QUOTE(Shantalė @ 2013 01 10, 16:58)
Sveikos. Aš šiandien sulaukiau skambučio iš vienos firmos. Pakvietė rytoj į pokalbį. Bet kaip tyčia dabar radau krūvą skundų apie šią kompaniją .
Beto, radusi jų skelbimą norėjau nusiųsti savo CV jiems į paštą, bet įvedus adresą, kompiuteris jo neatpažino. Taigi nežinau ką rytoj daryti
Beto, radusi jų skelbimą norėjau nusiųsti savo CV jiems į paštą, bet įvedus adresą, kompiuteris jo neatpažino. Taigi nežinau ką rytoj daryti
Gali pabandyt. Jei įmonė nekokia, per darbo pokalbį tikrai pastebėsi, kad "kažkas čia ne taip"
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2013 01 10, 17:15)
Reikėtų dar patarimo-dar vis tobulinu savo cv
jei įmonėje dirbau vadybininke, etatų mažinimu buvau atleista, bet po dviejų savaičių direktorius apsigalvojo ir vėl pasikvietė dirbt -pareigos-administratorė. kaip formuot CV? rodyt tą 2 savaičių skirtumą?
jei įmonėje dirbau vadybininke, etatų mažinimu buvau atleista, bet po dviejų savaičių direktorius apsigalvojo ir vėl pasikvietė dirbt -pareigos-administratorė. kaip formuot CV? rodyt tą 2 savaičių skirtumą?
Neverta jį rodyti. Rašai dirbtą laikotarpį (mėnesiais, dienų nereikia), tuomet vadybininkė, skliausteliuose parašai datą, sudėstai viską, tada administratorė vėl data skliausteliuose ir dėstymas.
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2013 01 11, 06:24)
Sveikos ir aš jungiuosi į Jūsų būrį.Darbo ieškau jau senokai, o intensyviai jau kokie 2 metai..... labai noriu dirbti savo mėgiamą darbą personalo vadybininke.Darbo stažą šiose pareigose turiu 15 metų.... bet jis niekam nereikalingas, kadangi jau ilgai nedirbu.Domiuosi savo darbu visada, nesvarbu, kad ir nedirbu.Net Darbo biržoje konsultantė pareiškė, kad mane į tokias pareigas niekad nepriims.O aš vistiek nepasiduosiu, juk atsiras darbdavys vistiek Kokia Jūsų nuomonė?
Darbo biržos konsultantė teisi. Grynai personalo vadybininkų reikia tikrai laaaabai mažai, galima sakyti po vieną per metus. Siūlau, kad atnaujinti darbą taikyti į administratores su personalo funkcijomis. Nes jei ilgai nedirbsit, gali ir į šitą nepriimt...