QUOTE(kaubojey @ 2013 01 24, 14:37)
Iš ko sprendi, kad kviesis į antrą turą?
Pasakė po pokalbio, kad dar susitiksime ir laukčiau skambučio. Dar pasakė, kas lauks antrame etape.
Papildyta:
QUOTE(dreamless @ 2013 01 24, 14:43)
Va aš ir šiandien iš darbo pokalbio, bet kažin ar pateksiu į antrą etapą, nes man pasirodė, kad jiems reikia žmogaus jau su darbo patirtimi, o ir pokalbis buvo toks trumputis Nors man pasirodė, kad aš matyt buvau viena iš pirmųjų kandidatų kalbintų
Bet vis kažkaip paguodžia tai, kad bent jau kažkas į darbo pokalbį pakvietė. Nes jau buvau nusivylusi visai, tikėjimą praradusi, kad be darbo patirties galima, ką nors rasti. Vis atsirado paskata ir toliau CV siuntinėt, o gal pasiseks
Bet vis kažkaip paguodžia tai, kad bent jau kažkas į darbo pokalbį pakvietė. Nes jau buvau nusivylusi visai, tikėjimą praradusi, kad be darbo patirties galima, ką nors rasti. Vis atsirado paskata ir toliau CV siuntinėt, o gal pasiseks
O mano pokalbis truko 1,5 val. Tik irgi sakė, kad dar ne visus kandidatus matė. O pats pakvietimas į pokalbį, kaip minėjau, ir mane labai paguodė, nes irgi buvau jau visai nusivylusi, ir skatina nenuleisti rankų
Aišku, jokios garantijos tie antri etapai neduoda, esu praėjusi ir tris turus, bet priima tai tik vieną žmogų... Kaip norėčiau, kad pagaliau tas žmogus būčiau aš