Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(sulikand @ 2012 12 07, 09:35)
Zmones o kur jus dar ziurit darbo skelbimus, apart cvbankas, cvonline ir t.t.?

CVVilnius.lt
CVKaunas.lt
CVKlaipėda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvvilnius: 11 gruodžio 2012 - 15:36
QUOTE(sulikand @ 2012 12 07, 10:35)
Zmones o kur jus dar ziurit darbo skelbimus, apart cvbankas, cvonline ir t.t.?

www.darbas.lt
www.dirbu.lt/
...
http://www.ldb.lt/LD...rEmployees.aspx
Tačiau populiariausi cvbankas, cvonline ir cvmarket - ten rimčiausi skelbimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 11 gruodžio 2012 - 16:34
Atradau įdomų straipsnį, gal kam pravers mirksiukas.gif
http://www.balsas.lt...ns-jusu-karjera
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2012 12 06, 22:00)
norejau paklausti,ar efektyvu pildyti savo cv pvz cvonline.lt puslapy?ar yra is to naudos, ar yra jus kviete del to,kad rado jusu cv kokio darbo skelbimu puslapio duomenu bazej?

manau , kad efektyvu, mane yra kviete pokalbiui butent kai nusiunciau savo cv per cvonline, bet as ir tikau tam darbui idealiai, pagal issilavinima ir visa kita, manau, jei normalus darbdavys, visada paskaitys cv ir jei tinki, pakvies i pokalbi 4u.gif
bet mano atvejis toks, kad pati siunciau, o ne tas , kad darbdavys pamate mano cv duonbazej smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2012 12 07, 11:09)

man sitie du labiausiai ir patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 11 20, 12:06)
Mano vyro viename pokalbyje paklausė, per kelias sekundes pasakyk,kokie trys gyvūnai panašūs į tave ir pasakyk kodėl biggrin.gif
Aš tai nepasakyčiau,nes niekad savęs nesiejau su tokiais dalykais biggrin.gif

manes irgi yra panasiai klause, liepe pasirinkti kuo noreciau buti, masina, medziu,a r gyvunu biggrin.gif kai pasirinkau, kad gyvunu, liepe pasakyt kokiu ir kodel biggrin.gif taip ir nesupratau sio klausimo psichologinio aspekto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrsM: 17 gruodžio 2012 - 23:00
Sveiki,gal kas zinot koki puslapi,kur butu galima pasiziureti cv pavyzdziu...aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte27: 18 gruodžio 2012 - 11:48
Sveikos, visos, ieškančios darbelių 4u.gif
Aš norėjau jūsų paklausti, kaip jaučiatės viduje, kai ieškot darbo? Man tai labai labai sunku, aš jau pusę metų darbo biržoj - o iš jos visiškai jokio, nei vieno vienutėlaičio darbo pasiųlymo... Jau ir nervai nelaiko, ir depresijos puola ir savęs menkavertiškumo jausmas. Labiausiai gaila, kad eina laikas, o namuose būnant nei aš žmonių matau nei mane kas mato. Turiu aukštąjį išsilavinimą ir labai gaila tų praleistų studijų metų, kai supranti, kad niekam per daug čia nesi reikalingas.. Manau kad yra daugiau taip besijaučiančių.
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 12 29, 09:01)
Aš norėjau jūsų paklausti, kaip jaučiatės viduje, kai ieškot darbo? Man tai labai labai sunku, aš jau pusę metų darbo biržoj - o iš jos visiškai jokio, nei vieno vienutėlaičio darbo pasiųlymo... Jau ir nervai nelaiko, ir depresijos puola ir savęs menkavertiškumo jausmas. Labiausiai gaila, kad eina laikas, o namuose būnant nei aš žmonių matau nei mane kas mato. Turiu aukštąjį išsilavinimą ir labai gaila tų praleistų studijų metų, kai supranti, kad niekam per daug čia nesi reikalingas.. Manau kad yra daugiau taip besijaučiančių.

jauciausi lygiai taip pat kol neturejau darbo. labiausiai zude sedejimas namie ir nieko neveikimas. bei zinoma tas faktas kad niekam netinku, menkavertiskumo kompleksas. bet nepasidaviau ir susiradau darba per menesi, nors jis visiskai neatitinka mano aukstojo issilavinimo, taciau daugiau namie sedet nebegalejau.. gal keliate per didelius reikalavimus kad puse metu nieko nerandate? is birzos nieko ir nesitikekit, darbo turite ieskotis savo jegomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrsM: 29 gruodžio 2012 - 11:52
QUOTE(MrsM @ 2012 12 29, 11:50)
jauciausi lygiai taip pat kol neturejau darbo. labiausiai zude sedejimas namie ir nieko neveikimas. bei zinoma tas faktas kad niekam netinku, menkavertiskumo kompleksas.  bet nepasidaviau ir susiradau darba per menesi, nors jis visiskai neatitinka mano aukstojo issilavinimo, taciau daugiau namie sedet nebegalejau.. gal keliate per didelius reikalavimus kad puse metu nieko nerandate? is birzos nieko ir nesitikekit, darbo turite ieskotis savo jegomis.

Žinokit ieškau darbo tikrai ir pagal išsilavinimą ir ne pagal išsilavinimą, tik atsirinkau sau į pardavėjas ir valytojas nelįsti, nes tokį darbą tiesiai po vidurinės galėjau dirbti, tai kai pagalvoju ir stažas būtų ir vaikučius galėčiau planuoti...o visur kitur siunčiu CV ir ieškau išsijuosus. Nežinau, man toks jausmas kad gyvenimas vietoj stovi, lauki kažko, o laikas eina ir jo neprisitaupysi ateičiai, deja.
Pasiėmiau iš mamos knygą apie pozityvų mąstymą, gal pagerės. Bet jau ir mąstyta ir tikėta, ėt viskas nuo pradžių.
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 12 29, 08:01)
Turiu aukštąjį išsilavinimą ir labai gaila tų praleistų studijų metų, kai supranti, kad niekam per daug čia nesi reikalingas..

nepaguosiu ir nesakau, kad turit daryt taip kaip as, bet man labiau padejo rast darba, kai CV neirasiau baigtu studiju (as dar kita profesija turiu). Tiesiog ne visad darbdavys nori labiau issilavinusio, nes ir algos daugiau gali darbuotojas prasyt ir paskui pabegt kur geriau. O jei ir gautut paprastesni darba, tai juk gal butu galimybe veliau kaip sakant kilt karjeros laiptais? Nes juk issitraukt diploma ir parodyt, jei toks reikalingas, visad galima.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 12 29, 13:41)
nepaguosiu ir nesakau, kad turit daryt taip kaip as, bet man labiau padejo rast darba, kai CV neirasiau baigtu studiju (as dar kita profesija turiu). Tiesiog ne visad darbdavys nori labiau issilavinusio, nes ir algos daugiau gali darbuotojas prasyt ir paskui pabegt kur geriau. O jei ir gautut paprastesni darba, tai juk gal butu galimybe veliau kaip sakant kilt karjeros laiptais? Nes juk issitraukt diploma ir parodyt, jei toks reikalingas, visad galima.

Išbandžiau šitą reikalą ir atsirenku kur į kokias darbovietes siųsti su įrašytu aukštuoju, o kur tiesiog praleisti išsilavinimo skiltį smile.gif Tikrai kartais galvoju kad mano išsilavinimas (menų sritis) gal gąsdina darbdavius. O kai kur rašau kad aukštasis, bet srities neminiu. Kai paklaus, tada atsakysiu smile.gif
Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barda: 29 gruodžio 2012 - 13:47
QUOTE(barda @ 2012 12 29, 08:01)

Jaučiuosi lygiai taip pat.Darbo ieškau nuo gegužės mėn.Tame tarme esu savo pastangomis įsidarbinus pagal specialybę (terminuotai-2 mėn), toliau-darbo biržos klientė doh.gif Atrodo ir aukštąjį turiu, šiuo metu net sugalvojau ir ir išlyginamąsias studijuot, ir patirties turiu -bet kiek beldžiuosi,niekam nereikalinga.Aišku, šiuo metu mano profesija irgi labai nepopuliari ir niekam nereikalinga -teisė, bet kas žinojo, kad taip bus...Nuo mokyklos svajojau apie šią specialybę-o va kokia išvada-niekam nereikalinga.Ir ta mintis žlugdo baisiai, varo į depresiją...Plius, dar mažas vaikas namuose, išlaikyti gi reikia unsure.gif Į užsienį važiuot nenoriu, netraukia...Visi ir taip išvažiuoja, atrodo atsirastų gi laisvų darbo vietų, bet net į pokalbį niekas nekviečia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 12 29, 14:20)
Jaučiuosi lygiai taip pat.Darbo ieškau nuo gegužės mėn.Tame tarme esu savo pastangomis įsidarbinus pagal specialybę (terminuotai-2 mėn), toliau-darbo biržos klientė doh.gif Atrodo ir aukštąjį turiu, šiuo metu net sugalvojau ir ir išlyginamąsias studijuot, ir patirties turiu -bet kiek beldžiuosi,niekam nereikalinga.Aišku, šiuo metu mano profesija irgi labai nepopuliari ir niekam nereikalinga -teisė, bet kas žinojo, kad taip bus...Nuo mokyklos svajojau apie šią specialybę-o va kokia išvada-niekam nereikalinga.Ir ta mintis žlugdo baisiai, varo į depresiją...Plius, dar mažas vaikas namuose, išlaikyti gi reikia unsure.gif Į užsienį važiuot nenoriu, netraukia...Visi ir taip išvažiuoja, atrodo atsirastų gi laisvų darbo vietų, bet net į pokalbį niekas nekviečia doh.gif

Puikiai jus suprantu. Aš nusipirkau raminančios arbatos žolelių. Bet prie ko priveda tokia situacija!! Ir būk tu žmogau optimistas.
Dar vienas dalykas - ar darbdavys gali per darbo pokalbį klausti: "Kada planuojate vaikų turėti? Ar planuojate? Kiek? Kuriam čia penkmetyje?" maždaug atsistok pasirodyk ar dar nesilauki.... Baisu. Taip norėtųsi atsakyti, kad čia ne jūsų reikalas, o tik mano ir mano vyro. Paskutinį kartą atsakiau kad neplanuoju artimiausią penkmetį tai tikrai. Pasakiau tai, ką jie norėjo išgirsti.
Atsakyti