Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Digse @ 2013 01 30, 10:21)
Aš tai išvis nesuprantu, kam tuos vaikus į cv rašyti, kuo tai susiję su darbine veikla g.gif

drinks_cheers.gif
Į CV rašykite kuo mažiau. svarbiausia juk jūsų išsilavinimas ir darbo patirtis. nurodykite laikotarpius kur tuo metu dirbote, kokias pareigas užėmėte ir trumpai paminėkite ką darėte konkrečiai. jei CV sudomins darbdavį, tai jis ir pasiklaus ką veikėt per tuos tarpus tarp darbų (jei bus tokių) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka visoms,

jungiuosi prie jusu pasnekesiu ir turiu klausima: ar jus savo CV siunciate tik elektroniu pastu ar adar kaip nors kitaip (na, pvz.per registruota pasta, ar pacios vaikstote per istaigas ir palikinejate savo CV)? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Praitą sav. buvau pokalbyje dėl pardavėjos -konsultantės darbo, kalbėjau max 10 min gal net mažiau...dabar paskambino pakvietė i antrą pokalbį g.gif nežinau nežinau ar noriu, bet man grafikas puikus būtų ir alga visai puse bėdos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 30, 13:19)
Praitą sav. buvau pokalbyje dėl pardavėjos -konsultantės darbo, kalbėjau max 10 min gal net mažiau...dabar paskambino pakvietė i antrą pokalbį  g.gif  nežinau nežinau ar noriu, bet man grafikas puikus būtų  ir alga visai puse bėdos g.gif

Tai eik, juk antras pokalbis dar ne viskas smile.gif. O be to, paskui bet kada galėsi atsisakyti, jeigu labai abejosi.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 30, 14:28)
Tai eik, juk antras pokalbis dar ne viskas  smile.gif. O be to, paskui bet kada galėsi atsisakyti, jeigu labai abejosi.

drinks_cheers.gif ir kuo daugiau praktikos, tuo po to lengviau ir geriau visi pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į darbo paieškas. Šiuo metu dirbu darbą, kurio nemėgstu ir aplamai gaištu čia savo laiką ir džiovinu smegenis. Jaučiu kaip atbunku. Baisiai pykstu ant savęs, kad nedirbu normalioje įmonėje, neužimu gerų pareigų. Siuntinėju CV ir gera žinia, kad man skambina.. tik turiu bėdą, kad aš ieškau darbo kitame mieste, bet ten negyvenu, tad kai paskambina ir pakviečia į pokalbį, nėra taip lengva greit atsidurti pvz. Kaune:( o darbdaviai aišku nėra nusiteikę laukti manęs, kol gausiu išeiginę.
Man dar toks klausimas kilo. Jei aš esu pardavėja, tai mano tiesioginė viršininkė yra vedėja? Aš esu ją informavusi apie tai, kad ieškau darbo, bet esu tikra, kad "valdžiai" ji nepranešė. Tai ar galėčiau išeiti iš darbo anksčiau nei po 14d? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2013 01 30, 16:06)
Sveikos, jungiuosi ir aš į darbo paieškas. Šiuo metu dirbu darbą, kurio nemėgstu ir aplamai gaištu čia savo laiką ir džiovinu smegenis. Jaučiu kaip atbunku. Baisiai pykstu ant savęs, kad nedirbu normalioje įmonėje, neužimu gerų pareigų. Siuntinėju CV ir gera žinia, kad man skambina.. tik turiu bėdą, kad aš ieškau darbo kitame mieste, bet ten negyvenu, tad kai paskambina ir pakviečia į pokalbį, nėra taip lengva greit atsidurti pvz. Kaune:( o darbdaviai aišku nėra nusiteikę laukti manęs, kol gausiu išeiginę.
Man dar toks klausimas kilo. Jei aš esu pardavėja, tai mano tiesioginė viršininkė yra vedėja? Aš esu ją informavusi apie tai, kad ieškau darbo, bet esu tikra, kad "valdžiai" ji nepranešė. Tai ar galėčiau išeiti iš darbo anksčiau nei po 14d? Kaip manote?

manau nepriklausomai nuo to ar pasakėte kam nors ar ne, vis tiek reikėtų atidirbti 14 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 30, 16:10)
manau nepriklausomai nuo to ar pasakėte kam nors ar ne, vis tiek reikėtų atidirbti 14 d.  g.gif

Na nebent išeitų susitart kitaip g.gif .
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2013 01 30, 16:06)
...Tai ar galėčiau išeiti iš darbo anksčiau nei po 14d? Kaip manote?

Čia daugiau abiejų pusių susitarimas smile.gif jei susitarsite, galite tų 14 d ir neatidirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labi,

Jungiuosi į jūsų gretas ir aš ax.gif Beveik mėnesiukas kaip esu išėjusi iš darbo.Po biški siuntinėju cv.Ale žiūriu reikalavimai kokie....be magistro praktiškai nebandyk net isidarbint biggrin.gif kai ilgą laiką neteko ieškotis darbo tai dabar paskaičius reikalavimus akys ant kaktos išoko... doh.gif
Atsakyti
Na taip ir galvojau, kad neišdegs taip lengvai iš čia pasprukti. Dar norėjau pasiteirauti, kokiais būdais Jus darbo pokalbiuose tikrino kaip mokate kalbas? Na man yra tekę tik vieną kartą spręsti anglų kalbos užduotis. Svarsčiau, ar darbdavys turi pranešti iš anksto, kad pokalbis bus pvz. rusų kalba, ar anglų, o ne gimtąja lietuvių... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2013 01 30, 16:58)
Dar norėjau pasiteirauti,  kokiais būdais Jus darbo pokalbiuose tikrino kaip mokate kalbas?

Ankstesnėje darbovietėje buvo reikalaujama rusų kalbos mokėjimas. Pokalbio metu paklausė, ar ją moku, atsakiau -taip. Tada pasakė, kad tolimesnis pokalbis vyks rusų kalba rolleyes.gif
Atsakyti