QUOTE(Teka @ 2012 11 24, 21:50)
iš tikrųjų tai esu buvus ir kitoj barikadų pusėj ir tikrai nėra taip jau paprasta žmogų išgrūst, ypač, jei jis gerai žino savo teises. o ir aplamai ne apie tai diskusija buvo, aš paprasčiausiai parašiau, kad nesuprantu, kaip galiam tik išėjus iš darbo savo noru iškart stot į biržą pašalpai gaut. mano nuomone, turėtų būt duodamas bent jau kažkoks laikotarpis, per kurį žmogui nepavykstant susirast darbo, būtų skiriama pašalpa, nes dabar labai daug tokių, kuriems nenaudinga net dirbt, nes pašalpas tai moka. tik tiek, apie tai kalbėjau.
nenoriu nei pyktis nei ką, tik išsakiau savo nuomonę
1. Kaip jus su tokia patirtim, ir vistiek nesuprantat- tai ne PASALPA, o nedarbo ismoka, kuri yra mokama tam, kuris turi- darbo staza, ir tikrai ne visa amzinybe..o tik 6 men. O as pvz. kita darba radau tik po 18
2. tikrai matyt neteko vaikscioti pas darbo inspektorius- jie ten dar labiau bijo visko negu kai kuriu imoniu vargsai darbuotojai, tik deda varneles ir viskas
3. ir matyt neteko teistis- o as teisiausi- ir patikekit, kai teisiesi su tikrai itakingais zmonemis, tau net teisejas pasako " ar jus zinote su kuo teisiates?", kai teisiniai rastai vaiksto atbulinemis datomis, kai elementariai klastoja dokumentus, kai teisejas perskaito viena nutarti- o tu rastu gauni kita, ir buna praejes laikas ja apskusti-
...O vadovai- labai garsios asmenybes, ir per TV deklaruojantys labai skambius sukius, nes net savo laiku buvo partiju ir frakciju vadai
P.s. mano stazas- beveik 30 m., visa laika uzsidirbdavau sau viska pati, bet kvaila kalbeti, kad tik darbdavys gali skaiciuoti savo islaidas, investicijas ir t.t.
Darbo jega- lygiai tokia pati preke- ir darbuotojas irgi skaiciuoja, ir tikrai as juos visai suprantu- jei jam neapsimoka, jis ir nedirba....jis jau tikrai neturi is ko primoketi, kad i darba nuvaziuoti ir t.t.