Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Pabaiga @ 2013 02 08, 21:37)
gyvenimo realybė yra tokia, kad kai tokie kaip jūs (imantys vokelius), gaunatys visokias ten visokias nuolaidas už darželius, patenkinti vedat vaikus, o kitas dirbantis ir mokantis mokesčius visus, ir turintis  du vaikus, už darželį moka pilna kaina, nes pajamos viršija 5 lt  daugiau nei nustatyta valstybės, tam, kad gauti kompensaciją.

ko cia purkstaujat, juk ne viena Jus taip gyvenat, ir as taip gyvenu,( jokiu kompensaciju, pasalpu ar paramu negaunam), bet ne kiek nepykstu ant tu , kurie ima vokeli, tai tipo neimti? dirbti dykai? zmogus eina i darba , ir tikisi atlygio pragyvenimui sau, o ne taisyti duobetems keliams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 08, 22:11)
ko cia purkstaujat, juk ne viena Jus taip gyvenat, ir as taip gyvenu,( jokiu kompensaciju, pasalpu ar paramu negaunam), bet ne kiek nepykstu ant tu , kurie ima vokeli, tai tipo neimti? dirbti dykai? zmogus eina i darba , ir tikisi atlygio pragyvenimui sau, o ne taisyti duobetems keliams doh.gif

siaip jei ezinojote lankydami darzeli JUS mokate ir uz tuos kurie moka tik uz mokslui skirtas medziagas. pvz nelankydami darzelio (tiksliau nueje per menesi i ji 3 ar tai 4 kartus mes sumokejome kazkur 80lt... neapmaudu? Dirbantis tik vyras- mums dar nuskilo...mes gauname minus keli litukai uz tai kad abu vaikai lanko darzeli... atseit lanko- realiai ziurekime tiesiai i akis sergamumas toks kad ABU vaikai kartu eina ne daugiau nei 4 -6 dienas per menesi - visa kita arba vienas serga arba kitas... esant tokiai situacijai maitintojas namie tik vienas. plius pamaininis darbas vyro namie jo per jo pamaina nera 14 valandu (kelione ilga iki darbo vietos) taigi apmaudu kai TU sumoki uz ta kuris sukciauja- bet is kitos puses- nenoriu- ir nepavydziu- drauges vyras apiforminta puse etato- viskas vokeliuose- susilauze ranka nu luzis siaubingas buvo- nu ir ka- gavo is valstybes atitinkamai- pagal mokescius- o darbdavys - kadangi tai buvo darbo vietoje ismokejo 800lt ir viskas- o luzis toks kad paskui dar ioperatcijos reikejo ir metus nedarbingas buvo- nezinojo i kuria puse begti...

o dar- kaip jums situacija? mano geriausia drauge- dirba 1.5 etato viename darbe 1000 lituku kitame darbe tiksliai nezinau lyg 500... taigi... gale metu jai dar reikia ir valstybei sumoketi nes atseit jai uz ta 0.5 etato mokestciai kitokie... smagu net melyna- aria - stengiasi kad tik lita gaut ir ant sprando valstybei nesedet ir se tau- as jos vietoje sakiau kaip tik paskaitciuociau gal jiems apsimokiau nedirbti ir visokiomis nuolaidomis uz darzeli- uz sildyma verstis ???
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2013 02 04, 01:42)
labai teisingai  4u.gif
aš buvau beveik 100 % tikra, kad darbą susirast nėra sunku.......... nes mano vyras ieško darbo. Jis turi aukštąjį, dirba kompiuteriu ir t.t. tačiau jo profesija LT visiškai netinkama- jūrų biologas.
Man labai patiko, kai per tv per anonsą viena žymi persona pasakė- brangūs valdininkai, jei tik norit,
tai kai pradedu mąstyt pasiduodama liūdesiui- ant nosies gimdymas, butą nuomojam, jis šaltas, o mokesčiai nemaži, beieškant kito, atsiranda visokių niuansų, verčiančių pasilikt šiame..... vyras be darbo.... pažinčių nėra....
ui, koks gyvenimas gražus smile.gif
kartais norisi apie tai išsikalbėt taip stipriai....

nu kaip pasakius- galiu ir as pasigirti- magistra apsigyniau- namu seimininke "dirbu"
siaip eji jau visai Kaune ner ka veikti- jus laukiates- galima laime pabandyti kitame miesteaisku ziurint kokia ta situacijabet realiai yra ymoniu kurios moka ir visa atlyginima legaliai... aisku ne pagal specialybe bert tas pats Lietpak- plastmases gamyba- nors cia zyzia kai kas nepatenkintas islekes is darbo apkalba- bet Mb visas pajamas gauna legaliai- ir net lapeliai apie mokescius yra... Del specialybes- Mb chemikas- nei dienos nedirbes pagal specialybe- nors pleveles gamyboje yra ir technlogai tiesiogine musu specialybe (esu taip pat baigusi sia specialybe tik tiek kad veliau ja keitciau) taigis pagal specialybe- kaune juru biologui nemanau kad yra ka veikti. Is viso jei geros anglu kalbos zinios CV siulyciau siusti uzsienin- manau tikrai ji priimtu- ir isvaziuoti. Jei Mb kazkur vaziuotu- zinokit keliauciau kartu- taciau jis atidirbes 10 metu vienoje ymoneje yra ten vertinamas ir jo uzdarbis lietuvos mastais gan padorus. taigi nera nro isvaziuoti- o man cia moteriai ner ka veikti- tai sedziu su savo magistrais. doh.gif man tiesa daugeliu atveju darbo grafikas kerta per nosi- ir negalejimas isvaziuoti i jokias komandiruotes.

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 21:02)
tai va ,kokia gyvenimo realybė  g.gif
Pabaiga girtis ? ko čia girtis ? kai vargti reikia.tūkstančiai taip dirba,o tai aš gal pati taip pasirinkau ? visi ''verslininkai'' slepia mokesčius,ar mums sulysti į valstybines įstaigas,ir būti teisingiems piliečiams.

vyro brolis,teisėtai gauna 1100 lt,be mokesčių,mokesčiai jam išeina apie 300 - 400 lt  blink.gif

nu ne visi nesakuykite- kokia 20 proc tvarkingai moka - tai daznai labai dideles ymones.

siaip su kokia problema susiduriau as- o labai paprasta- 2 vaiku mama turi sedeti namie kol vaikams nesueis bent 14m unsure.gif ir nejuokauju- nors juokas per asaras. nu gerai perlenkiau lazda bet 10 tai tikrai. nuvedu savo vaikus i darzeli (nenorim vietos prarasti nors tas 400 per menesi neblogai kerta per pinigine) tagis 8 valanda dar buna tik keli vaikai- veina ryta nuvedziau 7.50 tai laukiau aukletojos- ir dar manes paklause- ko taip anksti atejote??? blink.gif ateinu pasiimti vaikus 16-16.10 ir tai jau buna like vos ne 2-3 visi teveliai kaip isproteje laukia uz duru kol vaikai pavalgys ir pasiima . paskutiniai like raudoja... kaip palikti vaika? kituose darzeliuose ir 5 pasiima o pas mus teoriskai iki 19 dirba praktisaki paskutiniai vaikai paimami 17.30 ir uzrakinami varteliai. grupes darbo laikas atseit 6.30 (neiko nezinau darzelyje tokiu laiku tik virtuve atsidaro) iki 17 (kita grupe dirba nuo 8 iki 19... bet realybe tokia 8 at5e4ina vaikai retai kuri atveda 7.30 musu grupeje nei vieno, ir musu grupeje 16-16.30 paimami vaikai...
as jau taip chamiskai ieskojau darbo kad prasidetu ne anksciau 8.30-9 baigtusi ne veliau 17 jei kitame miesto gale iki 18-18.30 ... jei prie namu galima 17.30 dirbti... bet realybe tokia kad tokio darbo su tokiu grafiku radimo galimybe gal nu kokie 5 procentai- as i juos be savo anglu kalbos nu nepatenku... labiausiai patinka pasakymas- mokinkis... o kad tai kainuoja tai nieko tokio ar ne?
visokiems mokesciams: darzeliai, benzinas, paskolos ir t.t.t paskaiciavome mes isleidziame pasirodo 2000lt- be maisto, be pramogu, be higienos, trumpiau tik visokio plauko mokesciai... tai kaip zmones gali isgyventi uz 1000 -1500 ir sako- reik moket- ka moket? jei mokesciai pas mus didesni. nesakau- MB megejas- ir kabeline "kad geresne" ir internetas... greitesnis. is pradziu pykau bet mane graziai nusodino "as dirbu..." taip nepasigincysi. noriu ir as i darba- bet tai kur galiu eiti man netinka- nu nenoriu as dirbti irgi pamainomis- tuo metu kai MB nedirba- NENORIU gryzti is darbo 21-22 valanda- tik pakstelt vaikus ir griuti i lova- o kai nedirbu pakstelt nusikalusiam vyrui i zanda kad jis griutu i lova... kazkaip tada greitai ir seimos neliks. suderinti atostogas is viso be sansu- is karcios pazystamu patirties zinau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 08 vasario 2013 - 22:02
Pas mus į soc. paramą (ten dirbu) ateina šeimos moteris pildytis dokumentų nemokamam vaikų maitinimui ir maisto produktams. Abu, vyras ir moteris, gauna vokelyje, moteris dviejuose darbuose dirba. Juokingiausia, kad tik 1 litas biggrin.gif skiria tarp gavimo ir negavimo tų pašalpų. O moteris drąsiai drebia "Man priklauso!!!" Ir gauna n lengvatų..

Negaila, bet neteisybė.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2013 02 09, 00:07)
Pas mus į soc. paramą (ten dirbu) ateina šeimos moteris pildytis dokumentų nemokamam vaikų maitinimui ir maisto produktams. Abu, vyras ir moteris, gauna vokelyje, moteris dviejuose darbuose dirba. Juokingiausia, kad tik 1 litas  biggrin.gif  skiria tarp gavimo ir negavimo tų pašalpų. O moteris drąsiai drebia "Man priklauso!!!"  Ir gauna n lengvatų..

Negaila, bet neteisybė.

va va o del pasalpu ydomumo delei- aisku ne i tema mane cia apsauks bet kokios tos pasalpos? ta prasme dabar nuo kokios sumos vienam asmeniui priklauso? jauziu mes eilini karta fvirsysim bet ydomu...
ir dar sakykime butas priklauso mano mamai- bet ji deklaravusi gyvenama vieta uzsienyje- sitame bute gyvename mes- r deklarave mes- ar jos pajamos pasalpoms priklauso?
Papildyta:
ta prasme skaizciuojamos? ir kokia ta suma- kazkada kazkas sake kad nuo 1000 nelabaui tikiu- ejau del darzelio susizinoti tai tuo metu mane milijoniere su MB atlyginimu isvadino nes asmeniui 350 ...
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 02 08, 23:26)
o darbdavys - kadangi tai buvo darbo vietoje ismokejo 800lt ir viskas- o luzis toks kad paskui dar ioperatcijos reikejo ir metus nedarbingas buvo- nezinojo i kuria puse begti...

vyras susilaužęs pirštus iš darbdavio negavo nieko ,nė algos nes kelias savaites nedirbo ,nei už sveikatą,eina į darbą ,piršto nesulenkdamas,o darbdaviui nusispjaut ,nes valgyt reikia,o kur dar ir mokesčiai pareina,iš vokelių mes nė kiek neturtėjam.

kol vyras nedirbo pas jų (yra du savininkai,abu direktoriai,pelnas perpus) ,dirbo šiaip ,ir darbo mažai buvo.kai vyras tik įsidarbino,o jis darbingas žmogus,prasidėjo automobilių keitimai ,telefonai besikeičiantys,jau ir valgyt į valgyklą važinėt pradėjo,kur ankščiau vešdavosi sriubytes iš namų,kai pamatė ,kad pelnas pradėjo gerai eiti ,vat ir nori, kad vyras dirbtų iki išnaktų doh.gif darbo nežino kur rast ,kad gerai mokėtų,o vokelių neimt ,vadinasi skursti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 vasario 2013 - 22:35
QUOTE(Klepesova @ 2013 02 08, 23:26)

del visu biuletenio reikalu sutinku, bet kartais nera pasirinkimo kitiems, ima vokeliuose, nu ka daryti? nebutu ir sios temos, darbo paieskos, jei visi dirbtu...zinoma visada geriausias variantas, kai atlyginimas pagal istatymus, kiek priklauso, stabilios darbo valandos ir pan...bet kartais renkames maziausia blogybe is visu esanciu...jei zmogus nedirbtu, gyventu is pasalpu, tai velgi atsirastu nepatenkintu personu...kartais ir as paburnoju, kad tetruksta vos keliu litu iki pasalpos gavimo, ar darzelio mokescio sumazinimo, bet deja... biggrin.gif vyro darboviete per daug sazininga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 02 08, 23:59)

* musu grupeje 16-16.30 paimami vaikai...

**visokiems mokesciams: darzeliai, benzinas, paskolos ir t.t.t paskaiciavome mes isleidziame pasirodo 2000lt- be maisto, be pramogu, be higienos, trumpiau tik visokio plauko mokesciai... tai kaip zmones gali isgyventi uz 1000 -1500 ir sako- reik moket- ka moket?
***NENORIU gryzti is darbo 21-22 valanda- tik pakstelt vaikus ir griuti i lova-

* taip, kartais stebiuosi, kaip taip anksti paiimami vaikai (as viena is ju , nes nedirbu), atrodo, kad dirbanciuju darbas tokiu laiku baigiasi...o penktadieni, tai vos neprivaloma pasiimti dar anksciau...man nieko tokio, as juk nedirbu, o kaip dirbantiems doh.gif

**kazkaip isgyvena, nezinau net ka valgo, ir pan...mes ir sumokam mokescius ir paskui visa menesi egzistuojam, nezinau vat liko 700lt nuo sausio 20dienos, po mokesciu sumokejimo, ir ka? sedejimas namie, kadangi visi apsirgo namiskiai, vaistu pirkimas is tu paciu, misinukas (nes baigiau maitinti, nebeturiu verysad.gif ), sauskelnes nepirktos, maisto atsargos kasmenesines nenupirktos, dar ir katyte turim, kuras-zodziu, sedziu ir paskaiciuoju kiek dienai, juokinga doh.gif ir verkt noris, apie pramogas nesneku...bet kadangi mano vyro dekinga specialybe, jis eina chalturinti (liaudiskai tariant), bet va be licenzijos smile.gif , valstybei butu nusikaltimas, bet musu seimai kapeika, nes kitaip tie 700lt neissigelbejimas (nors tai dideli pinigai), bet menesi uz tiek nepragyvenam..., zodziu gyvenimas nuo algos lig algos, smagu... doh.gif smile.gif
***deja, bet dazniausiai tai ir buna darbdaviu noras, visa save atiduoti darbui... 4u.gif
Atsakyti
Moterys, nereikia pykti ant kitų. Ne iš gero gyvenimo žmonės ima vokelius ar paramos prašo. Tiesiog trūksta tolerancijos 4u.gif Ne mums teist ir smerkt kitus, nors ir kaip neteisingai viskas atrodo 4u.gif

Įdomu kaip pasielgtumėt kai kurios, jei rastumėt svajonių darbą, bet "su vokeliais". Atsisakytumėt? Tada jūs didvyrės. Aš sutikčiau rolleyes.gif Nors pašalpų neprašau ir tikiuos neprašysiu (jei jau galvojat,kad dėl to smile.gif )

Pas mus vienoj darbovietėj legalūs vokeliai buvo biggrin.gif Alga pagrindinė buvo minimumas, o visa kita premija. Užsimano šefas, vieną mėnesį gauni tik algelę be priedų. Ir papūsk į gerą vietą. Kiek geriau buvo, nei "juodi", bet turėdavai kovot dėl kiekvieno savo lito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 09, 00:24)
vyras susilaužęs pirštus iš darbdavio negavo nieko ,nė algos nes kelias savaites nedirbo ,nei už sveikatą,eina į darbą ,piršto nesulenkdamas,o darbdaviui nusispjaut ,nes valgyt reikia,o kur dar ir mokesčiai pareina,iš vokelių mes nė kiek neturtėjam.
doh.gif darbo nežino kur rast ,kad gerai mokėtų,o vokelių neimt ,vadinasi skursti.

beda su darbais gerai ta kad is karto aukso kalno niekas nemokes- ir mano vyro darbe is karto gauna 900 vyriskiai i rankas- kol mokiniai- kai ismoksta pakelia- nes gauna kategorija- bet kada kategorijos pasikelti negali- buna egzaminai... alga kai jau auksciauisa kategorija (auksciau tik brigadininkas 3500 i rankas)bet norint TOKIA alga gauti jau pradirbes buni N metu- reikia moketi - bet ir tokia alga be "broko- o jei padaromas gamybos brokas kaiminusuoja... maza nepasirodo... mane nervas ima kai vyro gimines mane eda- va vyro tokia alga ka negali sutaupyt- tu gi seimininke./.. blyn as jau ir tortus namie pati kepu kad pigiau butu (teko mokintis o tai 70lt i darzeli tortas man per brangu- o "maksiminiu" jie neleidzia nest) atrodo va tiek uzdirba-bet pieno neturejau vaika misinuku maitinau - plius vemdavo- tai to misinio kartais pokelis per 1.5 dienos baigdavosi- nusuka nosyte- nevalgo- atsala- lauk nes pasildytas- vemia... o ir misinuka brangesni tik valge vaikiukas- dabar kai 2.7 metuku- lafa tuteli valgo kai valgo... o kur sauskelnes? 120lt per menesi, (dabar jau mazinam- ens sisiu daro i WC- bet buna nespeja) o kur vitaminai? skaiciavau vaikai pikovit naudoja- nebrangus- bet 2 leliam ju uztenka 3-4 dienoms (4 jau neuztenka) 10lt pokiukas... o kai suserga? va nuejau druska tik nupirkti 30lt- ta menesi is viso paskaiciavau visokio plauko vaistams israsytiems gydytojos (aisku hemeopatiniams ) isleidau 320lt... pamazupamazu susideda- druskyte 30 lasiukai 28, islamos(vieninteliai kuriuos is pradziu ciulpe) is viso saujom per diena... nu trumpiau is ko taupyt? buvom atostogoms susitaupe 1100 tai kai luzo masina... maza nepasirode asi teko keisti tai net neuzteko atostogoms sutaupytu pinigeliu suplojom uz asi ten sankaba padrejo viso 2800lt... tai ne tik kad atostoginius suvalge, taciau ir paskola emem nes nebuvo is kur pinigu paimt...tai gerai kad dave- tai tas 2 paskolas vos pratempem...... ir kai man komentuoja su maghistrais nedirbi...- prasta seimininke sutaupyt nemoki... as gatava susprogt

ai o del rankos- MB ikiso kur nereik ranka irgi patempimas- ir trukes kaulas- nuvaziavo i ligonine- tiesiai sviesiai paklause- biuletenio reik- vyras ne (kur jam reiks jeigul sitiem nuima valstybe ) tai israse tempaliuka liepe bintu elastiniu susibintuoti ir parase ilgiausia pazyma kad sveikas ir dirbti gali... darbe mokini skyre vyrui tai juokais kalbejo - mano kaire ranka- 2 menesius gijo skilimas ir patempimas- is karto perspejo- nejudinsit sugis maziau nei per menesi- judinsit per pora gal ir ilgiau- kur tau darbe nejudinsi???

QUOTE(xiuke @ 2013 02 09, 02:06)
* taip, kartais stebiuosi, kaip taip anksti paiimami vaikai (as viena is ju , nes nedirbu), atrodo, kad dirbanciuju darbas tokiu laiku baigiasi...o penktadieni, tai vos neprivaloma pasiimti dar anksciau...man nieko tokio, as juk nedirbu, o kaip dirbantiems doh.gif

**kazkaip isgyvena, nezinau net ka valgo, ir pan...mes ir sumokam mokescius ir paskui visa menesi egzistuojam, nezinau vat liko 700lt nuo sausio 20dienos, po mokesciu sumokejimo, ir ka? sedejimas namie, kadangi visi apsirgo namiskiai, vaistu pirkimas is tu paciu, misinukas (nes baigiau maitinti, nebeturiu verysad.gif ), sauskelnes nepirktos, maisto atsargos kasmenesines nenupirktos, dar ir katyte turim, kuras-zodziu, sedziu ir paskaiciuoju kiek dienai, juokinga doh.gif ir verkt noris, apie pramogas nesneku...bet kadangi mano vyro dekinga specialybe, jis eina chalturinti (liaudiskai tariant), bet va be licenzijos smile.gif , valstybei butu nusikaltimas, bet musu seimai kapeika, nes kitaip tie 700lt neissigelbejimas (nors tai dideli pinigai), bet menesi uz tiek nepragyvenam..., zodziu gyvenimas nuo algos lig algos, smagu... doh.gif  smile.gif
***deja, bet dazniausiai tai ir buna darbdaviu noras, visa save atiduoti darbui... 4u.gif

va su misiniu- sueda KOSMARISKAI DAUG pinigu- kai as is viso neturejau pieno (net verkdavau su pirma litrais net lauk pyliau savo pieno su antru pientrauki net sulauziau ir psss...700 zinot mano sunui iseidavo 600lt per menesi- skaiciavo vyras... dukrai tai bepigu - pienas litrais tekejo- galejau nors 3 ismaitinti iki 2.5 metu turejau daug- su sunum visad apie 10-15ml pritraukdavau- kruties neciulpe daugiau pritraukti nejo...o su 700 tai jei yra darzoviu is kaimo- lengviau pragyventi... jei ne- nu mes pvz norfoje apsiprekiname- einame su grieztu sarasu- be vaiku- perkame akcijines prekes- tai kai grieztai perkam piena po 1.29Lt( 1 proc riebumo) viska pigiausia uzsipirkti savaitei galima uz 130 liuosiai... nes pvz norfos bazeje buna meduoliu po 3.99 kilas - i normalus- akcija... sausainiu yra po 4lt irgi kilas- deze 3 kital tai jos ne savaitei o 2 uzteks... makaronai neblogi yra dideliais pokais... darzoves asmeniskai as perku kioskelyje (ispindejusi) nes jos kokybiskenes ne tik uz norfines bet ir uz maksimines ir kaina ne tokia kosmine- nesakau morkos brangesnes bet obuoliai, kriauses, bananai, vynuoges (nors siu neperkam) ziediniai kopustai brokoliai visa tai pigiau nei parduotuveje... kai nedirbu galiu sau leisti pestute aplandzioti aplinkui ir surasti kur pigiau... bet pvz tikrai kokybiskas darzoviu kioskelis dirba musu rajone tik 3-4 valandas per diena- atsidaro apie 10 uzsidaro apie 1-2 ir viskas... isparduoda uzsidaro. tai reikai "gaudyt" mesa tik cestoje, desra (slapianka) kitoje parduotuveje) dovanos tik akciju metu...trumpiau- net neisivaizduoju ka mums reiktu daryti jei po mokesciu liktu 700- nu jei vyras ir vaikai viska valgytu tai kitas reikalas- bet maniskiai tik mazasis koses valgo- didzioji nuo mazu dienu nepripazysta- vyras taip pat- sriubu tik 2 rusis vaikai valgo- vyras 3... o tai ka valgo doh.gif zrazai, balandeliai, cepelinai, kugelis, blynai bulviniai, zemaitciu blynai... nebrangu- kai kas bet kiek laiko sueida...ai ne i tema visai as jau cia...o kur dar vaiku lepinimas- pvz saldainiukai taupantys vaiku dantis 2.50- man kad vaikai laimingi butu sueina per diena visas tas mazas pokiukas metalineje dezuteje...sureliai tie kur vaikai valgo 89cnt (norfoje buna kai akcija 69) dar zele- lepinu taip vaikus- ir sveika- ypac kai naturalus dazikliai- perku norfoje- Kolubo ir kaina nekanda ir normali...trumpiau sukuosi- vaikus palepinu- beda kad jie naminiu pyragu nemegsta

QUOTE(Alekto @ 2013 02 09, 09:15)
Įdomu kaip pasielgtumėt kai kurios, jei rastumėt svajonių darbą, bet "su vokeliais". Atsisakytumėt? Tada jūs didvyrės. Aš sutikčiau rolleyes.gif Nors pašalpų neprašau ir tikiuos neprašysiu (jei jau galvojat,kad dėl to smile.gif )

Pas mus vienoj darbovietėj legalūs vokeliai buvo biggrin.gif Alga pagrindinė buvo minimumas, o visa kita premija. Užsimano šefas, vieną mėnesį gauni tik algelę be priedų. Ir papūsk į gerą vietą. Kiek geriau buvo, nei "juodi", bet turėdavai kovot dėl kiekvieno savo lito doh.gif

AS EITCIAU ir imciau- minimumas moteriai plius vokelis blink.gif SVAJONE o ne darbas mahno drauge su magistro laipsniu dirba uz minimuma pagal specialybe- ir dar dziaugiasi kad gavo darba... as asmeniskai net nesvaigstu apie didelius pinigus ieskau tik pagal grafika- o kur randu kad rodos grafikas tinka- bac paaiskeja kad reikia iseiti sestadieniais 4 valandoms blink.gif kur man vaikus palikti- vyras is karto pasake- dirbsi puiku- bet visi namai vaikai ant taves... as neturiu nei jegu nei noro (nu is tikro uzdirba normaliai bet prie tokiu temperaturu tai kosmariska... gryzta ne tik kad pavalgo ir miegot bet paskui dar para miega per iseigines) ir taip jau 10m priprato...o siaip su mielu noru- uz minimuma eitciau nors ir dabar- jei grafikas atitinka- minimumas plius vokelis is viso svajone cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 09 vasario 2013 - 11:26
QUOTE(xiuke @ 2013 02 08, 20:11)

Ir dar pasidžiauki, kad jie ima. O tamsta dar ir sumokėsi savo darbu už jų gydymą, bei mokslą. Tu gali vargti , o jie galės gyventi. Ir juoktis iš tavęs toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pabaiga: 09 vasario 2013 - 11:43
Aš manau, kad neverta čia vieniems ant kitų pykti. Jei nereikėtų žmonėm badaut, gyvent nuo algos iki algos, manau, kad visi mielu noru susimokėtų mokesčius ir tame problemų nematytų didelių.
Atsakyti