QUOTE(milky @ 2013 01 14, 11:57)
oj kaip pazistamos man visos sitos snekos.. man irgi 25,jau amzius rimtas,o vis nerandu darbo.o taip noriu dirbti...kuo toliau,tuo labiau prarandu vilti ji rasti.dar tokio beviltiskumo nesu gyvenime jautusi.kaip viena mergina sako,reikia maloniai laika isnaudot,bet kartais atsikeliu ir zinau,kad atejusi diena be planu,kaip ir visos sekancios.kancia taip gyventi... kartais uzeina tokie verkimo priepuoliai,kad draugas net nuraminti ... negali.jauciuos tokiu nuliu galvoju pradeti lankytis pas psichologe,nes baigiu paluzti, bet tai irgi kainuoja, o jau ir taip nasta draugui jauciuos,jis viska apmoka...
Man irgi būna ašarų pakalnės. Geriu raminančias arbatas, dar nusipirkus turiu Sadatif PC, bet jau tabletes stengiuosi kuo rečiau vartoti. prie ko priveda tokie dalykai, baisu ir pagalvoti.
Labiausiai liūdna dėl to, kad atrodo visi skuba, kažką veikia, dirba, bendrauja, o aš didžiąją laiko dalį sėdžiu namie ir nematau žmonių, nei mane žmonės mato.
Jau kartą buvo labai liūdnas reikalas, tiesiog kažkoks priepolis, kai puoliau žliumbti tiesiog balsu. Išsigandau pati savęs tada, nesupratau kas man darosi.