QUOTE(aistemo @ 2013 01 29, 08:38)
Sveikos,ikisiu ir as savo trigrasi .Tema skaitineju jau kuris laikas, kadangi baigiasi mano mamos atostogos ir po dvieju metu pertraukos ruosiuosi grizti i darbus.Senam darbe del reorganizacijos mano pareigu kaip ir nebeliko, pasiule zemesnes pareigas,o manes jos tikrai netenkina.Tai teko kibti i nauju darbu paieskas.O po tokios pertraukos truputi baisu Praeita savaite buvau keliuose pokalbiuose, o vakar visai netiketai sulaukiau skambucio su kvietimu dirbti.Ir kvietimo sulaukiau is tokios imones, kur pokalbis truko tik apie 20 min.Po tokio trumpo susitikimo tikrai neturejau jokiu vilciu, nes buvau ir as tokios nuomones, jei pokalbis maziau nei puse valandos, nieko gero nesitikek.Pasiule truputi kita pozicija, ne ta i kuria kandidatavau, bet toje pacioje sriti.Ir sutarti kol kas tik terminuota...Bet manau, kad reikia griebt pasiulyma.Vis nauja patirtis, isejimas is namu,o veliau, kad ir ieskantis kito darbo, darbdavio poziuris buna truputi kitoks i jau dirbanti zmogu, nei i mama kelis metus sedejusia namuose.Be to ir pati savim labiau pasitikesiu
aš esu identiškoje situacijoje tik darbo ieškojau apie 3 mėn.,nes bile kokio nenoriu ir atlyginimo žmogiško norėtusi...po dviejų išsamių pokalbių šiandien sulaukiau pasiūlymo ateiti dirbti .ir sutikau