QUOTE(sticho @ 2013 01 15, 19:31)
Isivaizduojat mergaites - istryniau is cv seimynine padeti, vaikus ir vakar issiunciau pagal viena skelbima - siandien jau pakviete i pokalbi tik nezinau, kaip rytoj per pokalbi tuos vaikus paslept..
Kaip ir sakiau, CV reikia įrašyti tik darbinę informaciją
Papildyta:
QUOTE(barda @ 2013 01 15, 20:01)
Dėkoju dar kartelį, mergaitės
O Jūsų situacijoje tai aš sakyčiau ką jie nori girdėti. Reikia kažkaip sudaryt vaizdą, kad darbas bus pirmoje vietoje kiek tai įmanoma padaryti. Ieškoti pliusų - vaikai jau šiek tiek paaugę, arba kad leidžiat į darželį, kad jūsų aplinkoj yra daug puikių pavyzdžių kaip galima suderinti vaikus ir darbą. O be to, dar galima pasakyti, kad jei nematytumėte galimybės dirbti, tai darbo dar neieškotumėte.
Hmm.. na, kažkaip panašiai bandyčiau suktis.
Nors realiai tai be jokios abejonės, jog vaikai yra pirmų pirmiausioj vietoj, tik šitai, norint gauti darbą, geriausiai nutylėti.
Linkiu didžiausios sėkmės
O Jūsų situacijoje tai aš sakyčiau ką jie nori girdėti. Reikia kažkaip sudaryt vaizdą, kad darbas bus pirmoje vietoje kiek tai įmanoma padaryti. Ieškoti pliusų - vaikai jau šiek tiek paaugę, arba kad leidžiat į darželį, kad jūsų aplinkoj yra daug puikių pavyzdžių kaip galima suderinti vaikus ir darbą. O be to, dar galima pasakyti, kad jei nematytumėte galimybės dirbti, tai darbo dar neieškotumėte.
Hmm.. na, kažkaip panašiai bandyčiau suktis.
Nors realiai tai be jokios abejonės, jog vaikai yra pirmų pirmiausioj vietoj, tik šitai, norint gauti darbą, geriausiai nutylėti.
Linkiu didžiausios sėkmės
Logiška, kad darbdavys nori, jog darbuotojas dirbtų. Darbdaviui pirmoj vietoj verslas būna. Todėl ieškant darbo visas vaiko "palikimo" problemas reikia jau būti sustygavus.
Su mamom problema susidarė todėl, kad yra tokių, kurios naudojasi vaikais kaip galimybe "pailsėti nuo darbo". Juk šaukštas deguto ir medaus statinę pagadina.
Papildyta:
QUOTE(sticho @ 2013 01 16, 09:41)
Siaip del to ir ieskausi darbo - vaikai darzelyje, mociute laisva, o mama jau namie laisva sedi tik bandysiu visa sita ir pokalbyje irodyti..
Neseniai skaiciau straipsni, kad dazniau darba gauna tie kurie praso didesnes algos - tipo turi didesni savivertes jausma.. ir siaip vienam pokalbyje kai buvau ir kaip norima algos dydi uzsiminiau 1500lt - tai pasake, kad standartiskai visi tokia suma sako (cia i ta pozicija) - tiesiog cia mano klaida buvo ir neissiskyriau is visu kitu
Neseniai skaiciau straipsni, kad dazniau darba gauna tie kurie praso didesnes algos - tipo turi didesni savivertes jausma.. ir siaip vienam pokalbyje kai buvau ir kaip norima algos dydi uzsiminiau 1500lt - tai pasake, kad standartiskai visi tokia suma sako (cia i ta pozicija) - tiesiog cia mano klaida buvo ir neissiskyriau is visu kitu
Darbą gauna nebūtinai tie, kurie prašo didesnės algos. Nusivertinti nereikia, bet pervertinimas savo kompetencijų irgi yra negerai. Darbdaviui esminis faktorius kompetencijos, o tada alga. Tikrai ne atvirkščiai.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 08:29)
O aš vis pamirštu paklaust... Ką jūs sakote, kai klausia, kokie jūsų didžiausi pasiekimai darbe ir asmeniniame gyvenime? Na vadybininkai, dirbantys su pardavimais žmonės, gal turėtų, ką pasakyt, kaip kad padidinta apyvarta ar pan (na nežinau net), o ką sakyt vyr.finansininkui??? Prisimenu, kad yra to klausę ne vienam pokalby ir aš labai pasimesdavau, nes tikrai nežinau, kokius pasiekimus čia reiktų paminėt. O ir pasiekimai asmeniniame gyvenime...
Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones
Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones
Jūsų atveju, galima paminėti, kaip puikiai dirbote ir koks buvote vertinamas kolegų. O asmeniniame net nežinau, kiekvienas žmogus skirtingas, tik vyro ir vaikų gal neminėčiau, nes čia nėra pasiekimas (bent jau iš darbdavio pusės).