šiandien paskambino po pirmojo mano pokalbio dėl darbo, kad papuoliau į kitą etapą (tikiuosi paskutinį) kiek etapų gali būti administratirės darbe , apsidžiaugiau nuoširdžiai, vadinasi neišsigando mano užsiplėštos algos, bet turiu visokių baimių, visągyvenima dirbusi valstybinėse įstaigose eiti į privačia , brrrr...na bet judėt kaip sakant reik į priekį tik įdomu, jei jau praeičiau atrankas, ar jie sutiks laukti dvi savaites...nes aš dirbanti esu, niekas manęs taip lengvai neišleis iš dabartinio darbo
QUOTE(murka22 @ 2013 01 17, 15:42)
šiandien paskambino po pirmojo mano pokalbio dėl darbo, kad papuoliau į kitą etapą (tikiuosi paskutinį) kiek etapų gali būti administratirės darbe , apsidžiaugiau nuoširdžiai, vadinasi neišsigando mano užsiplėštos algos, bet turiu visokių baimių, visągyvenima dirbusi valstybinėse įstaigose eiti į privačia , brrrr...na bet judėt kaip sakant reik į priekį tik įdomu, jei jau praeičiau atrankas, ar jie sutiks laukti dvi savaites...nes aš dirbanti esu, niekas manęs taip lengvai neišleis iš dabartinio darbo
nu va, kaip smagu, kai temoje kažkoks judesys prasideda o jie žino, kad jūs dar dirbat? nekalbėjot dar apie tai, per kiek laiko galėsit pradėt dirbt? tai, manau, per šį pokalbį tai ir aptarsit
sėkmės jums
Dažnai įmonėms tos dvi savaitės, kai žmogus turi atidirbti, nėra kažkoks baisus laikotarpis, kad negalėtų palaukti. Tai manau problemų dėl to nekiltų. O jei jiems tai aktualu, būtų jau per pirmą pokalbį paklausę. Sėkmės!
QUOTE(Shantalė @ 2013 01 17, 15:54)
o kas yra tas slaptas pirkėjas?
Kai eini į parduotuves pagal tam tikrą scenarijų ir bandai išvesti pardavėjas iš kantrybės . Jei neišvedi, vadinasi jai pliusas .
Papildyta:
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 17, 16:53)
Dažnai įmonėms tos dvi savaitės, kai žmogus turi atidirbti, nėra kažkoks baisus laikotarpis, kad negalėtų palaukti. Tai manau problemų dėl to nekiltų. O jei jiems tai aktualu, būtų jau per pirmą pokalbį paklausę. Sėkmės!
O kai įmonė nori atleisti žmogų, jam turi pranešti prieš mėnesį, ar gali išmesti bet kada?
QUOTE(murka22 @ 2013 01 17, 16:42)
kiek zinau dabar reikia ne 14 kalendoriniu dienu, bet 14 darbo dienu senajame darbe dar dirbti, tai gaunasi beveik 3 sav.
Administratores pareigoms uzimti pries 2m. turejau 7 pokalbius=etapus
QUOTE(sticho @ 2013 01 16, 11:41)
1500lt - tai pasake, kad standartiskai visi tokia suma sako (cia i ta pozicija) - tiesiog cia mano klaida buvo ir neissiskyriau is visu kitu
labai gluminantis tox klausimas, bet kazi kiek cia reikia ju uzsiprasyti nesinori ir nusipiginti , ir brangiai pasirodyti...
QUOTE(be*starlet @ 2013 01 17, 23:22)
kiek zinau dabar reikia ne 14 kalendoriniu dienu, bet 14 darbo dienu senajame darbe dar dirbti, tai gaunasi beveik 3 sav.
Na jo, 7 etapai administratorei . Truputį ne per daug?
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 18, 11:38)
Šiaip daugoka Čia vos ne kaip prezidentą renka
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 18, 11:38)
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 18, 11:46)
Šiaip daugoka Čia vos ne kaip prezidentą renka
Tai as jau tikejausi, vos ne administratoriu prezidente buti
O kas juokingiausia, mokejo ir juokingus pinigus is pat pradziu-vos virs minimumo, po kurio laiko tik pakele i zmogiska lygi.
Aš tai vakar supykau nuėjus,atsisėdau pasižiūrėjau pavadinimą ant durų,isimečiau i google...platinimas kažkokių kavos aparatų man kaip sakė pavadinimą aš netaip užsirašiau ir išmetė man normalią įmonę tai pažiūrėjau atsistojau ir išėjau Bet skambina ir sako siuntėt savo cv,nu galvoju o gal.. bet tikrai nesiunčiu tokiems žodžiu
QUOTE(Arraja* @ 2013 01 18, 12:10)
Aš tai vakar supykau nuėjus,atsisėdau pasižiūrėjau pavadinimą ant durų,isimečiau i google...platinimas kažkokių kavos aparatų man kaip sakė pavadinimą aš netaip užsirašiau ir išmetė man normalią įmonę tai pažiūrėjau atsistojau ir išėjau Bet skambina ir sako siuntėt savo cv,nu galvoju o gal.. bet tikrai nesiunčiu tokiems žodžiu
Jei kažkuriam puslapy savo cv esat įrašiusi, tai ir skambina. Kiek pati pastebėjau, tai kur nors įkėlus cv jau kitą dieną gali sulaukti skambučių iš tokių "geidžiamų" darbų kaip draudimas, ko nors platinimas, platintojų paieška. O kas labiausiai erzina, kad kai kurie net nepasako normaliai, kas per darbas tenai.
Bet tas CV įkėlimas į cv.lt ir kitus puslapius naudingas. Pas mus būna tikrai sutiacijų,kad niekas nekandidatuoja į reikiamą pociziją. va tuomet ir ieškom per duomenų bazes