Aš vakar irgi dalyvavau pokalbyje.Įmonė labai didelė, labai gerai klestinti.Žodžiu darbas ne mano nosiai Bet nuėjau į pokalbį.Pokalbis vyko apie pusvalandį, labai maloni personalo skyriaus vadovė. Kadangi darbas būtų prie generalinio direktoriaus, tai po pokalbio paklausė ar nenorėčiau iškart su kuo susitikti (nes galutinis žodis jo), žinoma sutikau, bet deja nerado jo darbo vietoje Jaučiu kad pokalbis vyko neblogai, gal kai kur ir nusišnekėjau vis per savo atvirumą vis kai labai stengiesi, tai išeina š... Vadovė pasakė, kad dėl mano kandidatūros jokių minusų nemato ir kad laukčiau pakvietimo dėl pokalbio su generaliniu (žinoma jai sulauksiu ). Viso yra 4 kandidatės atrinktos. Sakė ir tai užsidėti sau pliusą, nes jie jau atsirinko NET į pokalbį mane (na bet to į CV juk neįrašysi ) Prašė CV atsiųsti su nuotrauka, kad kandidatūrą galėtų pristatyti generaliniui direktoriui.
QUOTE(braske09 @ 2013 01 25, 08:17)
Aš vakar irgi dalyvavau pokalbyje.Įmonė labai didelė, labai gerai klestinti.Žodžiu darbas ne mano nosiai Bet nuėjau į pokalbį.Pokalbis vyko apie pusvalandį, labai maloni personalo skyriaus vadovė. Kadangi darbas būtų prie generalinio direktoriaus, tai po pokalbio paklausė ar nenorėčiau iškart su kuo susitikti (nes galutinis žodis jo), žinoma sutikau, bet deja nerado jo darbo vietoje Jaučiu kad pokalbis vyko neblogai, gal kai kur ir nusišnekėjau vis per savo atvirumą vis kai labai stengiesi, tai išeina š... Vadovė pasakė, kad dėl mano kandidatūros jokių minusų nemato ir kad laukčiau pakvietimo dėl pokalbio su generaliniu (žinoma jai sulauksiu ). Viso yra 4 kandidatės atrinktos. Sakė ir tai užsidėti sau pliusą, nes jie jau atsirinko NET į pokalbį mane (na bet to į CV juk neįrašysi ) Prašė CV atsiųsti su nuotrauka, kad kandidatūrą galėtų pristatyti generaliniui direktoriui.
Super aš irgi eisiu šiandien i didelę įmonę, bijau biški
nepamirškite pasigirti kaip sekėsi, panelės
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 25, 08:31)
Super aš irgi eisiu šiandien i didelę įmonę, bijau biški
Parašyk, kaip sekėsi, abiejuose pokalbiuose .
Vakar pagaliau susitariau tiksliai, kada išeinu iš dabartinio darbo ir kada pradedu naująjį - priėjom kompromiso, nereikės 14 dienų atidirbinėt, tik pusė to laiko, tai naujieji darbdaviai labai apsidžiaugė ir jau kitą penktadienį - vasario 1 d. įdarbins. Truputį buvo juokinga klausyti, kai senieji darbdaviai, sužinoję, kad išeinu, pradėjo labai liūdėti , siūlyti įvairius kitus variantus ir pan. Kodėl seniau tylėjo, matyt nesitikėjo, kad taip greit kažką rasiu, gal galvojo su pakiša eisiu maldaut (nes valstybės tarnyba,pas mus taip įprasta), o dabar daužo galvą į sieną, kad geras darbuotojas išeina, ot sistema
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 25, 14:16)
Parašyk, kaip sekėsi, abiejuose pokalbiuose .
Nu akropolyje tai visai ne kas,eilinį sykį man savęs pasidarė gaila,ir daviau suprast kad nieko nebus ir atsisveikinome
O toj kitoj kompanijoj tai panašu ėjos neblogai bet ar paskambins ar ne nežinau, tačiau tikiuosi labai dave parašyti laišką anglų ir rusų kalbomis viešbučio rezervacijai
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 25, 18:03)
Nu akropolyje tai visai ne kas,eilinį sykį man savęs pasidarė gaila,ir daviau suprast kad nieko nebus ir atsisveikinome
O toj kitoj kompanijoj tai panašu ėjos neblogai bet ar paskambins ar ne nežinau, tačiau tikiuosi labai dave parašyti laišką anglų ir rusų kalbomis viešbučio rezervacijai
Na reikia tikėtis, kad paskambins .
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 25, 18:50)
Na reikia tikėtis, kad paskambins .
Laaaabai tikiuosi
Nežinau, ar tai tiesa, bet mano patirtis rodo, kad jei pokalbis trunka trumpiau nei pusę valandos - gero nesitikėk. Nebent pareigos nėra labai atsakingos ir bile reikia žmogaus
Čia tik šiaip mano pamąstymas
Na bus matyt bet aš irgi tikėt norėčiau jūsų versija
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 26, 02:27)
Nežinau, ar tai tiesa, bet mano patirtis rodo, kad jei pokalbis trunka trumpiau nei pusę valandos - gero nesitikėk. Nebent pareigos nėra labai atsakingos ir bile reikia žmogaus
Iš tikrųjų gal ir tiesa Į dabartinę darbovietę priėmė po gal pusvalandžio išsamaus pokalbio, ne tik susipažinant su manimi, bet ir patikrinant anglų kalbos žinias, nusakant darbo specifiką, o po to ir atvedant į darbo vietą, parodant, kaip dirbama, ką reikėtų daryti Net pati nustebau, kad tiek užlaikė Panašiai buvo ir pokalbyje su "Senukais", pokalbiai vykdavo ilgokai, tik nevedė dar į darbo vietą, bet būtų jau pakvietę, jei nebūčiau pirma įsidarbinus kitur O ten, kur ir pati mačiau, kad nedirbčiau ir darbdavys matė, kad netikčiau, tai pokalbiai būdavo trumpi, gal 15-20 minučių... Na bet patirtis mano dar mažoka
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 26, 02:27)
Žiūrint, su kuo vyksta pokalbis ir koks jo tikslas. Aš buvau tokiam, kur vos penkias minutes vyko, su paprastu darbuotoju, kaip suprantu čia pirmo įvaizdžio susidarymui - ar patinka išvaizda ar patinka bendravimas, o gal net ar jis norės su tavim kartu dirbti . O jei praeini, tai tada bus rimtesnis pokalbis su vadovais . Bet aš nemanau, kad paskambins .