Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(aistemo @ 2013 01 29, 08:38)
Sveikos,ikisiu ir as savo trigrasi ax.gif .Tema skaitineju jau kuris laikas, kadangi baigiasi mano mamos atostogos ir po dvieju metu pertraukos ruosiuosi grizti i darbus.Senam darbe del reorganizacijos mano pareigu kaip ir nebeliko, pasiule zemesnes pareigas,o manes jos tikrai netenkina.Tai teko kibti i nauju darbu paieskas.O po tokios pertraukos truputi baisu blush2.gif Praeita savaite buvau keliuose pokalbiuose, o vakar visai netiketai sulaukiau skambucio su kvietimu dirbti.Ir kvietimo sulaukiau is tokios imones, kur pokalbis truko tik apie 20 min.Po tokio trumpo susitikimo tikrai neturejau jokiu vilciu, nes buvau ir as tokios nuomones, jei pokalbis maziau nei puse valandos, nieko gero nesitikek.Pasiule truputi kita pozicija, ne ta i kuria kandidatavau, bet toje pacioje sriti.Ir sutarti kol kas tik terminuota...Bet manau, kad reikia griebt pasiulyma.Vis nauja patirtis, isejimas is namu,o veliau, kad ir ieskantis kito darbo, darbdavio poziuris buna truputi kitoks i  jau dirbanti zmogu, nei i mama kelis metus sedejusia namuose.Be to ir pati savim labiau pasitikesiu blush2.gif

aš esu identiškoje situacijoje tongue.gif tik darbo ieškojau apie 3 mėn.,nes bile kokio nenoriu schmoll.gif ir atlyginimo žmogiško norėtusi...po dviejų išsamių pokalbių šiandien sulaukiau pasiūlymo ateiti dirbti .ir sutikau
Atsakyti
Prajuokino skelbimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www_darbo_lt/...101221002121179
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 01 29, 14:06)
na ką, keliauju aš šiandien į antrąjį pokalbį su vadovu.Taip sakant viskas arba nieko biggrin.gif

sekmės 4u.gif

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 01 29, 14:51)

matyt,visi mirę kandidatavo g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 01 29, 15:51)

o ka, gerai ,kad "gyvo" iesko lotuliukas.gif

o siaip toks is mano varpines pastebejimas, kad istrynus is CV asmenine info apie vaikus, skambuciu su kvietimu i pokalbius sulaukiau tikrai daugiau.Nezinau sutapimas cia ar ne, bet situacija pasikeite i geresne puse.O be to ir per pokalbius niekas nesigilindavo i vaiku skaiciu.Nebudvo tokiu klausimu "Oho trys vaikai blink.gif , ar bus kas priziuri, ar spesi ir pan"
Atsakyti
Eiiiii sekmes nuversti kalnus einantiems siandien i pokalbi, o rankos paspaudimas - issirasiusiems is musu gretu - saunuoles! o as siandien buvau baisiai idomiam pokalbyje, kuris truko tik 10 minuciu! ir kas juokingiausia - pabaigoje susitarem susikambinti savaites gale.. jeigu paskambins - mitas apie 20minuciu pokalbi bus suzlugdytas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2013 01 29, 16:16)
Eiiiii sekmes nuversti kalnus einantiems siandien i pokalbi, o rankos paspaudimas - issirasiusiems is musu gretu - saunuoles! o as siandien buvau baisiai idomiam pokalbyje, kuris truko tik 10 minuciu! ir kas juokingiausia - pabaigoje susitarem susikambinti savaites gale.. jeigu paskambins - mitas apie 20minuciu pokalbi bus suzlugdytas    lotuliukas.gif

mano pokalbis irgi truko labai trumai rolleyes.gif nzn...gal 10min biggrin.gif bet atrodo viską aptarėm, vadovas matosi labai skubėjo blink.gif likom 2 kandidatės...dabar kaip apgalvoju, kaip nesiseka atsakinėt man rimti klausimai-atrodo taip susikaupus, mintis susidėsčius, bet žodžiai strigt pradeda ir vis susimaunu... doh.gif sakė kitą savaitę galutinis verdiktas cool.gif
Atsakyti
O as noreciau paklausti,kaip elgiates jei randate praleista skambuti, na pvz nespejote pakelti,ar negirdejote skambucio, o numanote kad galejo skambinti darbdavys? Atskambinate ar kaip? ax.gif nes gi darbdavys manau po keleta kartu neskambina...
Atsakyti
Na, mano pirmas ir antras pokalbiai truko po maždaug 5min. ir gavau darbą, nors kandidačių buvo dar 3 biggrin.gif Taip, kad niekada negali žinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 01 29, 19:44)
O as noreciau paklausti,kaip elgiates jei randate praleista skambuti, na pvz nespejote pakelti,ar negirdejote skambucio, o numanote kad galejo skambinti darbdavys? Atskambinate ar kaip? ax.gif  nes gi darbdavys manau po keleta kartu neskambina...

Žinoma perskambinu.Tiesiog pasiteirauju, kas skambino, kad radau praleistą skambutį... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 01 29, 19:44)
O as noreciau paklausti,kaip elgiates jei randate praleista skambuti, na pvz nespejote pakelti,ar negirdejote skambucio, o numanote kad galejo skambinti darbdavys? Atskambinate ar kaip? ax.gif  nes gi darbdavys manau po keleta kartu neskambina...

Aišku, kad perskambinu. Pasakau, kad radau praleistą skambutį, atsiprašau, kad negalėjau pakelti kartais, pasiteirauju, kas skambino ir kada į pokalbį biggrin.gif Kartais ir dėl pokalbio dienos ir laiko pasideriu unsure.gif Ta prasme, jei man nelabai tinka. Dažniausiai (tiksliau visada) susiderinam, kad abiems pusėms tiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 29 sausio 2013 - 20:32
QUOTE(aistemo @ 2013 01 29, 15:02)
o siaip toks is mano varpines pastebejimas, kad istrynus is CV asmenine info apie vaikus, skambuciu su kvietimu i pokalbius sulaukiau tikrai daugiau.Nezinau sutapimas cia ar ne, bet situacija pasikeite i geresne puse.O be to ir per pokalbius niekas nesigilindavo i vaiku skaiciu.Nebudvo tokiu klausimu "Oho trys vaikai blink.gif , ar bus kas priziuri, ar spesi ir pan"

Jei ir sutapimas, tai sutampa ne vienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pabaiga @ 2013 01 30, 09:05)
Jei ir sutapimas, tai sutampa ne vienai smile.gif

Aš tai išvis nesuprantu, kam tuos vaikus į cv rašyti, kuo tai susiję su darbine veikla g.gif
Atsakyti