Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Shantalė @ 2013 01 10, 16:58)
Sveikos. Aš šiandien sulaukiau skambučio iš vienos firmos. Pakvietė rytoj į pokalbį. Bet kaip tyčia dabar radau krūvą skundų apie šią kompaniją doh.gif .
Beto, radusi jų skelbimą norėjau nusiųsti savo CV jiems į paštą, bet įvedus adresą, kompiuteris jo neatpažino. Taigi nežinau ką rytoj daryti unsure.gif

Gali pabandyt. Jei įmonė nekokia, per darbo pokalbį tikrai pastebėsi, kad "kažkas čia ne taip"
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2013 01 10, 17:15)
Reikėtų dar patarimo-dar vis tobulinu savo cv biggrin.gif
jei įmonėje dirbau vadybininke, etatų mažinimu buvau atleista, bet po dviejų savaičių direktorius apsigalvojo ir vėl pasikvietė dirbt biggrin.gif  -pareigos-administratorė. kaip formuot CV? g.gif rodyt tą 2 savaičių skirtumą? g.gif

Neverta jį rodyti. Rašai dirbtą laikotarpį (mėnesiais, dienų nereikia), tuomet vadybininkė, skliausteliuose parašai datą, sudėstai viską, tada administratorė vėl data skliausteliuose ir dėstymas.
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2013 01 11, 06:24)
Sveikos ir aš jungiuosi į Jūsų būrį.Darbo ieškau jau senokai, o intensyviai jau kokie 2 metai..... labai noriu dirbti savo mėgiamą darbą personalo vadybininke.Darbo stažą šiose pareigose turiu 15 metų.... bet jis niekam nereikalingas, kadangi jau ilgai nedirbu.Domiuosi savo darbu visada, nesvarbu, kad ir nedirbu.Net Darbo biržoje konsultantė pareiškė, kad mane į tokias pareigas niekad nepriims.O aš vistiek nepasiduosiu, juk atsiras darbdavys vistiek  thumbup.gif Kokia Jūsų nuomonė?

Darbo biržos konsultantė teisi. Grynai personalo vadybininkų reikia tikrai laaaabai mažai, galima sakyti po vieną per metus. Siūlau, kad atnaujinti darbą taikyti į administratores su personalo funkcijomis. Nes jei ilgai nedirbsit, gali ir į šitą nepriimt...
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 01 11, 11:19)
Kuo ilgesnis bus periodas kai nedirbat tuo mazesnes galimybes gauti ne tik megiama darba, bet apskritai darba  4u.gif

Aplinkybės taip privertė, o dabar labai noriu ir galiu dirbti.
Papildyta:
QUOTE(cvvilnius @ 2013 01 11, 12:25)
Gali pabandyt. Jei įmonė nekokia, per darbo pokalbį tikrai pastebėsi, kad "kažkas čia ne taip"
Papildyta:

Neverta jį rodyti. Rašai dirbtą laikotarpį (mėnesiais, dienų nereikia), tuomet vadybininkė, skliausteliuose parašai datą, sudėstai viską, tada administratorė vėl data skliausteliuose ir dėstymas.
Papildyta:

Darbo biržos konsultantė teisi. Grynai personalo vadybininkų reikia tikrai laaaabai mažai, galima sakyti po vieną per metus. Siūlau, kad atnaujinti darbą taikyti į administratores su personalo funkcijomis. Nes jei ilgai nedirbsit, gali ir į šitą nepriimt...

Taip, personalo vadybininkių gal ir reikia ne daug , sutinku.bet į administratores dar sunkiau tokiame amžiuje kad kas priims, tik jaunas priima ir su anglų klb.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 01 11, 11:28)
..Taip, personalo vadybininkių gal ir reikia ne daug , sutinku.bet į administratores dar sunkiau tokiame amžiuje kad kas priims, tik jaunas priima ir su anglų klb.

Tiesa doh.gif mano draugė - jauna, tikrai graži panelė ir su anglų bei rusų kalbomis negavo darbo į tą poziciją. nes į pokalbį atėjo visos peroksidinės, priaugintais nagais ir blakstienom doh.gif (nieko nenorėjau įžeisti,nes juk blondinė - ne plaukų spalva o gyvenimo būdas)
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 11, 13:50)
Tiesa doh.gif  mano draugė - jauna, tikrai graži panelė ir su anglų bei rusų kalbomis negavo darbo į tą poziciją. nes į pokalbį atėjo visos peroksidinės, priaugintais nagais ir blakstienom doh.gif (nieko nenorėjau įžeisti,nes juk blondinė - ne plaukų spalva o gyvenimo būdas)

tai vat, kad šiuolaikiniai darbdaviai taip renkasi.....
Atsakyti
Aš išvis nevilty sad.gif neturiu patirties, šiemet baigiau studijas, darbo niekaip nerandu sad.gif
kaip yra gaila tų metų praleistų mokslams, nes darbus galiu dirbti tik paprastus, tai kam tų studijų reikėjo net nežinau verysad.gif po mokyklos galėjau dirbti tą patį...
Atsakyti
Labas naujokėms temoje, gaila, kad jums teko čia prisijungti 4u.gif

Gal aš pasiliksiu vis dėlto savo darbuke... blush2.gif Nes pasiskaičius apie situaciją... doh.gif Kelionė palauks, o papildomo darbo, kad nereiktų nuobodžiauti, manau tikrai galėsiu pasiprašyti vadovo... blush2.gif Na o jau ateitis parodys, kaip čia viskas susiklostys, ar liksiu, ar kaip, juolab, kad ne per ilgiausiai ir laukti - pusmetį-pusantrų metų...
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2013 01 11, 18:06)
Labas naujokėms temoje, gaila, kad jums teko čia prisijungti 4u.gif

Gal aš pasiliksiu vis dėlto savo darbuke... blush2.gif Nes pasiskaičius apie situaciją... doh.gif Kelionė palauks, o papildomo darbo, kad nereiktų nuobodžiauti, manau tikrai galėsiu pasiprašyti vadovo... blush2.gif Na o jau ateitis parodys, kaip čia viskas susiklostys, ar liksiu, ar kaip, juolab, kad ne per ilgiausiai ir laukti - pusmetį-pusantrų metų...

nu jo, manau, tai visgi geriausias sprendimas, ypač atsižvelgiant į dabartinę situaciją darbo rinkoje
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 01 11, 15:10)
Aš išvis nevilty sad.gif neturiu patirties, šiemet baigiau studijas, darbo niekaip nerandu sad.gif
kaip yra gaila tų metų praleistų mokslams, nes darbus galiu dirbti tik paprastus, tai kam tų studijų reikėjo net nežinau  verysad.gif  po mokyklos galėjau dirbti tą patį...

Bet dirbant kad ir tuos paprastus darbus tu tobulėji, įgyji patirties, net karjerą gali padaryti firmoj pradėjus nuo sekretorės, ar pardavėjos, parodžius savo sugebėjimus, įgijus vadovų pasitikėjimą, užaugti iki svarbesnio asmens. O tuomet jau baigti mokslai tikrai pravers (bent jau diplomas biggrin.gif ).
Atsakyti
O aš gavau kvietimą interviu telefonu su kompanija, esančia UK. Skelbimą radau lietuviškam cvbankas. Bet man dabar laaabai kyla įtarimas, kad gal tai netikras darbas, nes nerandu nieko apie žmogų, kuris man rašė (vos vieną įrašą, bet ir tas sako kažką neaiškaus). Darbo skelbime rašo viena apie įmonę, jų oficialiam puslapy jau kita info, telefonai nė vienas nesutampa su tais, kurie laiške ir oficialiam puslapy.
Plius, jų įmonė turi ofisą Dubajuj (ir JAV), tai bijau, ar neieško Lietuvoj "asistentės" eksportui į Emyratus.
Ir... dar įdomus dalykas tas, kad aš tikrai nesitikėjau, jog manim susidomės,nes... Pirma, neturiu darbinės patirties, antra, motyvaciniam laiške paskutiniam sakiny padariau klaidą (nepakeičiau įmonės pavadinimo po copy-paste iš seno motyvacinio) ir dar tikriausiai keliose vietose. Nu ir tikrai sakau sau, tiek jau to, užmiršiu, kad jiems siunčiau, ir tiek. Mano CV jie nieko nesupranta, nes nu lietuviškai jis surašytas cvbanke. O mano CV peržiūrėjo 4 kartus ir va dabar parašė e-mail'ą.
Kažkaip man čia įtartina labai. doh.gif
Atsakyti
Sugalvojau, kad nelauksiu, kol jie man paskambins, bet pati paskambinsiu į tą numerį, kuris pateiktas oficialioj svetainėj ir paprašysiu pakalbėt su tuo "vadybininku" bei paklaust, ar jie iš tikrųjų ieško žmogaus. Esu gana tikra, kad tokia įmonė tikrai egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2013 01 11, 22:37)
Sugalvojau, kad nelauksiu, kol jie man paskambins, bet pati paskambinsiu į tą numerį, kuris pateiktas oficialioj svetainėj ir paprašysiu pakalbėt su tuo "vadybininku" bei paklaust, ar jie iš tikrųjų ieško žmogaus. Esu gana tikra, kad tokia įmonė tikrai egzistuoja.

aš tai būdama tokia įtari, turbūt visai nieko nedaryčiau biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi man paskambint ir pakalbėt angliškai nieko nereiškia per daug, tai paskambinsiu ir jei ką, padarysiu šitiems apgavikams "zapadlo" - nusiųsiu kontaktus tikrąjai įmonei. Jei norės - susidoros, nes nemanau, kad jiems patiktų, kad kažkas naudojasi jų įmonės vardu, konkrečių darbuotojų vardais ir ieško merginų užsieny.
Atsakyti