Sveikutės, labai dažnai, keletą metų vis įsijungiu paskaitinėti forumą, tai dėl darbo patarimų, tai dėl tų pačių odos problemų, ir t.t.
Na ir nusprendžiau, galų gale pati čia pasireikšti...
Šiuo metu, prisijungiu prie jūsų gretų, darbo paieška.
Darbą , kaip ir turiu, bet... ten yra daug bet, darbdavys jau įspėtas kad išeisiu, viskas gerai, draugiškai, bent jau iš mano pusės taip atrodo
Pradėjau CV siuntinėti jau nuo gruodžio vidurio, skambučio nesulaukiau nė vieno iki sausio antros savaitės, matyt per švenčių šurmulius nelabai jiems įdomu buvo.
Patirties turiu metus, ir tokios gan neblogos sakyčiau, tai va, teko pabuvot trejuose pokalbiuose.
Pirmasis mane nustebino vienu dalyku: direktorius pasiūlė kavos/arbatos, pasakiau, kad arbatos, žodžiu, pataisė, padėjo ant stalą ir dar šalia viskio taurę. Tai palikau šito nesupratusi, gal čia koks testas buvo? Žinoma, neliečiau aš jos, bet ir nieko ir neužklausiau
Na tai buvo pirmasis darbo pokalbis po gerų metų, tai manau kad susimoviau, realiai siūlė tai kas netinka mano buvusiai patirčiai, ne mano sritis, o ir pati, iš to jaudulio daug sykių bandžiau įsiterpt į darbdavio pasakojimą. Daugiau viskas man asmeniškai tiko, tad gan nuliūdau, gavusi el.laišką su atsiprašymu kad netinku. Jis beje, labai oficialus ir anglų kalba... Buvo mintis, kad pasiskambino į buvusią darbovietę pasiklausinėti, o pas mane direktorius - "chytras" žmogus, su kolegom teko dviveidiškumo daug pamatyt
Tai gal ką pripasakojo, žinodamas kad ieškausi kažko naujo?
Antrasis pokalbis nuteikė nemaloniai. Mano nuomone, buvo per daug asmeninių klausimų ir klausimų pro šalį. Iš tų nemalonių asmeninių, tai kuo dirba mano tėvai, kokiame mieste jie gyvena, ar turi verslą, ar gyvenu viena, ar turiu nuosavą butą ar nuomuojuosi. Klausimai pro šalį: kuriame miesto rajone gyvenu, kaip šiandien čia atvažiavau, ar sutikčiau pasirašyti darbo sutartį 3 metams, nes pas juos toks kriterijus būna... Pas mane darbo sritis tokia, kad man sunku būtų dirbti įmonėje, kuri neturi vardo, ir patirties, o čia dar ėmė pasakot kad nori nauju vardu atsidaryti ir visus darbuotojus ten perkelt, tiesiog... Ir po tokios maišalynės, visgi mane pakvietė "pasibandyt", visisškai pasimetus po tokio keisto ir nemalonaus pokalbio, sutikau, bet kitą dieną paskambinau pasakyti kad neatvyksiu. Ir tada vėl prasidėjo, atkalbinėjimas, siūlymas kitų pareigų, o gal atlyginimą dar pakels, nu žodžiu...
Trečiasis vis dar neaiškus, bet, sužavėjo, tiek įmonė, tiek mane klausinėjusios moteriškės. Nors ir buvo testukas rusų kalbos žinioms patikrint, na aš techninius terminus mano darbui reikalingus žinojau, daugmaž kažką parodžiau. Klausimai buvo kaip ir surašyti kažkokių šablonų, jeigu būčiau perskaičius kokiam cvmarket.lt staipsniuką apie tuos pokalbius šablonus, būčiau pasirodžius geriau. Bet vis dar tikiuosi...