Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(kaubojey @ 2013 01 24, 14:37)
Iš ko sprendi, kad kviesis į antrą turą?

Pasakė po pokalbio, kad dar susitiksime ir laukčiau skambučio. Dar pasakė, kas lauks antrame etape.
Papildyta:
QUOTE(dreamless @ 2013 01 24, 14:43)
Va aš ir šiandien iš darbo pokalbio, bet kažin ar pateksiu į antrą etapą, nes man pasirodė, kad jiems reikia žmogaus jau su darbo patirtimi, o ir pokalbis buvo toks trumputis blink.gif Nors man pasirodė, kad aš matyt buvau viena iš pirmųjų kandidatų kalbintų g.gif
Bet vis kažkaip paguodžia tai, kad bent jau kažkas į darbo pokalbį pakvietė. Nes jau buvau nusivylusi visai, tikėjimą praradusi, kad be darbo patirties galima, ką nors rasti. Vis atsirado paskata ir toliau CV siuntinėt, o gal pasiseks  smile.gif

O mano pokalbis truko 1,5 val. Tik irgi sakė, kad dar ne visus kandidatus matė. O pats pakvietimas į pokalbį, kaip minėjau, ir mane labai paguodė, nes irgi buvau jau visai nusivylusi, ir skatina nenuleisti rankų drinks_cheers.gif

Aišku, jokios garantijos tie antri etapai neduoda, esu praėjusi ir tris turus, bet priima tai tik vieną žmogų... Kaip norėčiau, kad pagaliau tas žmogus būčiau aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 24 sausio 2013 - 15:31
QUOTE(cvvilnius @ 2013 01 24, 09:39)
Per 3 mėnesius tikrai realu gauti darbą.

Uch negasdinkit - vakar suejo lygiai 3 menesiai, kaip pradejau darbo ieskot - bet dar optimizmo pilna biggrin.gif

O siaip jauciasi temoje toks pagyvejimas, nors pas mane dabar visiska ramuma.. nors vakar darbo birzoje susirasiau i visus seminarus apie motyvaciniu rasyma, pacius pokalbius del darbo - gal ka naujo suzinosiu, gal kur savas klaidas pastebesiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 24 sausio 2013 - 15:49
QUOTE(cvvilnius @ 2013 01 24, 10:39)
Per 3 mėnesius tikrai realu gauti darbą.

Man atrodo, kad per kiek laiko darbą susirasi priklauso nuo: kokio darbo ieškai (jei, bet kokio, tai darbą galima greičiau rasti), kokiame mieste ieškome ir darbo patirtis.
Atsakyti
Mergaitės, man tik dabar daėjo, kad, ko gero, turėčiau gauti socialines išmokas (nes nedarbo išmokai tai trūksta stažo per paskutinius 36 mėn.), kol neturiu jokių pajamų, stoviu darbo biržoje ir esu netekėjusi.

Ar jūs susitvarkiusios šitą dalyką? Juk pinigėliai tikrai reikalingi, gaila, kad tiek mėnesių apie tai net nepagalvojau, o niekas ir neinformavo... (galėčiau juos investuoti kursams anglų kalbai patobulinti ar pan., būtų kur išeiti (veikla+nauda), nes lėšų tokiems dalykams neturiu daugiau iš kur gauti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 24 sausio 2013 - 16:10
QUOTE(legacy @ 2013 01 24, 17:07)
Mergaitės, man tik dabar daėjo, kad, ko gero, turėčiau gauti socialines išmokas (nes nedarbo išmokai tai trūksta stažo per paskutinius 36 mėn.), kol neturiu jokių pajamų, stoviu darbo biržoje ir esu netekėjusi.

Ar jūs susitvarkiusios šitą dalyką? Juk pinigėliai tikrai reikalingi, gaila, kad tiek mėnesių apie tai net nepagalvojau, o niekas ir neinformavo... (galėčiau juos investuoti kursams anglų kalbai patobulinti ar pan., būtų kur išeiti (veikla+nauda), nes lėšų tokiems dalykams neturiu daugiau iš kur gauti).

Jei esi registruota atskirai nuo tėvų kaip vienas gyvenantis asmuo ir negauni jokių pajamų, tada taip, tau priklauso socialinė pašalpa 4u.gif
Atsakyti
Ar jūs susitvarkiusios šitą dalyką?

poster_offtopic.gif manau galėtute gauti socialinę išmoką pasiskaitykite temą apie > Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,, lengvatos, pašalpos, kompensacijos... Ten merginos pakonsultuos, kas kaip smile.gif

Jei nepaslaptis, kiek laiko jau ieškote darbo? Kokios nors darbo patirties turite?
Atsakyti
Dėkui, mergaitės 4u.gif Reikės pasidomėti.

O darbo ieškausi jau daugiau kaip 4 mėn. Šiek tiek patirties turiu. Tad tai turbūt geriau negu nieko, bet ir nesiskaito, kaip jau Patirtis, nes nesu vienoje vietoje išdirbusi metų. Manau, patirtis, kai bent du metus vienoje vietoje pradirbi...

O kaip Jums sekasi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 24 sausio 2013 - 17:26
Isivaizduojat, o man siandien paskambino is vienos kompanijos, kur pokalbyje buvau ir pasake, kad atsirinko kita zmogu.. per mano gyvenimo praktika - dar nei karto tokio skambucio nesu sulaukusi biggrin.gif smagu, kad ziuri atsakingai, nors is kitos puses labai to darbo norejau verysad.gif .. ka padarysi - vadinasi ne man skirta buvo..
Atsakyti
Man irgi taip yra buvę.
Atsakyti
Aš skambučio nesu sulaukus, nebent el.paštu parašo, kad kitą atsirinko. unsure.gif O jei jau skambučio sulaukėte, tuomet tikriausiai tikrai gerai pasirodėte, bet dėl kažkokios svarbios priežasties pasirinko kitą kandidatą.
Atsakyti
Mane tai pakvietė šiandien i 2 pokalbius rytoj,tai rošiuos.....tačiau vienas jų į pardavėjas akropolyje....hmmm nelabai noriu bet gal geriau nei nieko g.gif O kitas tai būtų nerealu įsidarbinti, o...bet...tačiau.......na bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti

Turėtumėt gauti socialinę paramą iš seniunijos, bent Kaune taip yra. Tiesiog pasiskambinkit į seniuniją ir paklauskit 4u.gif
Atsakyti