Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Tai sakau, į kokias padavėjas, pardavėjas tinka ir jūsų modelis - pirma pamato, kaip žmogus atrodo, kalba, ką sako. O tada, jei patinka, kviečiasi antram pokalbiui. Jau rimtam, su visom darbo detalėm.
Aš turėjau omeny, kad mažiausiai pusvalandžio prireikia darbams, pvz, administratorė, vadybininkė, finansininkė, ir t.t.. Kai įdomi buvusi darbo patirtis, gebėjimai, galbūt kokie tai talentai. Apie vadovus jau net nekalbu.
Atsakyti
Jungiuosi į ieškančias darbo,esu pedagogė,nuo rugsėjo -bedarbė,kiek siuntinėju visur CV,tiek tyluma,ne tik pedagoginio ieškau,visokio..sunku oi kaip sunku rasti,patirtį 15 metų turiu tik pedagoginio darbo,nžn kur dar ko ieškoti..gal CV netinkamai parašyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tedžiukė: 26 sausio 2013 - 18:42
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 26, 01:27)
Nežinau, ar tai tiesa, bet mano patirtis rodo, kad jei pokalbis trunka trumpiau nei pusę valandos - gero nesitikėk. Nebent pareigos nėra labai atsakingos ir bile reikia žmogaus  unsure.gif

Čia tik šiaip mano pamąstymas  g.gif

Dažniausiai taip ir būna. Na, gal daugiau iki 20 minučių.
Atsakyti
Na kaip sekasi su darbo paieskom? As atkeliauju su rastu skelbimu - man asmeniskai patinka tokie skelbimai - ypac punktas apie alu biggrin.gif kazkaip jauciu pagal toki net kreiptis butu smagiau, o ne kai privardina 100 ir 1 reikalavima..

Skelbimas

Beje keliauju rytoj i pokalbi.. tik kazkaip keistai jokio jaudulio..
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2013 01 28, 14:48)
Na kaip sekasi su darbo paieskom? As atkeliauju su rastu skelbimu - man asmeniskai patinka tokie skelbimai - ypac punktas apie alu  biggrin.gif  kazkaip jauciu pagal toki net kreiptis butu smagiau, o ne kai privardina 100 ir 1 reikalavima..

Skelbimas

Beje keliauju rytoj i pokalbi.. tik kazkaip keistai jokio jaudulio..

ir ši vieta man patinka biggrin.gif "Netgi jeigu neturite visų reikalaujamų žinių, mes tikimės, kad turite norą jas įgyti"
tikrai atrodo einant į tokį pokalbį, stresas ne toks didelis
Atsakyti
Bet vis tiek galiausiai labai atsižvelgia, ar turi patirtį tame darbe ar ne. Jeigu jau nieko geriau neranda, tuomet gal ir priims. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 28, 15:39)
Bet vis tiek galiausiai labai atsižvelgia, ar turi patirtį tame darbe ar ne. Jeigu jau nieko geriau neranda, tuomet gal ir priims.  doh.gif

Na taip.. visada yra rizika kokie konkurentai tau pasitaikys.. bet manau, kad toks skelbimas isduoda visai kitokia darbo atmosfera biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,ikisiu ir as savo trigrasi ax.gif .Tema skaitineju jau kuris laikas, kadangi baigiasi mano mamos atostogos ir po dvieju metu pertraukos ruosiuosi grizti i darbus.Senam darbe del reorganizacijos mano pareigu kaip ir nebeliko, pasiule zemesnes pareigas,o manes jos tikrai netenkina.Tai teko kibti i nauju darbu paieskas.O po tokios pertraukos truputi baisu blush2.gif Praeita savaite buvau keliuose pokalbiuose, o vakar visai netiketai sulaukiau skambucio su kvietimu dirbti.Ir kvietimo sulaukiau is tokios imones, kur pokalbis truko tik apie 20 min.Po tokio trumpo susitikimo tikrai neturejau jokiu vilciu, nes buvau ir as tokios nuomones, jei pokalbis maziau nei puse valandos, nieko gero nesitikek.Pasiule truputi kita pozicija, ne ta i kuria kandidatavau, bet toje pacioje sriti.Ir sutarti kol kas tik terminuota...Bet manau, kad reikia griebt pasiulyma.Vis nauja patirtis, isejimas is namu,o veliau, kad ir ieskantis kito darbo, darbdavio poziuris buna truputi kitoks i jau dirbanti zmogu, nei i mama kelis metus sedejusia namuose.Be to ir pati savim labiau pasitikesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistemo: 29 sausio 2013 - 08:40
QUOTE(aistemo @ 2013 01 29, 08:38)
Sveikos,ikisiu ir as savo trigrasi ax.gif .Tema skaitineju jau kuris laikas, kadangi baigiasi mano mamos atostogos ir po dvieju metu pertraukos ruosiuosi grizti i darbus.Senam darbe del reorganizacijos mano pareigu kaip ir nebeliko, pasiule zemesnes pareigas,o manes jos tikrai netenkina.Tai teko kibti i nauju darbu paieskas.O po tokios pertraukos truputi baisu blush2.gif Praeita savaite buvau keliuose pokalbiuose, o vakar visai netiketai sulaukiau skambucio su kvietimu dirbti.Ir kvietimo sulaukiau is tokios imones, kur pokalbis truko tik apie 20 min.Po tokio trumpo susitikimo tikrai neturejau jokiu vilciu, nes buvau ir as tokios nuomones, jei pokalbis maziau nei puse valandos, nieko gero nesitikek.Pasiule truputi kita pozicija, ne ta i kuria kandidatavau, bet toje pacioje sriti.Ir sutarti kol kas tik terminuota...Bet manau, kad reikia griebt pasiulyma.Vis nauja patirtis, isejimas is namu,o veliau, kad ir ieskantis kito darbo, darbdavio poziuris buna truputi kitoks i  jau dirbanti zmogu, nei i mama kelis metus sedejusia namuose.Be to ir pati savim labiau pasitikesiu blush2.gif

na tai ir puiku. aišku geriau dirbti ir ieškotis darbo, nei nedirbt po motinystės atostogų. sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
na ką, keliauju aš šiandien į antrąjį pokalbį su vadovu.Taip sakant viskas arba nieko biggrin.gif
Atsakyti