu, pastate po faktu ir isvare ir ka padarysi. Kam o kaip Tau su darbu, gal jau radai ka? As ten nemazai praleidau, tai gal mano zinios pasenusios.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 06, 21:55)
oo Kam maniskis irgi sako, kad jo balsas sudo voetoj. Kodel jie taip jauciasi. Tai ka mums tada sakyt kai savo gyvenimo visai neturim, visas vaiku ligas, zyzimus atlaikyt turim. Maniskis siemet vel slidinejo savaite kalnuose, o as kaip jau tradiciskai su serganciais vaikais buvau. Ir kas, kad sakiau neisleidziu, pastate po faktu ir isvare ir ka padarysi. Kam o kaip Tau su darbu, gal jau radai ka? As ten nemazai praleidau, tai gal mano zinios pasenusios.

Ne nieko neradau, kas butu nuo 8-5val pirmad-penktand, nu kaip uzkeikta tokiu laiku nerandu, slenkanciu grafiku prasau yra, bet man niekaip, tai vis laukiu savo sanso doh.gif
Na manasis ir turbut taip padarytu ir jei draskyciaus tai ismautu 2sav , o ne vienai biggrin.gif Tai geriau nutylet tada smile.gif Manasis matai tada issizeidzia kaip as suprantu, typo boba vadovauja, aiskina kaip gyvent smile.gif
Viena diena ejau i pokalbi, tai atejau apakau sedi mergu pilna troba, as i sarasa isirasiau 38ta, o po manes dar kokia bent 7 atejo doh.gif bet paskui paaiskejo, kad darbas ne nuo 8 kaip rase skelbime, o nuo 9 iki 6 tai net nebedalyvavau. As apakus del zmoniu kiekio i viena vieta ir dar uz vaikiska alga, kai pasake mokes 1300LT tik dvi is tos kruvos atsistojo ir isejo, visi , kad ir uz minimuma dirbtu
Atsakyti
OOO pupos wub.gif
pagaliau kazkas gyvas thumbup.gif
BONITA mazas mano sia savaite vel prasirgo ir taip istisai, issigydom ir vel sergam doh.gif darze ten tragiskai vaikai kosti, snargliuoja, uzkime doh.gif
KAM del darbo as ir vis laukiu tos savo valandos blush2.gif
o dabar dar ir pati susirgau , gerkle, sausas kosulys, snarglys doh.gif ziauriai laukiu pavasario ax.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Braskele,
nu matai ir tavasis serga, galvojau cia tik mano vienos taip. Bet kaip tada Tau su darbu butu jei serga ir serga, matai niekas nenori, kad tuos biletenius imtu. Dar kai valstybine istaiga, o jei privati tai ziauriai kreivai ziuri. As tai va pirma kart ant biletenio, nes taip aukle ziurejo, bet kaip si karta vaikai tuo kokliusu serga, tai baisingi priepuoliai, pabijojau auklei palikt. Gal jau darzus ant palangiu prisidaret? bigsmile.gif As tai jau labai laukiu kai galesiu rankas i zeme sumerkt, atsils tai i soda varysiu. Vyras va viena kambari jau irenge, tai bus kur pasidet nors daiktus. Ziema buvom nuleke, tai biski nuliudau, nes kiskiai nugrauze medelius mano, matyt blogai apslepus buvau verysad.gif
Mergaites ar skiepijot savo vaikus nuo tu pneumoniju, dartare labai rekomendavo, sake tikrai maziau serga. Ir dabar kompensuoja valstybe. paklausiau kiek kainuoja tas skiepas, jei veliau sugalvosiu, tai sake 200 lt. Tai man visas tris suskiepyt 600 butu blink.gif Atidejo mums vakcinas, bet nezinia ar spesim pasveikt, nes gi visai sveikos turi but.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2013 03 07, 12:45)
Braskele,
nu matai ir tavasis serga, galvojau cia tik mano vienos taip. Bet kaip tada Tau su darbu butu jei serga ir serga, matai niekas nenori, kad tuos biletenius imtu. Dar kai valstybine istaiga, o jei privati tai ziauriai kreivai ziuri. As tai va pirma kart ant biletenio, nes taip aukle ziurejo, bet kaip si karta vaikai tuo kokliusu serga, tai baisingi priepuoliai, pabijojau auklei palikt. Gal jau darzus ant palangiu prisidaret? bigsmile.gif As tai jau labai laukiu kai galesiu rankas i zeme sumerkt, atsils tai i soda varysiu. Vyras va viena kambari jau irenge, tai bus kur pasidet nors daiktus. Ziema buvom nuleke, tai biski nuliudau, nes kiskiai nugrauze medelius mano, matyt blogai apslepus buvau verysad.gif
Mergaites ar skiepijot savo vaikus nuo tu pneumoniju, dartare labai rekomendavo, sake tikrai maziau serga. Ir dabar kompensuoja valstybe. paklausiau kiek kainuoja tas skiepas, jei veliau sugalvosiu, tai sake 200 lt. Tai man visas tris suskiepyt 600 butu blink.gif Atidejo mums vakcinas, bet nezinia ar spesim pasveikt, nes gi visai sveikos turi but.

Na i skiepus as skeptiskai ziuriu ir darau tuos butinus ax.gif seklas jau ant dienu kisiu i zeme smile.gif o del darbo tai butukam paziuret jei dirbciau , ik darbo duokit biggrin.gif
Atsakyti