QUOTE(barda @ 2012 12 29, 14:27)
Puikiai jus suprantu. Aš nusipirkau raminančios arbatos žolelių. Bet prie ko priveda tokia situacija!! Ir būk tu žmogau optimistas.
Dar vienas dalykas - ar darbdavys gali per darbo pokalbį klausti: "Kada planuojate vaikų turėti? Ar planuojate? Kiek? Kuriam čia penkmetyje?" maždaug atsistok pasirodyk ar dar nesilauki.... Baisu. Taip norėtųsi atsakyti, kad čia ne jūsų reikalas, o tik mano ir mano vyro. Paskutinį kartą atsakiau kad neplanuoju artimiausią penkmetį tai tikrai. Pasakiau tai, ką jie norėjo išgirsti.
Dar vienas dalykas - ar darbdavys gali per darbo pokalbį klausti: "Kada planuojate vaikų turėti? Ar planuojate? Kiek? Kuriam čia penkmetyje?" maždaug atsistok pasirodyk ar dar nesilauki.... Baisu. Taip norėtųsi atsakyti, kad čia ne jūsų reikalas, o tik mano ir mano vyro. Paskutinį kartą atsakiau kad neplanuoju artimiausią penkmetį tai tikrai. Pasakiau tai, ką jie norėjo išgirsti.
Taip, teko ir man tokius labai abstrakčius klausimus išgirsti.Ateinu į pokalbį, atsisėdu:
1. klausimas -kokio norite atlyginimo? (mano akys išsipučia pirmiausia paprašiau paaškinti plačiau apie darbo specifiką, darbo laiką viršvalandžius ir t.t...kad galima maždaug susidaryt įspūdį, kokio galėtum prašyt )
2 klausimas. Matau turite vaikelį, kada planuojate antrą?
Mano atsakymas: Aš ir vyras dar tikrai neplanuojame, bet ką galvoja Dievulis- neiašku
Čia ėjau į pokalbį tik pradėjus ieškoti darbo. Ačiū D, pasiieškojau info apie šitą įmonę, pasirodo jau ant bankroto ribos...o reikalavimai kokie Vienas iš jų -ateinam į darbą 5-6 val ryto, išeinam apie 21 val, už viršvalandžius niekas nemoka sirgti negali, šeimyninio gyvenimo turėt NEGALI tai čia nepasityčiojimas???