Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(sticho @ 2013 01 15, 19:31)
Isivaizduojat mergaites - istryniau is cv seimynine padeti, vaikus ir vakar issiunciau pagal viena skelbima - siandien jau pakviete i pokalbi  lotuliukas.gif tik nezinau, kaip rytoj per pokalbi tuos vaikus paslept..  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kažkodėl manau kad atsitiktinumas ax.gif
Linkiu sėkmės pokalbyje 4u.gif
Sakyk kad seneliai vaikus augina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš čia aišku juokauju...
Atsakyti
Dėkoju dar kartelį, mergaitės 4u.gif

QUOTE(sticho @ 2013 01 15, 19:31)
Isivaizduojat mergaites - istryniau is cv seimynine padeti, vaikus ir vakar issiunciau pagal viena skelbima - siandien jau pakviete i pokalbi  lotuliukas.gif tik nezinau, kaip rytoj per pokalbi tuos vaikus paslept..  biggrin.gif

O Jūsų situacijoje tai aš sakyčiau ką jie nori girdėti. Reikia kažkaip sudaryt vaizdą, kad darbas bus pirmoje vietoje kiek tai įmanoma padaryti. Ieškoti pliusų - vaikai jau šiek tiek paaugę, arba kad leidžiat į darželį, kad jūsų aplinkoj yra daug puikių pavyzdžių kaip galima suderinti vaikus ir darbą. O be to, dar galima pasakyti, kad jei nematytumėte galimybės dirbti, tai darbo dar neieškotumėte.
Hmm.. na, kažkaip panašiai bandyčiau suktis.
Nors realiai tai be jokios abejonės, jog vaikai yra pirmų pirmiausioj vietoj, tik šitai, norint gauti darbą, geriausiai nutylėti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Buvau vakar pirmame pokalbyje dėl darbo (administratorė),pradžioje buvau skeptiškai nusiteikusi ir ėjau tiesiog "ai nieko neprarasiu", bet man visai ten patiko,pasirodo tarptautinė didžiulė kompanija, iškart pasakė, kad yra galimybės kilti karjeros laiptais, netgi dar šiais metais (man tai yra svarbiausias dalykas darbe), tik dabar mąstau, kad per didelę algą užsiplėšiau doh.gif , tikrai bus daugybė kandidatų, kurie už daug mažesnę eitų dirbt...na sakė bet kokiu atveju informuos dėl patekimo į antrą etapą..laukiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 01 15, 10:30)
Uoj mergaitės kokia gera žinia šiandien mane prižadino. SKAMBUTIS!!! (Ta įmonė, kur daug užduočių ir pokalbių ten apturėjau).
"Kviečiame jus pas mus į kolektyvą"....
Negaliu nepasidalinti šituo džiaugsmu. Tiek vakar pergyvenau ir jau buvau beprarandanti viltį, tikrai. Rytoj 8 valandą jau būsiu darbe smile.gif
Tikrai labai nuoširdžiai linkiu visoms sulaukti tokios džiugios naujienos!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Laikykitės mergaitės:)

O ta mergina kuriai pasiųlė viešuosius ten prabuvo ilgiau nei metus...

thumbup.gif naujienos, sėkmės naujame darbe 4u.gif gal ir man pasiuntinėt CV jau reiktų g.gif biggrin.gif

QUOTE(murka22 @ 2013 01 16, 09:03)
Buvau vakar pirmame pokalbyje dėl darbo (administratorė),pradžioje buvau skeptiškai nusiteikusi ir ėjau tiesiog "ai nieko neprarasiu", bet man visai ten patiko,pasirodo tarptautinė didžiulė kompanija, iškart pasakė, kad yra galimybės kilti karjeros laiptais, netgi dar šiais metais (man tai yra svarbiausias dalykas darbe), tik dabar mąstau, kad per didelę algą užsiplėšiau  doh.gif , tikrai bus daugybė kandidatų, kurie už daug mažesnę eitų dirbt...na sakė bet kokiu atveju informuos dėl patekimo į antrą etapą..laukiu... doh.gif

va va, su tom algom. manęs į porą darbų nepriėmė dėl per didelės algos unsure.gif bet niekas net nebandė derėtis, kalbėt apie kitokią algą...tipo, jūs mums per brangi ir tiek doh.gif

einu skelbimus peržiūrėsiu, gal kas naujo atsiradę
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 01 15, 20:01)
O be to, dar galima pasakyti, kad jei nematytumėte galimybės dirbti, tai darbo dar neieškotumėte.

Siaip del to ir ieskausi darbo - vaikai darzelyje, mociute laisva, o mama jau namie laisva sedi biggrin.gif tik bandysiu visa sita ir pokalbyje irodyti..

QUOTE(murka22 @ 2013 01 16, 09:03)
tik dabar mąstau, kad per didelę algą užsiplėšiau  doh.gif , tikrai bus daugybė kandidatų, kurie už daug mažesnę eitų dirbt...

Neseniai skaiciau straipsni, kad dazniau darba gauna tie kurie praso didesnes algos - tipo turi didesni savivertes jausma.. ir siaip vienam pokalbyje kai buvau ir kaip norima algos dydi uzsiminiau 1500lt - tai pasake, kad standartiskai visi tokia suma sako (cia i ta pozicija) - tiesiog cia mano klaida buvo ir neissiskyriau is visu kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 16, 10:33)
einu skelbimus peržiūrėsiu, gal kas naujo atsiradę

ieškodama darbo tiesiog "kabėdavau" darbo skelbimų tinklapiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 16, 13:06)
ieškodama darbo tiesiog "kabėdavau" darbo skelbimų tinklapiuose 4u.gif

kabėjau, bet kai pastoviai tie patys per tuos pačius, tai įgriso. mėgstu, kai atsiranda nauji smile.gif
Atsakyti
Labas, jungiuos ir aš į jūsų būrį 4u.gif
Ieškau darbelio ir aš g.gif bet šis metas gal sunkokas kad nedaug jų? g.gif
Atsakyti
O aš vis pamirštu paklaust... Ką jūs sakote, kai klausia, kokie jūsų didžiausi pasiekimai darbe ir asmeniniame gyvenime? Na vadybininkai, dirbantys su pardavimais žmonės, gal turėtų, ką pasakyt, kaip kad padidinta apyvarta ar pan (na nežinau net), o ką sakyt vyr.finansininkui??? Prisimenu, kad yra to klausę ne vienam pokalby ir aš labai pasimesdavau, nes tikrai nežinau, kokius pasiekimus čia reiktų paminėt. O ir pasiekimai asmeniniame gyvenime...

Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 sausio 2013 - 08:31
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 08:29)
O aš vis pamirštu paklaust... Ką jūs sakote, kai klausia, kokie jūsų didžiausi pasiekimai darbe ir asmeniniame gyvenime? Na vadybininkai, dirbantys su pardavimais žmonės, gal turėtų, ką pasakyt, kaip kad padidinta apyvarta ar pan (na nežinau net), o ką sakyt vyr.finansininkui??? Prisimenu, kad yra to klausę ne vienam pokalby ir aš labai pasimesdavau, nes tikrai nežinau, kokius pasiekimus čia reiktų paminėt. O ir pasiekimai asmeniniame gyvenime...

O užduoda - pasiekimai asmeniniam gyvenime? g.gif blink.gif kaip keista..man tai visai niekas nesiriša su darbu... g.gif na aš gal sakyčiau kad mano pasiekimas - mano nuostabiausias vyras ir sūnus biggrin.gif Tai didžiausi pasiekimai cool.gif
O jei rimtai, tai net neišsivaizduoju ką reikėtų atsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 01 17, 09:04)
O užduoda - pasiekimai asmeniniam gyvenime? g.gif  blink.gif kaip keista..man tai visai niekas nesiriša su darbu... g.gif  na aš gal sakyčiau kad mano pasiekimas - mano nuostabiausias vyras ir sūnus biggrin.gif Tai didžiausi pasiekimai cool.gif
O jei rimtai, tai net neišsivaizduoju ką reikėtų atsakyti g.gif

tai va ir aš panašiai sakiau, bet kažkaip nu be ryšio. o dėl pasiekimų darbe?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 17, 09:29)

Kiekvienam tai labai individualu, aš pasakyčiau, kad visur kur išsikeliu tikslus gyvenime, sugebu juos pasiekti ir tai mane skatina eiti į priekį.. Kiekviename darbe stengiuosi maksimaliai išnaudoti suteiktas galimybes ir su kaupu pateisinti lūkesčius doh.gif Abstrakčiai klausia, abstraktus ir atsakymas blink.gif
Atsakyti