Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(sticho @ 2013 01 22, 18:20)
Sveikinimai sveikinimai! O as ir toliau laukiu ziniu is paskutinto pokalbio ir visas mintis kokia buciau sauni darbuotoja - siunciu tiems darbdaviams  lotuliukas.gif
As butinai siusciau su ar be rekomendaciju.. siaip va ir tame paskutiniam pokalbyje manes paprase rekomendacijos, tai pasiskambinau savo buvusiam vadovui (nors jau nedirbu daugiau kaip 3 metus) ir jis mielai sutiko padet .. va taip.. o siaip ir man paciai idomu del rekomedaciju ( gal cia cvvilnius irgi padetu) - rekomendacijos butinai turi buti is darbo kuriame dirbai? o pavyzdziui negaletu koks aukstesnes pareigas uzimantis ir tave pazistantis zmogus tave rekomenduot? nors pas ji ir nedirbai?..

Būtinai turi būti iš darbo, kuriame dirbai smile.gif Šiaip visi mes galim smile.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai ačiū už sveikinimus,vakar apsvarsčiau, kad visus savo tris rimtus darbus (neskaitant studentiškų) gavau iš pirmo pokalbio, niekada man darbdaviai nėra pasakę "ne",kažkas yra galbūt, kas manyje patinka, šiaip per pokalbį daug šypsausi, stengiuosi būti kuo labiau atsipalaidavus, bajeriuką net kokį suskeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2013 01 23, 08:32)
Būtinai turi būti iš darbo, kuriame dirbai smile.gif Šiaip visi mes galim smile.gif

O man įdomu,ką daryt su rekomendacijom,jei tarkim mano šefas mirė,beveik visi senbuviai darbuotojai išėję,dirba nauji žmonės,valdžia pasikeitus.
Tai kas turėtų parašyt rekomendacinį laišką tokiu atveju?

Darbą visos rasit 4u.gif Garantuoju biggrin.gif Nes kas ieško,tas tikrai randa 4u.gif Ir sveikinimai jau jį gavusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu abi gavusias darbus thumbup.gif Kaip supratau, jau buvote su patirtimi, gal dėl to greičiau pasisekė darbą rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 23, 08:42)
O man įdomu,ką daryt su rekomendacijom,jei tarkim mano šefas mirė,beveik visi senbuviai darbuotojai išėję,dirba nauji žmonės,valdžia pasikeitus.

Darbą visos rasit 4u.gif Garantuoju biggrin.gif Nes kas ieško,tas tikrai randa 4u.gif Ir sveikinimai jau jį gavusioms 4u.gif

Galima bandyti kolegų buvusių paprašyti, bet čia nėra labai rimtas laiškas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 23, 09:42)

Prašyčiau buvusiusių kolegų, vadovų ir bandyčiau paaiškinti situaciją kodėl buvęs darbdavys negali pateikti rekomendacijos - jei tikrai rimta priežastis.
Atsakyti
sveikinu visas isidarbinusias smile.gif as dar paieskose..nera patirties,nera ir jokiu skambuciu.. sad.gif o as vis laukiu ir laukiu sad.gif
Atsakyti
Neperseniausiai nusiunčiau cv i vieną įmonę, paskambino, bet pokalbis įvyko telefonu g.gif Sakė tikriausiai reikės kad atvyktumėte į pokalbį, tačiau susisieksime veliau su jumis blink.gif Nu dar taip nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 23, 13:59)
Neperseniausiai nusiunčiau cv i vieną įmonę, paskambino, bet pokalbis įvyko telefonu  g.gif  Sakė tikriausiai reikės kad atvyktumėte į pokalbį, tačiau susisieksime veliau su jumis blink.gif Nu dar taip nemačiau biggrin.gif

Čia tik siekdami plačiau sužinoti apie jūsų patirtį, buvusių darbų pobūdį, išsiaiškinti atlyginimo lūkesčius ir pan.
Mes taip darome siekiant sutaupyti laiko. jei kandidatas tinka pagal visus reikalavimus, jo CV siunčiame įmonės vadovui su trumpu reziume apie kandidatą. jei jam tinka - tik tokiu atveju įvyksta pokalbis smile.gif patikėkit, būna atvejų kai siunčia CV į vieną pareigybę ir lyg atitiktų CV nurodyta patirtis, tačiau pakalbinus paaiškėja, kad buvusioje įmonėje žmogus atliko visai kitokius darbus smile.gif todėl labai svarbu plačiau pakomentuoti buvusią darbo patirtį.
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 01 23, 08:23)
Sveikutės mergaitės, žinia gera po viena nevaikšto, vakar gavau darbą aš taipogi smile.gif drinks_cheers.gif

Sveikinu 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 23, 14:12)
Čia tik siekdami plačiau sužinoti apie jūsų patirtį, buvusių darbų pobūdį, išsiaiškinti atlyginimo lūkesčius ir pan.
Mes taip darome siekiant sutaupyti laiko. jei kandidatas tinka pagal visus reikalavimus, jo CV siunčiame įmonės vadovui su trumpu reziume apie kandidatą. jei jam tinka - tik tokiu atveju įvyksta pokalbis smile.gif patikėkit, būna atvejų kai siunčia CV į vieną pareigybę ir lyg atitiktų CV nurodyta patirtis, tačiau pakalbinus paaiškėja, kad buvusioje įmonėje žmogus atliko visai kitokius darbus smile.gif todėl labai svarbu plačiau pakomentuoti buvusią darbo patirtį.

Vadinas dabar lauksiu g.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad pas mus temoje pradėjo reikalai eiti geryn 4u.gif

o aš vis suku galvą, ką atsakyti, jei manęs paklaustų per pokalbį ar šiaip nunešus kam CV dėl ko išėjau iš priešpaskutinio darbo (mano svajonių darbas ir pagal specialybę rolleyes.gif ) Ankščiau klausiau jau... blush2.gif Kur prie manęs priekabiavo, dėl to nebeiškenčiau ir išėjau doh.gif Kaip normaliai darbdaviui atsakyti, kad ir apie mane blogo įspūdžio nepagalvotų ir kad "stumiu" ant buvusio darbdavio? doh.gif
Atsakyti