QUOTE(xiuke @ 2013 01 09, 18:59)
idomu , ka pasakytu jei tuscia grafa butu kur darbo patirtis, bent pas mane ji tokia...beto kaip man aiskino DB, tai kvalifikacija prarandama jau po 3metu, jei nedirbama toj srity, as va turiu aukstojo diploma, bet kas is jož...nieko gero, kaip suprantu, kvalifikacija prarasta
man ir DB aiskino,kad ziuri paskutinius 3 metus ka tu veikei, o jei i tuos 3 metus ipuole 2 metai motinystes atostogu, tai sakutes faktiskai. pagal juos
QUOTE(kaubojey @ 2013 01 09, 22:58)
Dar apie kompensaciją, tai jeigu ją gauni, privalai toje įmonėje išdirbti pusę metų, jei ankščiau nutrauki sutartį, tai nelabai kas. Taip sakė DB. O ne visuose darbuose galima iškentėti pusę metų, kad ir koks tau jis viliojantis iš pradžių atrodytų
.
Na ir dar.
O ką jūs atsakytumėte į tokius klausimus:
1.Kodėl pasirinkote mūsų įmonę?
2.Sugebėti parduoti, tai...
3.Kodėl mes turime pasirinkti tave?
Ne visada puse metu subsidijuoja. DB nusprendzia kiek subsidijuoti. Bet nepamirskite,kad tas supsidijavimas tik viena karta DB buna. Jei darbdavys nutraukia sutarti, tai su kitu darbdaviu del subsidijavimo jau DB nesnekes del Jusu.
1. Pasiskaityti rpies tai reikia ka jie veikia, ka nuveike gero ir pan. Vizija gal turi kompanijos, misija ir pan ir tada pvz" Susidomejau, nes esate stipri imone savo rinkoje. Jusu imones vizija atitinka mano mastyma, todel manau,kad galeciau savo ziniomis ir kompetencija padeti kompanijai siekti tolimesniu uzsibreztu tikslu". Kazka pan
2. Segebeti parduoti, tai pirmiausia paciam tiketi parduodamu produktu ir is anksto nusistatyti,kad :nera blogo produkto ar paslaugos, yra tik blogas pardavejas". Padeti klientui ne tik nusipirkti, bet ir po produkto ar paslaugos isigyjimo is manes zinoti,kad bet kada gales kreiptis su klausimais, tai uzmezgamas rysys ir pasitikejimas tolimesniam bendradarbiavimui.
3.Turetumete rinktis mane ne tik del mano patirties ar charakterio savybiu tinkanciu siam darbui, bet ir del to,kad as visada domiuosi naujovem savo darbineje sferoje, stengiuosi tobuleti ir plesti akirati, kad mano atliekamas darbas atitiktu visus Jusu ir mano lukescius.
Nu kazkas panasaus... Sekmes
QUOTE(Teka @ 2013 01 10, 10:31)
ir to ir to bijo, tiksliau nenori
o šiaip pvz cv jie nematytų, kad mano vaikai neserga, arba, kad juos yra kam žiūrėti, nematytų, ką aš dariau, kai buvau vaiko auginimo atostogose. viską šitą puikiai galima papasakot per pokalbį ir jei, jiems tiksi, jie tave pasirinks, jei ne - nepasirinks. bet bent jau turėsi šansą papasakot, kaip viskas yra ir tai neatrodys taip sausai blogai, kaip kad perskaičius cv, kad turi mažus vaikus ar išvis ilgai nedirbai.
Man tai net keista cia kuria diena buvo. CV bankas pildziau savo CV sistemoje, tai ten apie vaikus arba seimynine padeti nei vienos skilties nereikejo pazymeti.
Pastebejau,kad paskutiniu metu darbdaviai pries idarbindami zmogu pasiskabina jo buvusiai darbovietei paskutinei, ar net paskutinem dviem ir pasikalba su direktorium apie ta zmogu. Ka jis veike, ar pateninti jo dabu buvo ir pan. Todel, jei darbo pokalbio metu ar CV nepaminesite motinystes atostogu, tai gali lengvai ta suzinoti is kitu personu....