Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Aš vakar irgi dalyvavau pokalbyje.Įmonė labai didelė, labai gerai klestinti.Žodžiu darbas ne mano nosiai biggrin.gif Bet nuėjau į pokalbį.Pokalbis vyko apie pusvalandį, labai maloni personalo skyriaus vadovė. Kadangi darbas būtų prie generalinio direktoriaus, tai po pokalbio paklausė ar nenorėčiau iškart su kuo susitikti (nes galutinis žodis jo), žinoma sutikau, bet deja nerado jo darbo vietoje doh.gif Jaučiu kad pokalbis vyko neblogai, gal kai kur ir nusišnekėjau vis per savo atvirumą doh.gif biggrin.gif vis kai labai stengiesi, tai išeina š... biggrin.gif Vadovė pasakė, kad dėl mano kandidatūros jokių minusų nemato ir kad laukčiau pakvietimo dėl pokalbio su generaliniu (žinoma jai sulauksiu g.gif ). Viso yra 4 kandidatės atrinktos. Sakė ir tai užsidėti sau pliusą, nes jie jau atsirinko NET į pokalbį mane (na bet to į CV juk neįrašysi lotuliukas.gif ) Prašė CV atsiųsti su nuotrauka, kad kandidatūrą galėtų pristatyti generaliniui direktoriui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 01 25, 08:17)
Aš vakar irgi dalyvavau pokalbyje.Įmonė labai didelė, labai gerai klestinti.Žodžiu darbas ne mano nosiai biggrin.gif Bet nuėjau į pokalbį.Pokalbis vyko apie pusvalandį, labai maloni personalo skyriaus vadovė. Kadangi darbas būtų prie generalinio direktoriaus, tai po pokalbio paklausė ar nenorėčiau iškart su kuo susitikti (nes galutinis žodis jo), žinoma sutikau, bet deja nerado jo darbo vietoje doh.gif Jaučiu kad pokalbis vyko neblogai, gal kai kur ir nusišnekėjau vis per savo atvirumą doh.gif  biggrin.gif vis kai labai stengiesi, tai išeina š... biggrin.gif Vadovė pasakė, kad dėl mano kandidatūros jokių minusų nemato ir kad laukčiau pakvietimo dėl pokalbio su generaliniu (žinoma jai sulauksiu  g.gif ). Viso yra 4 kandidatės atrinktos. Sakė ir tai užsidėti sau pliusą, nes jie jau atsirinko NET į pokalbį mane (na bet to į CV juk neįrašysi  lotuliukas.gif  ) Prašė CV atsiųsti su nuotrauka, kad kandidatūrą galėtų pristatyti generaliniui direktoriui. smile.gif

Super thumbup.gif aš irgi eisiu šiandien i didelę įmonę, bijau biški biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
nepamirškite pasigirti kaip sekėsi, panelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 25, 08:31)
Super  thumbup.gif  aš irgi eisiu šiandien i didelę įmonę, bijau biški  biggrin.gif  unsure.gif

Parašyk, kaip sekėsi, abiejuose pokalbiuose smile.gif .

Atsakyti
Vakar pagaliau susitariau tiksliai, kada išeinu iš dabartinio darbo ir kada pradedu naująjį - priėjom kompromiso, nereikės 14 dienų atidirbinėt, tik pusė to laiko, tai naujieji darbdaviai labai apsidžiaugė ir jau kitą penktadienį - vasario 1 d. įdarbins. Truputį buvo juokinga klausyti, kai senieji darbdaviai, sužinoję, kad išeinu, pradėjo labai liūdėti biggrin.gif , siūlyti įvairius kitus variantus ir pan. Kodėl seniau tylėjo, matyt nesitikėjo, kad taip greit kažką rasiu, gal galvojo su pakiša eisiu maldaut (nes valstybės tarnyba,pas mus taip įprasta), o dabar daužo galvą į sieną, kad geras darbuotojas išeina, ot sistema doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 25, 14:16)
Parašyk, kaip sekėsi, abiejuose pokalbiuose  smile.gif .

Nu akropolyje tai visai ne kas,eilinį sykį man savęs pasidarė gaila,ir daviau suprast kad nieko nebus ir atsisveikinome blush2.gif
O toj kitoj kompanijoj tai panašu ėjos neblogai g.gif bet ar paskambins ar ne nežinau, tačiau tikiuosi labai rolleyes.gif dave parašyti laišką anglų ir rusų kalbomis viešbučio rezervacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 25, 18:03)
Nu akropolyje tai visai ne kas,eilinį sykį man savęs pasidarė gaila,ir daviau suprast kad nieko nebus ir atsisveikinome  blush2.gif
O toj kitoj kompanijoj tai panašu ėjos neblogai  g.gif  bet ar paskambins ar ne nežinau, tačiau tikiuosi labai rolleyes.gif dave parašyti laišką anglų ir rusų kalbomis viešbučio rezervacijai  smile.gif

Na reikia tikėtis, kad paskambins 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 25, 18:50)
Na reikia tikėtis, kad paskambins  4u.gif .

Laaaabai tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, ar tai tiesa, bet mano patirtis rodo, kad jei pokalbis trunka trumpiau nei pusę valandos - gero nesitikėk. Nebent pareigos nėra labai atsakingos ir bile reikia žmogaus unsure.gif

Čia tik šiaip mano pamąstymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 26 sausio 2013 - 01:40
Na bus matyt smile.gif bet aš irgi tikėt norėčiau jūsų versija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 26, 02:27)
Nežinau, ar tai tiesa, bet mano patirtis rodo, kad jei pokalbis trunka trumpiau nei pusę valandos - gero nesitikėk. Nebent pareigos nėra labai atsakingos ir bile reikia žmogaus  unsure.gif

Čia tik šiaip mano pamąstymas  g.gif

Iš tikrųjų gal ir tiesa g.gif Į dabartinę darbovietę priėmė po gal pusvalandžio išsamaus pokalbio, ne tik susipažinant su manimi, bet ir patikrinant anglų kalbos žinias, nusakant darbo specifiką, o po to ir atvedant į darbo vietą, parodant, kaip dirbama, ką reikėtų daryti g.gif Net pati nustebau, kad tiek užlaikė biggrin.gif Panašiai buvo ir pokalbyje su "Senukais", pokalbiai vykdavo ilgokai, tik nevedė dar į darbo vietą, bet būtų jau pakvietę, jei nebūčiau pirma įsidarbinus kitur biggrin.gif O ten, kur ir pati mačiau, kad nedirbčiau ir darbdavys matė, kad netikčiau, tai pokalbiai būdavo trumpi, gal 15-20 minučių... Na bet patirtis mano dar mažoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 26, 02:27)
Nežinau, ar tai tiesa, bet mano patirtis rodo, kad jei pokalbis trunka trumpiau nei pusę valandos - gero nesitikėk. Nebent pareigos nėra labai atsakingos ir bile reikia žmogaus  unsure.gif

Čia tik šiaip mano pamąstymas  g.gif

Žiūrint, su kuo vyksta pokalbis ir koks jo tikslas. Aš buvau tokiam, kur vos penkias minutes vyko, su paprastu darbuotoju, kaip suprantu čia pirmo įvaizdžio susidarymui - ar patinka išvaizda ar patinka bendravimas, o gal net ar jis norės su tavim kartu dirbti g.gif. O jei praeini, tai tada bus rimtesnis pokalbis su vadovais g.gif. Bet aš nemanau, kad paskambins biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 26 sausio 2013 - 14:22