Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Teka @ 2013 01 10, 10:30)
tai va va, mylėt myli, iš tolo kaip sakant biggrin.gif

šiaip tai situacija tragiška darbo rinkoje. aš darbo ieškau jau apie metus, neintensyviai, pasyviai taip. stažas 12 metų, vaikai paauginti...anksčiau kviesdavo ir kviesdavo į pokalbius, dabar net neskambina, galvot pradedu, kad per sena g.gif virš 35m jau...nes kitų minčių neturiu biggrin.gif na arba dar būna mąsto, kad su stažu, tai reiks mokėt daugiau gal g.gif vo tep

Problema kažkur CV/motyvaciniam laiške. Negali būti, kad su tokiu stažu nekviečia. Ne 50 juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2013 01 10, 13:42)
Problema kažkur CV/motyvaciniam laiške. Negali būti, kad su tokiu stažu nekviečia. Ne 50 juk smile.gif

gal norit pažiūrėt mano cv? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 10, 11:50)
visų pirma, o kaip tai nepriėmė? turi gi priimti.
o vaikus tai jo, slėpti tenka, smagu biggrin.gif

Turi, bet.... doh.gif
Aš ir buvau gražiai išprašyta Ale, galėjau nesutikti, bet kompensacija man pasirodė naudingesnė, nei ištampyti nervai ir tiesiog vėlesnis "išėdimas" iš darbo smile.gif

QUOTE(sticho @ 2013 01 10, 11:56)
Na tiesiog taip isejo, kad vis delto tos atostogos buvo ilgesnes negu dirbau tenai ir kaip generalinis issireiske "Nepyksiu, jeigu tu iseisi" .. o jeigu buciau likusi - tiesiog manes butu atsikrate.. siais laikais pasirodo viskas paprasta  doh.gif

drinks_cheers.gif
Taip jau taip smile.gif Kai kam nors pasakai, kad atleido, visi ima porinti, kad negalejo ir pan., bet juk galima viskas, tik reikia noro biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš šiandien sulaukiau skambučio iš vienos firmos. Pakvietė rytoj į pokalbį. Bet kaip tyčia dabar radau krūvą skundų apie šią kompaniją doh.gif .
Beto, radusi jų skelbimą norėjau nusiųsti savo CV jiems į paštą, bet įvedus adresą, kompiuteris jo neatpažino. Taigi nežinau ką rytoj daryti unsure.gif
Atsakyti
Reikėtų dar patarimo-dar vis tobulinu savo cv biggrin.gif
jei įmonėje dirbau vadybininke, etatų mažinimu buvau atleista, bet po dviejų savaičių direktorius apsigalvojo ir vėl pasikvietė dirbt biggrin.gif -pareigos-administratorė. kaip formuot CV? g.gif rodyt tą 2 savaičių skirtumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 01 10, 17:15)
Reikėtų dar patarimo-dar vis tobulinu savo cv biggrin.gif
jei įmonėje dirbau vadybininke, etatų mažinimu buvau atleista, bet po dviejų savaičių direktorius apsigalvojo ir vėl pasikvietė dirbt biggrin.gif  -pareigos-administratorė. kaip formuot CV? g.gif rodyt tą 2 savaičių skirtumą? g.gif

aš nerodyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 10, 18:50)
aš nerodyčiau  rolleyes.gif

bet tokias tada pareigas rašyti :vadybininkė-administratorė? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 01 10, 19:10)
bet tokias tada pareigas rašyti :vadybininkė-administratorė? g.gif  biggrin.gif

nu o ką? smile.gif juk dabar pareigų kokių tik nori pilna. arba vadybininkė, o po to administratorė nuo kažkada. šioj vietoj cvvilniaus reik klaust, kaip geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 10, 19:15)
nu o ką? smile.gif juk dabar pareigų kokių tik nori pilna. arba vadybininkė, o po to administratorė nuo kažkada. šioj vietoj cvvilniaus reik klaust, kaip geriau smile.gif

ačiū už nuomonę 4u.gif
labai tikiuosi kad man cvvilnius pagelbės blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2013 01 10, 17:58)
Sveikos. Aš šiandien sulaukiau skambučio iš vienos firmos. Pakvietė rytoj į pokalbį. Bet kaip tyčia dabar radau krūvą skundų apie šią kompaniją doh.gif .
Beto, radusi jų skelbimą norėjau nusiųsti savo CV jiems į paštą, bet įvedus adresą, kompiuteris jo neatpažino. Taigi nežinau ką rytoj daryti unsure.gif

Manau, jog nueiti į pokalbį galima, net jei ir nebenorėsite ten dirbti, tačiau įgysite daugiau patirties darbo pokalbiuose, dėl ko vėliau bus tik lengviau.
Atsakyti
Sveikos ir aš jungiuosi į Jūsų būrį.Darbo ieškau jau senokai, o intensyviai jau kokie 2 metai..... labai noriu dirbti savo mėgiamą darbą personalo vadybininke.Darbo stažą šiose pareigose turiu 15 metų.... bet jis niekam nereikalingas, kadangi jau ilgai nedirbu.Domiuosi savo darbu visada, nesvarbu, kad ir nedirbu.Net Darbo biržoje konsultantė pareiškė, kad mane į tokias pareigas niekad nepriims.O aš vistiek nepasiduosiu, juk atsiras darbdavys vistiek thumbup.gif Kokia Jūsų nuomonė?
Atsakyti
Kuo ilgesnis bus periodas kai nedirbat tuo mazesnes galimybes gauti ne tik megiama darba, bet apskritai darba 4u.gif
Atsakyti