taip į vokelį ,dirba pilną dieną.sukčius yra todėl ,kad vyras dirba val. darbą,o jie nori kad jis dirbtų sparčiau ,ir daugiau pelno būtų,todėl nori pakelti etatą,tada mokesčių reikės daugiau mokėt,reikės daugiau uždirbti,ir dirbs ,po darbo dar.o jiems kaip tik geriau,pridės jam keliasdešimt litų už kelias val. kur jis jiems uždirbs kelis tūkstančius lt, darbas su česteriniais baldais .
p.s. už šildymą mes kompensacijų negaunam
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 16:22)
taip į vokelį ,dirba pilną dieną.sukčius yra todėl ,kad vyras dirba val. darbą,o jie nori kad jis dirbtų sparčiau ,ir daugiau pelno būtų,todėl nori pakelti etatą,tada mokesčių reikės daugiau mokėt,reikės daugiau uždirbti,ir dirbs ,po darbo dar.o jiems kaip tik geriau,pridės jam keliasdešimt litų už kelias val. kur kainuoja kelis tūkstančius lt, darbas su česteriniais baldais .
Jus pati atsakete i savo klausima - cia darbdavio ismislai
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2013 02 08, 16:24)
Jus pati atsakete i savo klausima - cia darbdavio ismislai abejoju ar sodra ko nors net klause
QUOTE(mazojiR @ 2013 02 08, 17:25)
Jus pati atsakete i savo klausima - cia darbdavio ismislai : abejoju ar sodra ko nors net klause
aišku ,na taip ,iš kur jie gali žinoti ,kaip ir kur mes gyvenam,pas išsidavė,nemanau kad sodra tokius klausimus užduoda ,na visvien ,vyras darbo ieškosis,negali pakęst tų direktorių verslininkai mat kai vyras dirba išsijuosęs jiems gerai,patenkinti,o kai atsileidęs,tada prasideda cirkai ,ignoruot pradeda,ir vaikšto susiraukę
O as sia savaite atlankiau darbo birzos seminarus apie cv ir motyvacinio rasyma, apie pokalbius del darbo. Siaip kas nebuve - tikrai rekomenduoju (bent jau apie Kauna as kalbu).. i visus klausimus buvo atsakyta, pavyzdziai isnagrineti.. aptarta, net kokiu atstumu nuo darbdavio sedeti ar kaip kojas laikyti
QUOTE(sticho @ 2013 02 08, 16:59)
O as sia savaite atlankiau darbo birzos seminarus apie cv ir motyvacinio rasyma, apie pokalbius del darbo. Siaip kas nebuve - tikrai rekomenduoju (bent jau apie Kauna as kalbu).. i visus klausimus buvo atsakyta, pavyzdziai isnagrineti.. aptarta, net kokiu atstumu nuo darbdavio sedeti ar kaip kojas laikyti
o ten papult gali turbūt tik tie, kas biržoj užsiregistravę, tiesa?
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 14:25)
ar tai teisėta.
Teisėta. Logiška, jei įmonė gamina brangius baldus, o moka ašaras. O kaip galvojat, ar teisėta imti pinigus vokelyje?
QUOTE(Teka @ 2013 02 08, 17:30)
o ten papult gali turbūt tik tie, kas biržoj užsiregistravę, tiesa?
Tikriausiai.. bet tksliai tikrai nezinau.. nors as kai buvau, tai tik prasiunte saraseli susirasyti kas buvo, tad jeigu ir butu buve pasaliniu - net nepastebetu..
QUOTE(Pabaiga @ 2013 02 08, 19:33)
Teisėta. Logiška, jei įmonė gamina brangius baldus, o moka ašaras. O kaip galvojat, ar teisėta imti pinigus vokelyje?
valdininkai dar ne tokius pinigus savinasi ,praturtėja netikėtai jai pradėsim nuo savęs (asmeniškai) niekas nuo to nepasikeis ,visame pasaulyje tai vyksta,jai vokelio neimsiu,man už tai medalio neiteiks,ir geriau nepasidarys,o mano vaikas bus nevalgęs,o tas kuris tuos mokesčius atseit,kažkur skiria ,savinasi pusę sau į kišenę (teisėtai).
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 17:56)
jai vokelio neimsiu,man už tai medalio neiteiks,ir geriau nepasidarys,o mano vaikas bus nevalgęs,o tas kuris tuos mokesčius atseit,kažkur skiria ,savinasi pusę sau į kišenę (teisėtai).
ane?drąsu čia girtis. O man gėda būtų. Bet vaikui tai norit nemokamos priežiūros poliklinikoj, nemokamo mokslo mokykloje ar universitete? Norint važinėti keliais be duobių. Norit visko kas geriausia, bet mokėt už tai - nenori niekas. Kas jūsų manymu, tai turi padaryti?
QUOTE(Pabaiga @ 2013 02 08, 18:10)
ane?drąsu čia girtis. O man gėda būtų. Bet vaikui tai norit nemokamos priežiūros poliklinikoj, nemokamo mokslo mokykloje ar universitete? Norint važinėti keliais be duobių. Norit visko kas geriausia, bet mokėt už tai - nenori niekas. Kas jūsų manymu, tai turi padaryti?
Sutinku su jumis. Niekada negavau vokelyje, visada visos pajamos buvo teisėtos, ne tik mano, bet ir artimųjų. Bet va neseniai sužinojau, kad mane tiesiogine to žodžio prasme apvogė ..... valstybė. Teisėtai. Netikėjau, kad taip gali būti, bet gyveni žmogau, mokaisi, patirties įgyji...
QUOTE(domisodo @ 2013 02 08, 20:44)
Sutinku su jumis. Niekada negavau vokelyje, visada visos pajamos buvo teisėtos, ne tik mano, bet ir artimųjų. Bet va neseniai sužinojau, kad mane tiesiogine to žodžio prasme apvogė ..... valstybė. Teisėtai. Netikėjau, kad taip gali būti, bet gyveni žmogau, mokaisi, patirties įgyji...
tai va ,kokia gyvenimo realybė
Pabaiga girtis ? ko čia girtis ? kai vargti reikia.tūkstančiai taip dirba,o tai aš gal pati taip pasirinkau ? visi ''verslininkai'' slepia mokesčius,ar mums sulysti į valstybines įstaigas,ir būti teisingiems piliečiams.
vyro brolis,teisėtai gauna 1100 lt,be mokesčių,mokesčiai jam išeina apie 300 - 400 lt
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 08, 19:02)
tai va ,kokia gyvenimo realybė
gyvenimo realybė yra tokia, kad kai tokie kaip jūs (imantys vokelius), gaunatys visokias ten visokias nuolaidas už darželius, patenkinti vedat vaikus, o kitas dirbantis ir mokantis mokesčius visus, ir turintis du vaikus, už darželį moka pilna kaina, nes pajamos viršija 5 lt daugiau nei nustatyta valstybės, tam, kad gauti kompensaciją.