sveikos mergaites,
as zinokita jau visai be jegu. Neturiu nei laiko, nei noro po interneta landziot. Zinokit maniskes kaip pradejo sirgt pries kaledas, taip iki dabar neissikrapstom. Dicke per ta laika 4 antibiotikus sugere. Tai plauciu uzdegimai, sinusitai, o dabar paskutinis bajeris - kokliusas. Dicke jau baigineja sirgt, o maziausia tik pradejo. Neduok Dieve kas cia per liga, priepuoliai kosulio iki melynumo, oro ikvept negali ir dar ant galo vemt pradeda. Paskaiciau internete, kad tokie kosulio priepuoliai iki 6 menesiu galiu islikt
Per tas ligas jau visai susibaigus esu, blaskausi tarp darbo ir namu ir tiek. Laukiu baisingai pavasario, sakau, gal ateis lengvesnes dienos. mano maze neskiepyta buvo, todel ir susirgo, o dickei jau tipo galiojmas pasibaiges, nes apie 10 metu skiepas galioja. Pasirodo to kokliuso protrukis dabar. Siaip kai apsveiksta vaikai tai aukle buna su jom, nes mociutei jau visai su sveikata blogai, o dabar pati bileteni turiu, nes iki darbo jau koju nenuvilkciau nuo nemiegotu naktu. Teko ir paciai ligonineje savaite praleist, nes sutriko sirdies ritmas ir kaip gydytojai sake viskas nuo nuovargio. mano maze siaip ziauriai neramus vaikas, istisai reikalauja demesio arba kazka zbitkina, o jei tik sudrausmini, tai iskart i dudas ir gali prarekt visa diena taip, o tas ziauriai issekina moraliskai. Diedas tai kaip ir visi turbut diedai nelabai ka padeda tai va ir kapstausi kaip ismanau. Nenoriu cia net eit, nes kaip nuotaika depresova tai nesinori kitiems savo bedeliu dar uzkraut.
Siaip ziauriai visu Jusu pasiilgau, vis prisimenu kaip planavom, kaip tuos metelius kartu buvom ir dalinomes ka suvalge, kaip pakakojo ir t.t.
Butu smagu vel atgaivint tema, fotkiu ikelt, pasidziaugt kaip papaugom. Maniske labai auksta pana, daug plepa ir Ipada valdo puikiai. Atsimenu kaip Tu Kam sakei, kad taviske 2 metu puikiai valdo tai stebejausi, o dabar pati matau, kad tie mazgiai labai jau imlus technikai
Mamyciukas dinges, kazin kaip einasi jai. Gal braskele susikambini su ja?