gavau darbą
super, pirmas cv, pirmas pokalbis ir jau darbas yra, tikrai nesitikėjau,plius pasakė algą net didesnę nei užsiprasiau , rytoj eisiu išėjimo prašymą rašyt
QUOTE(murka22 @ 2013 01 22, 17:36)
gavau darbą
super, pirmas cv, pirmas pokalbis ir jau darbas yra, tikrai nesitikėjau,plius pasakė algą net didesnę nei užsiprasiau , rytoj eisiu išėjimo prašymą rašyt
Šaunuolė Sveikinimai
QUOTE(murka22 @ 2013 01 22, 16:36)
gavau darbą
Sveikinimai!!!!
Sveikos, pradėjau ir aš ieškoti naujo darbuko, kadangi seniai teko ieškoti, tai daug klausimų iškyla
Šiandien peržvelgiau man tinkamus skelbimus, tai vieną radau idealiai man tinkantį, BET reikalavimas yra atsiųsti dvi rekomendacijas anglų kalba. Galėčiau gauti nebent vieną iš paskutinio darbdavio, bet dabar aš jau ten kaip ir nedirbu du metus (vaiko priežiūros atostogos), tai nieko tinkamo manau jis neparašytų. Gal ir parašytų, bet nenoriu prašinėti..... o prieš tai buvęs darbas su reikiama sritimi visai nesusijęs, be to ir išsiskyrėm su direktorium ne gražiuoju. Kaip manote, ką daryti tokiu atveju - pamiršt tą skelbimą ar bandyt siųsti tik CV ir cover letter?
Šiandien peržvelgiau man tinkamus skelbimus, tai vieną radau idealiai man tinkantį, BET reikalavimas yra atsiųsti dvi rekomendacijas anglų kalba. Galėčiau gauti nebent vieną iš paskutinio darbdavio, bet dabar aš jau ten kaip ir nedirbu du metus (vaiko priežiūros atostogos), tai nieko tinkamo manau jis neparašytų. Gal ir parašytų, bet nenoriu prašinėti..... o prieš tai buvęs darbas su reikiama sritimi visai nesusijęs, be to ir išsiskyrėm su direktorium ne gražiuoju. Kaip manote, ką daryti tokiu atveju - pamiršt tą skelbimą ar bandyt siųsti tik CV ir cover letter?
gavau darbą
Sveikinimai sveikinimai! O as ir toliau laukiu ziniu is paskutinto pokalbio ir visas mintis kokia buciau sauni darbuotoja - siunciu tiems darbdaviams
QUOTE(linksmuciuke @ 2013 01 22, 18:04)
Kaip manote, ką daryti tokiu atveju - pamiršt tą skelbimą ar bandyt siųsti tik CV ir cover letter?
As butinai siusciau su ar be rekomendaciju.. siaip va ir tame paskutiniam pokalbyje manes paprase rekomendacijos, tai pasiskambinau savo buvusiam vadovui (nors jau nedirbu daugiau kaip 3 metus) ir jis mielai sutiko padet .. va taip.. o siaip ir man paciai idomu del rekomedaciju ( gal cia cvvilnius irgi padetu) - rekomendacijos butinai turi buti is darbo kuriame dirbai? o pavyzdziui negaletu koks aukstesnes pareigas uzimantis ir tave pazistantis zmogus tave rekomenduot? nors pas ji ir nedirbai?..
gavau darbą
nuoširdžiausi sveikinimai ir didelės sėkmės
QUOTE(murka22 @ 2013 01 22, 17:36)
gavau darbą
Sveikinu ! Tikrai labai smagu, kad vos vieno cv užteko !
gavau darbą
sveikinimai
Sveikutės mergaitės, žinia gera po viena nevaikšto, vakar gavau darbą aš taipogi
Šiandien prasidės reikiamų dokumentų susirinkimas, ir prašymo pildymas senai darbovietei... Esu patenkinta savim be galo, matyt anieji pokalbiai įskiepijo kažkokio natūralaus pasitikėjimo savimi ir energijos, nes mane pačią pirmą jie apklausinėjo, kiti kandidatai pasirodė nebeidomūs, pasiliko tik mane
O ir įmonė - 22 metus Lietuvos rinkoj klestintis, ah... Ramu ant širdelės
Šiandien prasidės reikiamų dokumentų susirinkimas, ir prašymo pildymas senai darbovietei... Esu patenkinta savim be galo, matyt anieji pokalbiai įskiepijo kažkokio natūralaus pasitikėjimo savimi ir energijos, nes mane pačią pirmą jie apklausinėjo, kiti kandidatai pasirodė nebeidomūs, pasiliko tik mane
O ir įmonė - 22 metus Lietuvos rinkoj klestintis, ah... Ramu ant širdelės
QUOTE(reaana @ 2013 01 23, 08:23)
Sveikutės mergaitės, žinia gera po viena nevaikšto, vakar gavau darbą aš taipogi
Sveikinu
Tikiuosi, kad darbą gaus visos, kurios jo ieško
nu super nuotaikos temoje gerėja
Sveikinimai visoms
Nu tikiuosi aš gal irgi greit galėsiu pasidžiaugt
Nu tikiuosi aš gal irgi greit galėsiu pasidžiaugt